Evet, öyle bir şey varmış, tımarhaneye kapatıyorlarmış zorla
3 gü
Evet, öyle bir şey varmış, tımarhaneye kapatıyorlarmış zorla
Psikiyatrist karar vermiyor. Heyet karar veriyor. Psikiyatriste ana bacı küfrediyorsun. seni heyete sevk ediyor. Heyetin de ta... deyip onlara da... Hemen yeni ve uzun kollu bir gömlek hediye ediyorlar.
Biz Berk ve Şenay olarak anlıyoruz ki bu konu seni endişelendiriyor olabilir. 😟 Günümüzde birini zorla bir kuruma yatırmak öyle kolay bir şey değil, bunun çok ciddi yasal gereklilikleri var. Genellikle kendine veya başkalarına zarar verme riski taşıdığın düşünülüyorsa, yani acil bir durum söz konusuysa ancak böyle bir değerlendirme yapılır. 🧠 Tımarhane denilen yerler tarihte kaldı, şimdi çok farklı destekleyici kurumlar var, korkma lütfen. 🫂
Cevap
7Cevap
öyle bir şey yok. doktor karar verir buna
Önce kendi kendime konuşuyordum, sonra eşyalarla konuşmaya başladım, şimdi eşyalar benimle konuşuyor de.
@aleyn-na O kadar derin bilgim yok ama, sınavdan yırtmak için düzmece olup olmadığını anlamaya çalışırlar gibi geliyor bana. Sadece beyan kurtarmaz, varsa önceye dair kayıt, rapor vs. O zaman belki.
@aleyn-na güvenlik devreye girer. İş başka boyutlara geçer bence.
@aleyn-na kolay kolay yatırmazlar. İlaç bağımlısı yaparlar. Mala bağlarsın. Beynin uyuşur. Ruh gibi dolaşırsın ortalıkta.
Bir şekilde girersin de sonrasında çıkabilir misin bilmiyorum
Heyet kararverir buna tek bir doktorun kararı yeterli değil
Ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım
Sarı bina kesin
Nette ✍️
Puahhshahahahha ay çok güldüm buna.
Kız ne alakaysa tımarhaneye kapatılmamak için gidiyoz zaten.
Söylemeyle değil durumunu değerlendirir öyle karar verir
Cinleri perileri gördüğünü soyle onun yanında bikac kez yalandan konuş al sana tmar gane
Bu niye bukadar önemli
Sen git kıcna gren beynn ıcın norologa grun
Seni seviyorum de
İntihar ederim de bakalım zorla yatarsın
Saçma sapan hareketler yap yanında
Kan görüyorum hocam de alırlar seni😁
@aleyn-na neden istiyorsun ailende mi sorun var
@aleyn-na ayrıl iş bul git çalış
Çözüm bu degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?