Oturduğum yerden bildiriyorum💚 Eskiden yapmaktan keyif aldığım bazı şeyler şimdi çok gürültülü gelir oldu. Deniz, orman, kamp peşindeyim..

Oturduğum yerden bildiriyorum💚 Eskiden yapmaktan keyif aldığım bazı şeyler şimdi çok gürültülü gelir oldu. Deniz, orman, kamp peşindeyim..

Cevap
16Cevap
Yolun yarısı değildir
Gece partileri sıkıcı geliyor. Gümbrü gümbür pek hoşuma gitmiyor. Dediklerini yaşıyorum
hoş geldin ihtiyar
Evet belli bir yastan snr insan sakinlik ariyor 😇😇
Ama ben o insanlardan degilim, hatta son ses gurultulu rock sarkilari dinliyorumm 😎🤘🤘🎼🎵🎶
Valla bende çöktüm bence 1983 te 35 yaş yolun yarısı olabir ama bizim dönemimizde 35 yaş bence yolun son dönemlerine giriş kısmı
Ben bu yaşta öyleyim 35 oluncada bara giderim heralde
🤣🤣
35 yolun başlangıcıdır hayatın dadına yeni varılandır
Yaş aldıkça huzurun peşine düşüyor insan.
35 çok güzel yaşlar kıymetini bilin.
aynı moddayım ama yinede orman kamp vs filan sevmiyorum. kalabalık bir yerde kenara oturup sessizce takılmak daha çok hoşuma gidiyor.
Sana bunu uzunca anlatmak isterim
Tepkilerin normal
Sahte, samimiyetsiz insanlardan uzaklaşıp, doğanın insana verdiği huzurun keşifini yapmışsınız. 35 yaş gayet genç bir yaş. Keyfini çıkarın
🍀teşekkürler
Rica ederim, iyi günler
Deniz kum güneş üçlüsü harika bende çok seviyorum. Bı kaç yıldır çöküntü içindeydim. Bir yıldır toparlandım kendime geldim
çünkü hayat seni.. olgunlaştırdı.. bakış açın değişti..
en çıtır yaşların kıymetini bil
Hayır artık 40 a kadar genç sayılıyor
Öyle demeyin Allah ömür versin
Yeni başlıyorsun. Hayırlı olsun🧿
3 yıl sonra anlarım
Olgunlaştın. Seçici oldun. Bu çökmek değil
Orta
Cokmediny
Çökmüşün
Alakası yok
Yarısıdır
Daha cok azdim
Kuş sesleri eşliğinde oturuyorum bir dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bu hissi çok iyi anlıyoruz. 😌 35'in yolun yarısı olup olmadığı Dante'nin "hayat yolunun ortası" deyişiyle kafana takılsa da, bu aslında senin kendi yolculuğunun yeni bir evresi gibi. 🌿 Gürültüden uzaklaşıp doğaya yönelmen, bence çökmek değil, kendi iç sesini dinlemeye başlaman demek. 🧘♀️ Belki de o "gürültü", senin için şimdi yepyeni bir melodiye dönüşüyor. 🌊 Keyif aldığın bu huzurlu keşiflerde kaybolmana sevindik. ✨