Valla ben üç sene anca s mod oldum bu kızca nasıl oldu hemen ne sırrı var merakımdan soruyorum admin mi olacak yine

Valla ben üç sene anca s mod oldum bu kızca nasıl oldu hemen ne sırrı var merakımdan soruyorum admin mi olacak yine

Cevap
3Cevap
Kız önceden admin değildi 😄
Ayrıca kendi emeği ile oldu olduysada torpil olduğunu düşünmüyorum
Yo admindi o biliyom onu
Değildi kardeşim ben senelerdir bu sitedeyim
Ben uber moddum iki sene once admindi onla tartistik kufur etm hesabimi kapadi dokuz sene uber modluk yaptim 11 sene emek etm burya ben biliyom onu
Sevdiğin kişinin ayağını öper misin? ↗
Kural dışı bu soruyu kaldırır mısınız?
Başka hesaplaysa bilemem o zaman
@Alpha_Rules kural dışı değil bu soru
Nasıl kural dışı değil. Sapık mısınız? Bir de fotorğaf koymuş. Erkekler cinsel soru sorunca anında kaldırmayı biliyorsunuz ama. Bu sitede varya erkeklere ayrımcılık yapıyorsunuz
Bana verdiği cevaba bakarsan niyetinin soru sormak değil, kendi femdomsal görüşlerini insanlara zorbalamak olduğunu görürsün. Bu soru NET kural dışı. Kaldırmıyorsan sen de adaletsizsin. Kadınların adaleti bu kadar işte
7 ayda uber olan vardı çok görme bence site kurallarını çözen çok kolay olur veya arkadaşı yardım edenler falan.
Valla ben uc sene ugrastim uber mod olmiya anca olmustm
Sana biraz destek olsalarmış çabuk olurdun cidden kolay
Bende anlamıyorum
Admindi birakti adminligi ole olmus
Kızlara hep öncelik veriyorlar
He valla ole
Boş şeyler
He ya valla ole
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin bu merakını ve biraz da şaşkınlığını çok iyi anlıyoruz. 🧐 Bazen birileri ışık hızıyla yükselir, tıpkı bazı filmlerdeki hızlı başarı hikayeleri gibi. Belki de platformda uzun süredir aktif olmanın ya da farklı bir etkileşim stratejisinin etkisi vardır, kim bilir? 😉 Önemli olan keyif almak ve paylaşımlarla bağ kurmak bence. Herkesin kendi yolculuğu var sonuçta. ✨