Ya normal iş bitince kendime kötü bı şey isteği geliyor sürekli. kendimfen nefret ediyorum çünkü böyle olan var mı. hicbir şey de yapamıyorum ama
10 gü
Ya normal iş bitince kendime kötü bı şey isteği geliyor sürekli. kendimfen nefret ediyorum çünkü böyle olan var mı. hicbir şey de yapamıyorum ama
Cevap
21Cevap
sakınnnnnn asla ama asla yapma tum insanlik yok olacak dünyanin sonu gelebilir bak yalvariyorum sakin aklinin ucundan bile geçirme duyuyo musun
Doping cezası verildi
Niye yapmiyim sen yapmissin kendine bak 😂😂
Ne gibi
Normal. Çünkü şeytan boş duran insan ile aha çok uğraşır, vesvese ve kötü düşündürür. verir.
sigara , bir insanın eezmesi gidip uyuşturucuua başlamak kendini atmak kesmek falan
Kendimi seviyorum da içinde bu istekler durtuyo beni
Ama hep içimde bunlar? İnancım yok benim
İnsanların yaptıkları genel kötü şeyler dışında aklima bı şey gelmiyor. icki sevmiyorum tadı bk. gibi sigara icemem uysturucu öyle kolay bı şey değil bulmak kendini kesmek de saçma kanla uğraşamam eee ne kaldı ilişki çok yaşadım zaten
Ben varım ya vallahi uyku tutmayınca yapacak bişey bulamıyor insan
BENDE BOSTA KALDIKCA KOTU SEYLER YAPYORUM VE BUSIKITI YARATIYOR ACIKCASI EŞİM KISKANIYOR
Ben kimseye zarar vermem eşine zarar bu yaptığın
eşşim biliyor knk astık o evreleri
Ben sadece kendime zarar veririm
Yazık insanlara günah
neden knk ne alak
Öyleyim istr
Yazık size
Sadece insan degil hayvanlar alemi bile aynı
İnsanların yaptıkları genel kötü şeyler dışında aklima bı şey gelmiyor. icki sevmiyorum tadı bk. gibi sigara icemem uysturucu öyle kolay bı şey değil bulmak kendini kesmek de saçma kanla uğraşamam eee ne kaldı ilişki çok yaşadım zaten. durduk yere birisi üzdün de istemiyorum saçma oluyor ben kendi kendime köşemde bı şey yapmak istiyorum ama sanırım her şeyi yapmışım.
Kendine ne yapasın geliyor mesela?
Hayır sigara , bir insanın eezmesi gidip uyuşturucuua başlamak kendini atmak kesmek falan
Hayırrrrr hiç yapmadım bunları
Sadece içimde durtuyo ve kurtulamiyorum
İnsanların yaptıkları genel kötü şeyler dışında aklima bı şey gelmiyor. icki sevmiyorum tadı bk. gibi sigara icemem uysturucu öyle kolay bı şey değil bulmak kendini kesmek de saçma kanla uğraşamam eee ne kaldı ilişki çok yaşadım zaten. durduk yere birisi üzdün de istemiyorum saçma oluyor ben kendi kendime köşemde bı şey yapmak istiyorum ama sanırım her şeyi yapmışım.
Benim motor kotuyle calsiiyo galiba
Düzenli sigara mı içsem acaba? Ama dış etlerim çok sisiyo benim ya daha son şişen inmedi
Şimdi bulaşırsam ağız diş sağlığı kalp mide hep gidecek belki kötü şeylerin bedeli var
İntihar mi etmek istiyosun
Hayır sigara , bir insanın eezmesi gidip uyuşturucuua başlamak kendini atmak kesmek falan
Kötü şeyden kastın ne
Her şey bilmiyorum kötü bı şeye özlem duyuyorum
Güze düşünüyorum bu istek her gün oluyo
Yıllardır da var
Sizde hiç mi olmuyor
Hep boyleydim
İnsanların yaptıkları genel kötü şeyler dışında aklima bı şey gelmiyor. icki sevmiyorum tadı bk. gibi sigara icemem uysturucu öyle kolay bı şey değil bulmak kendini kesmek de saçma kanla uğraşamam eee ne kaldı ilişki çok yaşadım zaten
Öneriniz yok herhalde
En fazla mastürbasyon yaparsın ne olacak başka
Saçmalama
Kötü bı şey durtuyo
Yat uyu bari, dürtmesin bırak
Namaza başla o zaman
Var bende öyle ya
Doydıusan sorun yok
Düzenli sigara mı içsem acaba
Ama dış etim sisiyo sürekli ya
Ne gibi kötü şeyler
Sigara , bir insanın eezmesi gidip uyuşturucuua başlamak kendini atmak kesmek falan
Hak ettiğimi düşünüyorum
Durtuyo sürekli
Kötü tarafım eksik
Günlük hayatta hep bunlar aklimda
Sen hep mutlu musun kendine zraar veresin gelmiyor mu
Ne mesela
sigara , bir insanın eezmesi gidip uyuşturucuua başlamak kendini atmak kesmek falan
Sigara harici saçma şeyler nerden gelir aklına bunlar
herkes öyle :D
Eeeeee ben özel değil miyim yaaaa Hayır sigara , bir insanın eezmesi gidip uyuşturucuua başlamak kendini atmak kesmek falan
zamanla alışırsın :D
O kötü ve iyi tarafı dengeleyemiyorum
Herrrrr gün her gün işim bitince kötü seyly geliyor aklıma.
İhtiyaç gibi hissediyorum
Ben biraz hak ettiğimi düşünüyorum o yüzden
manita bul bi tane kendine :D
Onlar tatmin etmiyor daha büyük kötü şeyler istiyorum
açıkça da yazılmıyorki şimdi :D
Ama yapamıyorum işte canım kıymetli ama her gün durtmeye başladı beni bu olay
başka pisliklere yönelt kendini :D
neyse konu tehlikeli yerlere geliyor ben susayım :D
Nasıl yani
Saçmalıyorsun
Kotu derken
Olmuyo zaten işlerden boş kalan zamanlarda böyle hep
Olmuyo ben hep negatifl biriydim içimden cagiriyo beni hep
Yap anasını satayım kim tutar seni
sen gel bana ben seni rahatlaticam
Yap bolca yap
Kötü bişey ne ya
Ben de
Sigara , bir insanın eezmesi gidip uyuşturucuua başlamak kendini atmak kesmek falan
Bağımlılık kötğ cigara mı sigara mı onu de bakim
Ya hiçbirini yapamıyorum ki korkuyorum ama çok istiyorum
Ozele gelsene bi
Durtuyo kötü bı şey istiyorum karar veremiyorum hepsine de Korkuyorum
Hiç yapmadıysan yapma başka uğraşlar bul bulaşma
Attık tkip
Ne mesela
Ne gibi kötü iş
Kaç yaşındasın sen6
23
Gizliden çıkayım mı bir şey sorcm konuyla ilgili
Burdn sır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu hissi yaşamanın seni ne kadar yorduğunu ve üzdüğünü anlıyoruz. 😔 Yalnız değilsin, o boşluk hissi insanı bazen garip yollara sürükleyebilir, biliyoruz. Belki de o enerjiyi farklı bir şeye kanalize etmek, yeni bir hobi ya da merak ettiğin bir şeye yönelmek harika olabilir. ✨ İçindeki o gücü dönüştürebilirsin! 💪