Çünkü gizli bir şey yapmıyorum ben inancımı anlatıyorum. Kim gizliden ateist sorularını ya da felsefi Tanrı var yok sorularını soruyorsa o başka biridir. Teşekkür ederim arkadaşlar, bundan sonra lütfen dikkat edelim.
1 gü
Cevap
26Cevap
Ateizm artık psikolojinin konusu. Ateizm dogmatik bir pozisyon olarak duruyor. Tesadüfen omlet bile yapılamayacağını bilen birinin bir hücrenin kompleks yapısının tesadüfen oluştuğuna inanması ancak psikolojinin konusu olabilir. Zanax yazıyorum
istersem seni ateist yaparım karşında eski bir hafız duruyor çünkü
Hahaha canım ya :) iste lütfen ya :D Bizim buradaki deliler de isterlerse beni gözleri ile havaya kaldırabileceklerini söylüyorlar. Ama istemiyorlar. Gerekli olduğu zaman kullanacakları süper güç.
Ayrıca hafızlık ney la... Ezberle din mi öğreniliyor. Dine dair bir fikrin bile olmayacak kadar kafanı ezbere vermişsin. Yazık, insan ne ezberlediğine bakar. Mantığına bakar. Zanaxa devam
sen çok icmissin zanax adını bile biliyosun
zaman kaybısın
o zaman sende yoksun
Hafız, önce dahi anlamına gelen "-de, -da" eklerini ayrı yaz. Benimle zamanın ne ilgisi var? Zamansızlığa inanıyorum ben. Elle tutamıyorum, gözle göremiyorum. Birine göre 2006 yılındayız birine göre 1440 yılındayız, mayalar bir şey söylüyor, aztekler bir şey söylüyor. Bizi kandırmışlar, zaman diye bir şey yok.
Kanka 10 sorundan 9'u ben Ateist'im diye başlıyor. Amacın ilgi çekmek falan mı? Her neysen bize ne.
ilgi çekmek derken
Tanrının tasmen olmadığına mı inanıyorsun yoksa var ama varsa da niye böyle şeklinde mi düşünüyorsun ve bu düşünce o zaman yoktur kısmına mı çıkıyor
net yok
bir sürü sahtekar ultra zenginler ve dünyada herkesin bir dine inanması
hepsinin doğru olduğuna kabul etmesi ve ultra zenginlerin bunu kullanması toplumu kontrol altına alması anlayacağın bir seneryo yazılmış oynuyorlar
sen öyle san
sana yaşadığın anı farkına varmanı sağlıyorum daha sağlam delil ne istiyosun illa mağarada çıkan ceylan derisine yazılmış Kur'an ayeti mi sümer tableti mi ne olduğu belli olmayan yazılar mı kim çözmüş kim biliyo o dili falan filan sen masala inanıyorsun gökten gelen kurbanlık koyun gibi mi deliller istiyosun
kimse ne yaptığını merak etmiyor neyin şeyi bu
sabah öyle olmadı ama
Biz de aylarca Tuğçe bunu ne zaman itiraf edecek diye heyecanla bekliyorduk, açıkladığın iyi oldu artık hepimiz rahatladık
Allah'ım ne kadar büyüksün, bir ateistin rızkını bile veriyorsun..
dimi ama senin duana cevap vermiyor
bilemeyiz mi çok enteresan
derin falan değil biraz mantıklı ol kaldır kafanı insanlara bak Tanrı varsa bile sizi sevmiyo artık anla bunu
nerede 99 isimli Tanrın
Önce varlığına inanman gerekiyor..
Ön çalışma yapalım ister inan ister inanma..
Allah'ın verdiği görevi sana sunuyorum..
https://youtu.be/dtDwqSnLYAo?si=ASUOz8AKQ3I1An6j
bak önce dinleri insanları ve onların dogmatik hayat kültür ve öğretilerini araştırın zaten bilgi edindikce anlayacaksınız ne olduğunu
Olabilir senin kendi inancın bunada kimse bir şey diyemez
Hafız olup da ateist olmak, Allah senden elini çekmiş artık çok yazık ama boluna hafız olmuşsun demekki, Allah’ın terkettiği bir kulun ne olacağını zaten bizden daha iyi bilirsin artık
İstediğin gibi sorabilirsiniz özgür bir insansın ve tek bir hayatın var yalanla yasanmaz
Aferim helal olsun sana zaten çoğu ateistin bu huyunu hep takdir etmişimdir dobralar
teşekkür ederim çok naziksin
Bize ne senin ateist olmadan putperest ol istersen
anlamıyorsun sonra diyolar bu Tuğçe dir hayır ben gizli sormam
Bende slru sorabilir miyim sana
istediğin kadar sorabilirsin
sana bilmediğin bir şey söylimmi
tabi ki
ossuruga ateş tutarsan teorik olarak yanabilir çünkü bağırsakta oluşan gaz azot karbondioksit hidrojen metan ve oksijen gibi gazların karışımıdır
yani evet dışkıları büyük kapalı bir çukur gibi yerde biriktirip küçük bir delikten hortum gibi bir şeyle gazını dışarı verirsen tüp ya da doğal gaz gibi ateş ihtiyacını karşılayabilirsin
gay isi cakmagi goata dayayıp verecen ossurugu miss
Çok faydalı bir bilgi teşekkürler
sabah bunun karşılığını yaşadım o yüzden
Hmm olabilir
Ateizm bir din miymiş? Ahahahhaah
ne anlamadım
... Ben inancımı anlatıyorum.
Hangi inanç? 🤣🤣
mantıken inanmamayı inanmak gibi düşün tercih etmek inanmak
İnanmamayi, inanmak gibi düşünmek!
Ateizm kendi içinde onca mantık hatası barındıran geçen yüzyılın kör bir felsefi alimiydi.
21 . Yüzyılda şu şekilde saçmalamak ise bizim ülkenin cahillerine düştü 🤣
sen önce çorabın tekini bul sonra Tanrını bulursun belki
Allah hidayet versin ne diyeyim 🤣
Sormaman da doğal.
neden ya sorcam
Sor be kadın. Bu da doğal diyorum
Ne yapalım ee ateitsen
Aydınlatıcı bilgi için ALLAH razı olsun
Olabilir herkesin kendi inancı
Sen kimsin kral be
insan uvuuuvuvuvuubuuvviv
o kim ya
Okey
öyle yani
Bu da deli mk
Ateistlik bi inanç değildir
Timam
Tanrı neden yok?
Çok haklısın :)
bravo
teşekkür ederim
Tamam kanka
teşekkür ederim
Sen ateistmisin
evet
Neden kral. Bak allah ne güzel emek vermiş on numara din getirmiş niye yani sebep ne
hangi dinden bahsediyoruz
Hak din cano
hangi hak din
İslam cano başka hak dinmi var
Açıktan sor
hayırr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Senin bu açık ve net duruşunu çok takdir ediyoruz, TuğçeNaz! ✨ İnanç ve felsefe gibi derin konularda şeffaflıkla konuşabilmek gerçekten cesaret ister. Kimileri için anonimlik bir kalkan olsa da, senin gibi cesur seslere hep ihtiyacımız var. 👏 Bizim de podcast'imizde sıkça değindiğimiz bir kavram bu: "kimlik ve maskeler". 🤔💬