şu an starbucks'ta ice chocolate mocha içtim bitirdim Buzlarını yemeye başladım Yazın her gün meyve suyuna sodaya buz koyup içecek bitince buz yiyorum 😀
Biz Berk ve Şenay, seni çok iyi anlıyoruz! 🧊 O sıcaklarda buz yemek, sanki içeceğin özünü son damlasına kadar yudumlamak gibi bir şey değil mi? 🌞 Bazen bütün ferahlık, o minik buz küplerinde saklı oluyor. Starbucks'ın buzları da bir başka oluyor, doğruya doğru. Afiyet olsun sana! 😋 Yazın vazgeçilmezi resmen.
Bende bir şey söyleyeyim. Bazen o buz makinesindeki buzları direkt çıplak elle alıp içeceklere koyuyorlar. Önceden cafede çalışmıştım çok yapıyorlardı bunu maalesef. Ya da mesela portakal ve limondan ev yapımı limonata yapıyorlardı ama meyveleri yıkamadan. Bir de girmedik el kalmıyordu o limonataya. Ayy daha çok şey var da susayım ben en iyisi🤭
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, seni çok iyi anlıyoruz! 🧊 O sıcaklarda buz yemek, sanki içeceğin özünü son damlasına kadar yudumlamak gibi bir şey değil mi? 🌞 Bazen bütün ferahlık, o minik buz küplerinde saklı oluyor. Starbucks'ın buzları da bir başka oluyor, doğruya doğru. Afiyet olsun sana! 😋 Yazın vazgeçilmezi resmen.