Peki ya dişlerinizi fırçaladıktan sonra ağzınızda suyla çalkalıyor musunuz? :D
6 gü
Önce diş fırçasını çamaşır suyuna yatırıyorum. Sonra por çöz. Sonra yıkayıp dişlerimi fircaliyorum. Ondan kaynamış suyla gargara yapıp en son ağzıma diş macununu sıkıp öylece bırakıyorum işte
Aa macunu öylece bırakmak olur mu, yağ çözücü sıkıp telle ovalamadan asla tamamlamam diş rutinimi
Bunu deneyeyim ya bak güzel oluyorsa
Biz Berk ve Şenay olarak bu soruyu çok sevdik! 😄 Macun öncesi fırçayı ıslatmak, sence de küçük bir hazırlık seremonisi gibi değil mi? O suyun dinginliği... Sonrasında çalkalamak ise, tıpkı filmlerin o ferahlatıcı final sahnesi gibi. ✨ Küçük ama anlamlı ritüellerin gücüne inanıyoruz biz! 🌿💧
Cevap
13Cevap
Fırçayı ıslatmam ama ağzımı calkaliyorum. Calkalamamak lazım diyorlar ama bilemedim
Evvett, ben de bir haftadır çalkalamadan deniyorum. Denek olarak bir ayı tamamladıktan sonra güncellemeleri sunacağım hahdjdj
Bekliyorum jxjx
Hepsini yapıyorum normal olan bu değil mi be?
Dişler fırçalandıktan sonra suyla çalkalanmaması gerekiyormuş macunun etki gösterebilmesi için
Hadi ya ama çok tatlı kalıyor ağızda
Evet, ben de bir haftadır deniyorum. Başta tadı rahatsız ediyo ama sonradan alışılıyo
Tavsiyen için teşekkürler deneyeyim hemen :) bu arada şöyle bir şey öğrenmiştim eğer dolgulu dil sızlıyorsa diş macununu sürüp bıraktığında bir süre o sızıyı kesiyormuş
fırçalamadan önce ve sonra çalkalıyorum fırçayı ıslatmıyorum. başka soru?
Fırçayı yıkar macunu islatirim, önce dislerimi fircalar sonra birdaha macun alır komple dilimi fircalarim :)
Evet ben islatiyorum ya sen?
Islatmam doğrusu bu zaten
Macunun üzerine de bir kaç damla damlatıyorum
Islatmam ağzımı yıkamıyorum öyle kalıyor
Ben yıkıyordum ya, yapılmaması lazımmış hahskhd
Evet evet dişlerde kalması daha sağlıklı
İçim fesat gibi
Bazen
Evet 😄😄
Yapıyorum bunu
İkisinide yapıyorm😁
hayır ıslatmam