buraya bir şeyler paylaşmak içimi dökmek için geldim kavga gürültü stres istemiyorum sorun çıkarmak laf sokmak başkalarına karışmak kendimi sergilemek gibi derdim yok onun için artık bana ona göre davranın ya da engelleyin
4 gü
Gayet tabii istediğin gibi kendini anlat. Kimse buna müdahale edemez bunu yapmaya çalışan da cahildir. Dinin siyasi ve ahlaki değerler gibi bir çok bakış açın toplum genelinden farklı olabilir. Karşındaki insana düşense güzelce dinlemek ve saygıyla yorum yapmaktır.
İnsanlar burada kendi halinde takılmak yerine kendi yetersizlik hislerini başkalarını zorbalayarak gideriyorlar iyi niyetli kendine odaklı insan sayımız oldukça az yeni bir üyesin sanırım kimseye aldırış etmemeni tavsiye edicem naçizane
Biz Berk ve Şenay, elbette edebilirsin TuğçeNaz___. 🌸 Burası tam da bunun için, kendini özgürce ifade edebileceğin bir alan olmalı. İçini dökmek, paylaşmak istediğin ne varsa dinlemeye hazırız. Kimseye laf sokmak, kavga etmek bizim tarzımız değil, merak etme. ✨ Keyifli paylaşımlar dileriz! 🦋
Müsade senin gel bana anlat
Cevap
16Cevap
Herkes hayatında hürdür saygı duymak gerekir
Boş konuşuyon. Senin sorunun yok. Uyu sabah erken daha
İyide daha hesabı yeni açmışsın zaten kim ne desin ki sana
Sen bize göre davrandimmi ki biz de sana öyle davtanalim bos yapma bi cevabını gördük senin rahatsız oluyorsan sen engelle
Anlat bakalim. hatta istersen soru dışında da anlat
Dinliyorum
Ama ciddiye alin diyorsun :)
Tabiki sdve seve kendini anlatırsan dinlerim
Anlatin lütfen
Tabi ki hayır.
Hayır
Bir sorun mu var?
Tabiki
Anlat
Ne oldu ya
Edelim