Diğer 8 gü Kızlar, Sizce ekrandaki şaka yanlış mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler8 gü güncel Güncellemeler8 gü güncelll Kızlar, Sizce ekrandaki şaka yanlış mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 8 gü Bir şey olmaz çocukların ağlaması komik oluyor 2 7 Yorumla Soran 8 gü yazık ya ama bana yapılsa baya ağlardım Yorumla Cevap sahibi 8 gü Kıza yapılmaz zateb Yorumla Soran 8 gü yapılan varmış :D Yorumla Soran 8 gü hiç gerçekte karşılaştın mı bu olayla Yorumla Cevap sahibi 8 gü Yok Yorumla Soran 8 gü e nerden biliyon ki kıza yapılıp yapılmadığını belli olmaz ya Yorumla Soran 8 gü oğluma yaparım kızıma yapmam mı diyorsun bunu Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 gü değil, hayatın gerçekleri bundan da travmatik çocukluk geçirdim diyecekse kapının önüne koymak lazım 0 12 Yorumla Soran 8 gü çocuğuna yapılmasına izin verirsin yani Yorumla Cevap sahibi 8 gü evet sonra embesil gibi bir sey olmasin diye cocugu hayatta karsilasabilecegi her seye hazirlamak lazim. Yorumla Soran 8 gü hayatın gerçeği de sanki boynuna billur dolanması değil ya :D Yorumla Cevap sahibi 8 gü valla gerçekten basina gelen her sey hayatşn gerçeği Yorumla Soran 8 gü gerçekte hiç gördün mü bu şakanın yapıldığını Yorumla Cevap sahibi 8 gü evet Yorumla Soran 8 gü gizliden çıkar mısın Yorumla Cevap sahibi 8 gü niye sen de mi billur atican Yorumla Soran 8 gü ghmgjmjmmf yok hem soru sormaya hem sohbete ya ne atıcam 😂 Yorumla Soran 8 gü şu an düşünüyorum atmayı gelmediğin için Yorumla Cevap sahibi 8 gü pembe erkeklerden biktik Yorumla Soran 8 gü peki abla :D Yorumla
izmirgüzeliii_ Takip Et Xper 1 Yaş: 24 8 gü Yanlış bence travmatik bi durum çocuk açısından çok çok kötü 1 0 Yorumla
hande_xxx Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 8 gü Her kurban bayramı yaşananlar 0 4 Yorumla Soran 8 gü ben hiç canlı görmedim böyle bir olay Yorumla hande_xxx 8 gü Bende görmedim dybsznbxjxb genelde erkek çocuklarının başına geliyor Yorumla Soran 8 gü djdgmfgmg kıza yapılsa ztn hepten gideriz herhalde Yorumla hande_xxx 8 gü Küçükken civcivim vardı bak o geldi aklıma üzüldüm 🥺 Yorumla
cocolanndın Takip Et Xper 5 Yaş: 25 8 gü Yazık ya ahahahahahah 0 1 Yorumla Soran 8 gü 😅 yapar mısın çocuğuna kardeşine yeğenine falan Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 gü yok be ne olacak 0 7 Yorumla Soran 8 gü ne biliyim hoş durmuyor çocuk korkmuş gibi yaa Yorumla Cevap sahibi 8 gü Bana da yapmışlardı Yorumla Soran 8 gü ne ghmgdmfmf nasıl yaptılar Yorumla Cevap sahibi 8 gü Bu ne dedim dedenin * dediler Yorumla Soran 8 gü erkek misin Yorumla Cevap sahibi 8 gü Kuzenim vardı kız bende büyük astı boynuma dedi dedenin bir şeyi Yorumla Cevap sahibi 8 gü Erkek değilim Yorumla
Açii_383 Takip Et Xper 3 Yaş: 18 8 gü yazık la 0 4 Yorumla Soran 8 gü hiç gördün mü gerçekte çocuğuna yapar mıydın Yorumla Açii_383 8 gü Hayır et çok sevmem ay bunu kim çocuğuna yapar ya Yorumla Soran 8 gü yapan var Yorumla Açii_383 8 gü kendilerine anne baba demesinler bence Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bir şey olmaz çocukların ağlaması komik oluyor
yazık ya ama bana yapılsa baya ağlardım
Kıza yapılmaz zateb
yapılan varmış :D
hiç gerçekte karşılaştın mı bu olayla
Yok
e nerden biliyon ki kıza yapılıp yapılmadığını belli olmaz ya
oğluma yaparım kızıma yapmam mı diyorsun bunu
değil, hayatın gerçekleri bundan da travmatik çocukluk geçirdim diyecekse kapının önüne koymak lazım
çocuğuna yapılmasına izin verirsin yani
evet sonra embesil gibi bir sey olmasin diye cocugu hayatta karsilasabilecegi her seye hazirlamak lazim.
hayatın gerçeği de sanki boynuna billur dolanması değil ya :D
valla gerçekten basina gelen her sey hayatşn gerçeği
gerçekte hiç gördün mü bu şakanın yapıldığını
evet
gizliden çıkar mısın
niye sen de mi billur atican
ghmgjmjmmf yok hem soru sormaya hem sohbete ya ne atıcam 😂
şu an düşünüyorum atmayı gelmediğin için
pembe erkeklerden biktik
peki abla :D
Yanlış bence travmatik bi durum çocuk açısından çok çok kötü
Her kurban bayramı yaşananlar