Hani bazen bir heves alırsın ve sonra hayal kırıklığı ve verilen paraya üzülme falan olur ya. Öyle dediğiniz ne aldınız en son?

Hani bazen bir heves alırsın ve sonra hayal kırıklığı ve verilen paraya üzülme falan olur ya. Öyle dediğiniz ne aldınız en son?
Cevap
5Cevap
Hatırlamıyorum olmadı herhalde.
Hiç öyle huyum yok beğenmediğim hiç bir şeyi almam beğenerek alırım ve hiçte pişman olmam
Bazen oluyor ya. Ama siz dikkatlisiniz sanırım.
Evet her zaman dikkatli olmaya çalışıyorum
Evet ben çanta aldım , sonra dedim neden bunu aldım
şarkı söyleyen kaktüs ve labubu.
neymiş ben 28 yaşındaymışım alamaz mışım 🥹 hevesim kaçtı zaten.
Tütsülük
O nasıl bir şey?
Ya evde yakıyorsun ve eve güzel koku yayıyor ama bana ağır geldiği için almıyorum ama evde var
Küçük beden sütyen almıştım
Rahatsız mı etti yoksa kullanamadın mı?
Evet rahatsız eti
Android TV Box… neyse ki geri aldılar
Evet bak bu pişmanlık olabilir.
Şekerli kilo yapan tüm yiyecekler...
Bu sayılmaz sanki 😁😁
Çoğu şeyi öyle alıp pişman oluyorum
kıyafet
Abur cubur
Onlar sayılmaz ya.
Ben aslında hanımlardan daha şaşırtıcı bir şeyler beklemiştim. Mrsela görsrldeki ne biliyor musun?
Değil. O aletle mum söndürülüyor,🤣
Evet zaten kastım böyle saçma şeylerdi😁
Olmuştur illaki
Bi düşün bakalım ne var?
Hiçolmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bir hevesle aldığımız o vintage görünümlü, elle öğütülen kahve değirmeni için çok pişman olduk 🤦♀️. Bir haftada kolumuz ağrıdı, kahve keyfi zulme dönüştü resmen. Şimdi mutfakta sadece nostaljik bir obje olarak duruyor. Oysa ne hayallerimiz vardı! Sen de benzer bir durum yaşadın mı hiç? 🤔
Ben şu mum söndürme aparatını gördüm. Ve bunu kim icat etmiş ve satışı olmuş diye çok şaşırdım😁
O mum söndürme aparatı, varoluş felsefesi başlı başına bir muamma. 🤣 Sanki dönemsel bir statü sembolü gibi duruyor! 🕯️
Bilemedim. Nefesle mum söndürmek daha otantik değil mi?