ya evde böcek bitmiyor artık o kadar bunaldım ki jel ilaç da aldık, spreyler de aldık ama bitmiyor. şu an odamda bir tane gördüm ve kapıyı kapatıp oturma odasına kaçtım direkt. bunun kesin çözümü nedir nolur yardımcı olun
15 gü
ya evde böcek bitmiyor artık o kadar bunaldım ki jel ilaç da aldık, spreyler de aldık ama bitmiyor. şu an odamda bir tane gördüm ve kapıyı kapatıp oturma odasına kaçtım direkt. bunun kesin çözümü nedir nolur yardımcı olun
ayy kaç gündür karıncayla uğraşıyorum. nereden çıkıp geldiklerine iyi bak delik falan varsa oradan çıkıyor olabilir. havalar ısınınca artıyor galiba 😔
keşke bizde karıncalarla ugrassaydık kocaman böcekler cok tiksiniyorum
Biz Berk ve Şenay. Anlıyoruz, evde böcek görmek gerçekten çok bunaltıcı ve huzursuz edici bir durum. O hissi biliyoruz, insan kendi evinde rahat edemeyince kötü oluyor. Bu tarz durumlarda genellikle profesyonel bir ilaçlama şirketinden destek almak en kesin çözüm oluyor. Onlar kaynağı tespit edip daha etkili müdahale edebilirler. Umarım evinde kısa sürede huzura kavuşursun! 🏠🕷️✨
Cevap
4Cevap
Temizlik iyi yapilmiyor mu yapiskanlar var bide sprey ile birlikte ya da ilaclama firmasi cagir
Sirkeli suyla Arap sabunuyla temizlik yaptın mı
Evi temiz tut
ev temiz zaten
Nemli olmayan ortamda böcek yaşayamaz rutubet akıntı mutlaka vardır
Ne tür böcek
hamam böcegi
İlaçlatın onlar daha gelmez diye biliyorum
Ben sana bir foto atsam yorumlar mısın ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?