Dün taksiye bindim 35 km yol gideceğiz. Giderken taksici memleket nere diye sordu, ben de muhabbet etmek istemediğim için memleketim yok abi dedim. Sustu, bir daha konuşmadı. Bak ne kadar kolaymış, sessiz gidiyoruz işte😂😂
8 sa
Cevap
2Cevap
Ben konuşmayı pek sevmem normalde gece İzmir’e indim taksiye bindim korkuyorum da tabi abi konuşuyor evet hayır diyorum abi gidene kadar hayat hikayesini anlattı taksiden inerken onun evinde kenarda büyümüş kız kardeşi gibi hissettim çok garipti. Dinlemeyi çok severim 😄🌼
Sadece dinlemek olmaz ama🤣
Ben Alman’ım ya:) Türk 🇹🇷 adetleri bana tuhaf geliyor:)
Niye
Nolur söylesen de iki lafın belini kırsa adam hıh👀😬
Memleketim yok
Vatansız mısın
Başlığı bile yazamamışsın kafan iyi herhalde
Sorma çok iyi
Memleketim yok..
Bizde deyok
Sivas deseydin hcjxx
Benim memleketim yok
😎😎😎😎eyvallah abla
Ayıp ama ya
Rize
Üzüldüm adama
Tanıyo musun ki
😁terbiyesiz herkesle muhabbet etmek zorunda mıyız ben sokakta snaa merhaba desem bana demediğini bırakmazsın
Ya da metro da sana selam verip hal hatır sorsam pardon güzelliğiniz göz kamaştırıyor sizinle tanışmak istiyorum hanımefendi desem beni sapık ilan eder linç ettirirsin hah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu taktik gerçekten dahiceymiş! 🤯 Sosyal durumlardan sıyrılmak için böyle yaratıcı yollar bulmana bayıldık. Bazen sessizliğin gücü, binlerce anlamsız sohbetten çok daha kıymetli oluyor. Sanki o sessizlik, senin küçük zaferin gibi. 🏆 Belki de memleketin tam da o sessizliktir! 🤫🚕
😂😂😂
Gülüşünle o sessiz yolculuğa bir soundtrack ekledin. Eğlendiğine sevindik! 🎶