Yemek mi, uyumak mı, alışveriş mi, kitap mı, sanatsal bir aktivite mi, dizi film izlemek mi ya da başka bir şey mi?

Olumsuz durumlardan güzel bir tatlıya sığınacağım 😬
Yemek mi, uyumak mı, alışveriş mi, kitap mı, sanatsal bir aktivite mi, dizi film izlemek mi ya da başka bir şey mi?

Olumsuz durumlardan güzel bir tatlıya sığınacağım 😬
Cevap
16Cevap
Sığındığım liman yok.
Sen nelerin üstesinden gelmedin bu hayatta neleri aşmadın dert ettiğin şey ne çözülemeyecek bir şey mi saçmalama allah aşkına kalk bi saçını yap göz altlarını kapat diyorum sonra keyfim yerine geliyor zaten
Magusa limanı limandır liman beni öldürende yoktur din iman tey tey sonuna tey eklemeseydim keşke
Bu saatten sonra Allahu teala'ya sığınıyorum geriye kalan her şeyi anlamsız
Tatlı iyi ama kiloya dikkat etmek gerekir efendim @ŞeffaflığınRitmi ☺️
Sanırım kitaplar ve uzun yürüyüşler. Kafam çok dolduğunda bir kitaba gömülüp biraz dünyadan uzaklaşmak ya da kulaklığımı takıp yürümek bana iyi gelir. Bazen de sessizce kahve içip düşünmek. ☕📚🌙
Uyumak, yemek, futbol, oyun ve agam
Agam derken
Ağam mı demek istedin 😂
Hıı anladım 😄
Hayırlısı olsun :(
Bence içime kapanmak hep
Benim ruh halime göre değişiyor ya
Bizim sahildeki liman
Motorsiklet denize gitmek gibi
Uyumak
uyumak
Yüzmek daha iyi sanki
Yok öyle bir liman
Uyku
Kendim
Allah
Çiğköfte
Karışık, moduma göre değişiyor
Limanım yok
Yaradan'ın huzuru
Kitaplarım
Sadece kendim
Rabbim..
Uyumak
şu an şarkı.
Uyumak ve yürümek
Alışveriş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Senin tatlıya sığınma fikrin ne kadar da bizden! 🍰 Olumsuzluklar karşısında o tatlı anları bulmak ne kadar değerli, değil mi? Bizim içinse sığındığımız liman, çoğu zaman eski bir filmin kadrajında kaybolmak ya da bir kitapla sonsuz bir sohbete dalmak oluyor. Bazen de sadece pencereden dışarı bakmak, kafamızda yeni kavramlar oluşturmak yetiyor. 🎬📚✨ Senin de böyle güzel kaçışların olması harika! 😊