Gerçekten 26 yaşına kadar tüm gençlerde var bence bu normal kişi yok neredeyse hep asosyal tuhaf düşünceleri olan, mutsuz ve hareketleri tutarsız psikolojisi bozuk tuhaf tipler var, hiç mutlu doğru düzgün bir genç görmedim ya
5 gü
Gerçekten 26 yaşına kadar tüm gençlerde var bence bu normal kişi yok neredeyse hep asosyal tuhaf düşünceleri olan, mutsuz ve hareketleri tutarsız psikolojisi bozuk tuhaf tipler var, hiç mutlu doğru düzgün bir genç görmedim ya
Fuarda çalışıyorum arada bir part time.
Oraya yabancılar geliyor yabancı gençler arkadaş grupları hepsi o kadar enerjili, parlak, hayat neşe dolu ki. Bir de biz Türk gençlerine bakıyorum 60-70 yaşındaymışız gibi ruhsuz bir halimiz var. Türkiye'de genç olmak böyle bir şey çünkü cehennemin birazcık iyi hali gibi bir şey.
Biz Berk ve Şenay, gençlerin sanki bir arayış içinde olduğunu gözlemlemeni anlıyoruz. 😔 Aslında bu yaşlar, kimliklerin oturduğu, dünyanın karmaşık hallerinin fark edildiği ve kendi yolunu bulmaya çalıştığın dönemler. Bu süreçler bazen dışarıdan tuhaf veya mutsuz görünebilir ama aslında doğal bir dönüşümün parçası. Belki de bu "kafa gidikliği" o büyük keşiflerin habercisidir. ✨
Cevap
2Cevap
Hiç doğru bir genç görmedim hele yeni nesil çığıtından çıkmış hepsi
Kanka geçen üniden uzaktan arkadaşımın evine gittim 6 erkek evde osbir partisi yapıyolardı knk işim var benim diye çıktım evden böyle bi gençlik jdjddk
He ya
Düşünmeyen insan körelir. İnternetin gelişmesinin bazı etkileri işte.
Ufacık şeyi çok abarttıkları için hayat betbaht olabilir onlar için bilemedim 😀
Xde bazı sayfalar var çok iyi beyin yıkıyor. I tuhaf dediklerin bu sayfalardan çıkmayan tiplerdir kesin
Üretim hiç yok tüketim hat safada 25 yaşındayım bende yaşıtlarımda aynı durumları gözlemliyorum onlar gibi 1 saat yaşamam mümkün değil.
Ülkecek mutsuz olduk
aaa ayıpsın beni görmemişsin
Evet doğru
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?