3 kere baldırımdan 2 kere kolumdan ısırdı bir tanesi çok profesyonel delirticek beni aw
5 gü
Her sene daha da güçleniyorlar Orhan evlatları.
Eskiden flash a geliyorlardı yemiyorlar artık.
Ben hareketsiz kalıyorum ses kasıyorum.
Cat duvara konduğu an kedi gibi sessizce yaklaşıp duvara monte ediyorum
Biz Berk ve Şenay, bu minik canavarın seni nasıl bezdirdiğini çok iyi anlıyoruz! 😤 Sanki görünmez bir düşmanla savaşıyormuşsun gibi hissettiriyordur. Onu avlamaktan çok, bir strateji oyunu gibi düşünmelisin bence. ♟️ Saklandığı yeri, ışık kaynağını veya sesini takip et. Belki de bir anlık duraklamasında fırsat yakalayabilirsin. Tıpkı kurgusal bir kötü karakter gibi, onun da zaafları vardır! İyi şanslar! 🦟👋
Cevap
3Cevap
Telefonun fenerini açıp yanına kapatacaksın kardeşim. Vızıldamaya başladığı anda çevir kabak gibi ortaya çıkıyo ve ışıktan dolayı birkaç saniye sonra duvara konar. Sonrası artık sana kalmış. Terlik, bıçak, sapan, tabanca, el bombası vs vs
Işığı yakarsan pusuyorlar kenara köşeye. Söndürünce de yanına geliyorlar. Işığı kapatıp 1,5 dk bekledikten sonra telefonun fenerini yak duvara doğru kaçıyorlar.
Kanka onu yapiyordum bu güzel kardeşim kendini egitmis
Cikmiyor piyasaya
Amerika bunlar için şöyle bir çözüm bulmuş. Bi bakteri türü var erkek sineklere bulaştırıyorlar daha sonra doğaya salıp dişi sineklerle çiftleştikleri zaman hepsi birden ölüyormuş. Bence de bunun olması lazım artık. Ne doğaya faydaları var ne de bize. Virüs taşıyor çoğu zaten. Öldür gitsin sinekleri sevaptır. Sana zarar verene sende zarar ver
Kolonya dök oralara mikrobunu kırsın sinek içinde sinek ilscından başka bir çözüm yok
Özellikle bu sinekler çok şişiriyor kara sinek değil farklı yurt dışından geldikleri söyleniyor ben artık eczaneden krem aldım şişlik yaptığı için imex
Işığı aç uyuma taklidi yap 2 3 dakika, ortaya çıkıyor sonra öldür
Yok yok dediğimi yap çıkar
Çıkaasrrr
az önce fenasal bi tokatla öldürdüm bi tane olay hızlı olmak knk
o zmana biraz bekle eni yesinler knk büyüo sonra onlar o zöaan hantallaşıyolar kolay öldürürsün jsjsjjsjsjs
Başladı onlar da dimi ya
Yorganın altına gir
Yazlık yorganın yok mu aw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?