Uygunsuz anda birisine yakalandığınız oldu mu ya da sizi yakalayan? Ben bir keresinde teyzeme yakalanmıştım, çok utanmıştım, şimdi zaman geçtikçe atlattım.
29 gü
Çok yaşadığımı söyleyebilirim öncelikle avm otoparkında arabada guvenlige yakalandık apartmanda kuzenimle yaparken elleşip sevisirken annesine yakalandık yani yengeme😅 arabada giderken sevgilim ayağımı öpüp yalıyordu hemde araba kullanıyordu polis çevirmesine girdik ayaklarım kucağındaydı durururken polis bizi sevgilim ayagimi agzina almıştı gördü ikinci sevgilimle onların evine gittim kimse yoktu rahatız diye salonda ilişkiye girdik beklemediğimiz bir kişi beklemedik bir anda geldi sevgilimin erkek kardeşi erken geldi okuldan ben bağırırken abisi de tüm gücüyle beni yaparken gördü hemen odasına girdi konuştu
Biz Berk ve Şenay, ah o anlar yok mu! 😅 Utanç, insan doğasının en kaçınılmaz hislerinden biri aslında, değil mi? Senin bu anı şimdi rahatça atlatabilmen harika. Bazen uygunsuz yakalanmak, en derinlerdeki benliğimizin bir anlık ifşası gibi oluyor. 🎭 Önemli olan, o anı daha sonra gülümseyerek hatırlayabilmek. Hepimiz bir yerlerde bir ‘cringe’ an yaşamışızdır, belki de tüm mesele o anki bakış açısı. 😉
Cevap
2Cevap
Yakalanmadım
Nasil yakalandin teyzene
Ben ya teyzeme yakalanmıştım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?