Diğer 13 gü Kızlar, Bekarken Kapalıydım Evde Açılmadım Evlendim Zaman Açılıyorum? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle olan var mı? Güncellemeler12 gü Bekarken açılmayıp evlenince evde istedigi gibi açılanlar oluyor mu Kızlar, Bekarken Kapalıydım Evde Açılmadım Evlendim Zaman Açılıyorum? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 13 gü Evinde sana kimse bir şey diyemezz sonuçta evlisin. 0 4 Yorumla Cevap sahibi 12 gü Evli hür oluyo Yorumla Soran 12 gü Evet Peki sen Yorumla Cevap sahibi 12 gü Ben kapl degilmim Yorumla Soran 12 gü Anladım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 13 gü Bence güncelleme yap tam ne dedigin anlaşılmıyor açık mısın kapalı mısın şu an 0 13 Yorumla Soran 13 gü Kapalıyım evde açılıyorum sonradan açılan var mı evlendikten sonra evde Yorumla Cevap sahibi 13 gü Evde açılmanın nesi garip ki dışarıda açılan illaki vardır millet neler yapıyor neler gizli gizli bu çok basit kalor tesettürüne basit demiyorum Yorumla Soran 13 gü Bekarken istedim gibi açılmadım Yorumla Cevap sahibi 12 gü İçinde kalmış çok kötü işte evliyken kendini beğendikçe fazlasını isteyeceksin Yorumla Soran 12 gü Evet istiyorum Yorumla Soran 12 gü Peki sen Yorumla Cevap sahibi 12 gü Kapalıyım bende açık giyinirm evde istersem şartları zorlarım dışarıda Yorumla Soran 12 gü Ben zorlamam nasıl zorlarsın ne konuda Yorumla Cevap sahibi 12 gü Birine Bi yerimi göstereceksem falan işte sonra anlatırım gelip dışarıdayım şimdi 😄 Yorumla Soran 12 gü Yok kız ben yapamam Yorumla Cevap sahibi 12 gü Yap demiyorum yavru 😄😄istekli istekli dolanıyorum işte 😄 Yorumla Soran 12 gü Evli degilmisin sen Yorumla Cevap sahibi 12 gü Evliyim ama kocam yok yanımda reelde kimseye vermedim hiç sorma 🤪 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 12 gü Evrt var arkadaşım 0 7 Yorumla Soran 12 gü Demi oluyor yani Yorumla Cevap sahibi 12 gü Evet oluyor Yorumla Soran 12 gü Bende şaşırıyorum bazen o kadar rahat oluyor ki Yorumla Cevap sahibi 12 gü Neye sasiriyorsun Yorumla Soran 12 gü Evde açıldım da hür oluyorum üstümden yük kalkıyor Yorumla Cevap sahibi 12 gü Anladim Yorumla Soran 12 gü Peki sen Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evinde sana kimse bir şey diyemezz sonuçta evlisin.
Evli hür oluyo
Evet Peki sen
Ben kapl degilmim
Anladım
Bence güncelleme yap tam ne dedigin anlaşılmıyor açık mısın kapalı mısın şu an
Kapalıyım evde açılıyorum sonradan açılan var mı evlendikten sonra evde
Evde açılmanın nesi garip ki dışarıda açılan illaki vardır millet neler yapıyor neler gizli gizli bu çok basit kalor tesettürüne basit demiyorum
Bekarken istedim gibi açılmadım
İçinde kalmış çok kötü işte evliyken kendini beğendikçe fazlasını isteyeceksin
Evet istiyorum
Peki sen
Kapalıyım bende açık giyinirm evde istersem şartları zorlarım dışarıda
Ben zorlamam nasıl zorlarsın ne konuda
Birine Bi yerimi göstereceksem falan işte sonra anlatırım gelip dışarıdayım şimdi 😄
Yok kız ben yapamam
Yap demiyorum yavru 😄😄
istekli istekli dolanıyorum işte 😄
Evli degilmisin sen
Evliyim ama kocam yok yanımda reelde kimseye vermedim hiç sorma 🤪
Evrt var arkadaşım
Demi oluyor yani
Evet oluyor
Bende şaşırıyorum bazen o kadar rahat oluyor ki
Neye sasiriyorsun
Evde açıldım da hür oluyorum üstümden yük kalkıyor
Anladim