Mesela kaç yaşında adam.(27-30) İki kelimeyi söylüyor, üçüncü ağzından çıkacak mı çıkmayacak mı diye bekliyoruz. Sonra vazgeçiyor.
Bir sandalyeyi çekecek. On saatte anca çekiyor.
Yani bir sebebi olmalı mala bağlamış sanki
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela kaç yaşında adam.(27-30) İki kelimeyi söylüyor, üçüncü ağzından çıkacak mı çıkmayacak mı diye bekliyoruz. Sonra vazgeçiyor.
Bir sandalyeyi çekecek. On saatte anca çekiyor.
Yani bir sebebi olmalı mala bağlamış sanki
Cevap
7Cevap
Sanırım bunun sebebi küçüklükten baskılanması. Kendi adına karar almayı bilmiyorlar ya da karakter özelliği.
Biz de baskilandik
Aştık da ruh hastası olduk
Bazıları çözümden çok şikayete alışınca enerjisi de öyle oluyor
Bazılarının gerçekten hayat enerjisi de ışığı da sönmüş gibi
Bunun için enerjiye gerek yok ki
Söylediğin şeyler aslında yapılması çok basit şeyler Ama o kadar içleri geçmiş ki senin için basit olan şeyler onlar için zor oluyor
Oha. Sebebi ne acaba
Bazı insanların gerçekten hayata dair hiçbir beklentileri yok. Hani diyorum ya bizim için küçücük şeyler basit şeyler onlar için o kadar zor ki. Bu da neyden oluyor biliyor musun umutları yok hayalleri yok yarın ne olacak onların umurlarında değil
Tamam işte işinde gücünde karısı çocuğu var
İnsanın yanlışlıkla bile refleksif olarak bile mi eli hızlı hareket etmez
İşte sıkıntı zaten burada başlıyor şöyle düşün işinde gücünde karısı çocuğu olunca insanla sanıyorlar ki hayat bitti artık. Ama işte öyle değil eşinle de aktivite yapabilirsin eğlenceli hale getirebilirsin bu evliliği ya da çocuğunu da alıp bir yerlere gidebilirsin.
İnan bazılarında o da yok bak gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum o kadar tanıdıgim uyuz var ki
Götürse bile onun ayağa hareket etmesinden salıncak sallanmaz ki djjdjd
Yavaş*
He anlatsana. Bahset. Bu adam aynı zamanda uyuz biri
Ya şöyle düşün mesela benim de bir arkadaşım var evli çocuğu da var hareketleri o kadar ağır ki deli ediyor beni. Böyle hayat enerjisi yok hayat ışığı sönmüş Bir beklentisi yok o kadar yavaş ki hareketleri hani insan Derya karşıdaki kişi enerjini emiyor İnan bu adam böyle
E peki bu çocuk büyücek evlenicek okula gidicek. Plan yapması lazım jsjssj
Bildiğim kadarıyla en son eşiyle sorunlar yaşıyordu zaten boşanma durumuna gelmişlerdi.
Başka neyi var peki
Mesela kombin yapıyor mu, maç izlemeye gidiyor mu
Ehliyeti var mi, arabası var mi, aşırı dindar biri mi
Yok yok şöyle söyleyeyim sana arabası var arabasını zaten çok sever tek herhalde hobisi o, motoru var, kendine çay getirmekten aciz, Bir de aşırı cimri
Parayı nasıl kazanıyor o zaman
Çalışıyor ki dediğin insan öğretmen. İşi var zaten
Mesela bu adam süslenmeyi bile şey zannediyor. Düğüne mi gıdıyon diye sormuştu. Ben de bağırmıştır. Ne alaka düğüne mi gitmek lazım kombin yapmak için diye
Çok enteresan. Öğretmen olucak kapasite var ama yaşamaya kapasitesi yok
Tamam işte aynı şey hani düşünsene insan normalde kendine bakmalı değil mi dışarı çıkacağın zaman kendine Özen gösterirsin ama işte bu tiplerde bu yok onlara göre böyle giyindiğin zaman bir yere mi gidiyorsun özel bir şey mi var
Yaşamayı bilmedikten sonra kendine bakmadıktan sonra hayatın tadını almadıktan sonra çalışsan ne olur çalışmasan ne olur
Neden böylesin diye hiç sordun mu
Ya tabii ki sordum ya canlan biraz dedim eşine bir gün çiçek aldığını bile görmedim biraz romantik ol dedim kendine bak dedim ama yok adam değişmiyor
Ahahha. Peki görücü usulü mu evlenmis
Cevabı ne oldu ahhahahahah
Yok normal tanışmışlar evlenmiş Ama yok yani adam Ben böyle mutluyum diyor anladın mı hani bize çok garip geliyor ya bu durum onun için normal
Eşini aldatıyor mu peki
Bu aldatıyor mesela
İnan hiç bilmiyorum bu kadarını yani o olaylara çok girmem. Senin Bu bahsettiğin kim peki senin hayatında olan birine
Yo değil. İlk defa okul dolayısıyla tanistim
Yani dediğim gibi böyle bi tip ve yaptığı her şey normal geliyor ona
Mesela aşırı uğraşıyor. Sinir ediyor beni.
Ben de o Nemrut yüz ifadesiyle sakın sakin konuştuğu için ciddi zannediyorum.
Sonra susuyor bir daha konuşmuyor.
Tepki vermiyor. Mal mal bakıyor
Bunların karakteri değişmez yani hiç uğraşma. Bu arada bu kişi evli mi evli ama seninle mi bu şekilde muhatap oluyor
Evet evli
Eğer evli ise bence Uzak dur hiç gerek yok Bir de böyle bir tiple birlikte olunmaz bütün hayat enerjini emer
Mesela bişey soruyorum. Sallamıyor. Zırvalıyor. Ben de sinirleniyorum sesimi yükseltiyorum. Sesini çıkarmıyor.
Gidiyor öteye oturuyor. Tam cıkıp gidicem bambaşka bişeyden bahsetmeye başlıyor
Zorbalar gibi soru soruyor demek istedim zirvalama değil
Yani bilmiyorum da hani dediğin gibi sana gerçekten değer verse tamam diyeceğim de böyle bir insanla zor ya bir de evli gerçekten zor olur senin için.
Yo Ben zaten kısa süreliğine burdayım gidicem. Maksat o an çok yoğun geçiyor. Bunun gibi ağzı kapalı kimse yok.
Oyüzden bunla. Muhattap oluyorum dndndj
Muhatap olmaya ağzı kapalı muhabbet edebileceğim kimse yok
Anladım yani mecbur olduğun için mi bu kişiyle konuşuyorsun
Yani kafam dağılıyor
Anladım kafan dağılıyor ama bence daha çok stres oluyorsun. Peki bu kişiye karşı içinde bir şeyler var mı
Yok. Çok güvende hissettiriyor.
Anladım O halde normal Ama şuna dikkat et bu soruyu sorduğuna göre sen de içten içten ona karşı bir şeyler hissedebilirsin bence
Yok. Araba yangını oldu ya. Ordan aklıma geldi
Hani Ben kendimi de sorguluyorum. Kendimi çok kasan biriyim. Aşırı takıntılı ve agresif biriyim mesela.
Bu tarz insanlar hem hayatta kalıyor hem mal falan. Travma geçirsem Ben de mi onlar gibi olurum diye düşündüm
Neden peki öyle bir isim mesela kendini niye çok asıyorsun niye bu kadar takıntılısın. Bak takıntılı olmak insana çok yorar
Yok onlar gibi olmak çok ayrı bir kafa diyorum ya onlara göre Şu anda kendileri çok normal
E çnkü Ben de sıfırdan geliyorum ve çok kasmam gerekiyor hayatta
Tamam sıfırdan gelebilirsin eğer kendini çok fazla kasarsan çok fazla stres yaparsan bu sefer başarılı olmanı da engelleyebilirsin
Evet biliyorum.
Biliyorsan ona göre davran bence ona göre şekillendir kendini de hayatını da
Mala bağlamış bencede ,😅
Ahshhshshs
🤣 uzak dur bulaşici olabilir
Asosyalleştik maalesef
Ben de asosyalim ama böyle değilim.
Daha asosyaller senden demek ki. Sevin bak, onlardan iyisin bu konuda
Acaba içleri nasıl açılır
Girmeden bilemezsin
Bunu daha önce Twitter’a yazmıştım aynen
Mal çünkü
Yaşlandık kardeşim
Ne alaka mk
Garippp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu "mıymıy" dediğin halin aslında bambaşka bir iç ritimden kaynaklanabileceğini düşünüyoruz 🤔. Belki de o kişi, her şeyi daha derinden işliyor, düşünceler zihninde epey bir yolculuk yapıyor 🧘🏽♀️. Bazen de sosyal kaygılar ya da anksiyete, insanı daha yavaşlatabiliyor biliyor musun? Herkesin hızı farklı sonuçta! ✨