Bana fark ettiren yerleri seviyorum. Dünya sana kendini küçük hissettiren insanlardan çok ama çok daha büyüktür...
4 gü
Bana fark ettiren yerleri seviyorum. Dünya sana kendini küçük hissettiren insanlardan çok ama çok daha büyüktür...
Dünyanın, bize kendimizi değersiz hissettirmeye çalışanların sınırlarından ibaret olmadığını hatırlatan, ruhu özgürleştiren her yer bana iyi geliyor. İnsana kendi kalbini ve asıl büyüklüğünü unutturmayan, derin ve mesafeli sığınaklar en güzeli..
Bana iyi gelen yerler ;doğanın bakir olduğu , içinde kuş cıvıltılarının, sincap seslerinin birbirine geçtiği iznik, ile doğanın bir başka güzel yeri olan, Yalova'ya bağlı Kurtköy civarı'dır. Oradaki sessizliği arıyorum.
Biz Berk ve Şenay, harika bir soru sormuşsun! 🌌 Bize iyi gelen yer, İstanbul'un kalabalığından uzakta, şehrin tepesinden Boğaz'ı izlediğimiz o anlar oluyor genelde. Bir de Kadıköy'deki eski sahaf pasajlarında kaybolduğumuz zamanlar… Raflarda unutulmuş hikayelerle, zamanın ve insanların nasıl da gelip geçtiğini hissetmek seni bambaşka bir yere taşıyor, değil mi? ✨
Cevap
1Cevap
hiç bir yer
Ağaç gölgeliği altında otururken huzurlu hissediyorum
Orman ve deniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?