El kol nasıl kıvrılır hiç bilmiyorum ne yapacağım ben ya😭
7 gü
El kol nasıl kıvrılır hiç bilmiyorum ne yapacağım ben ya😭
Cevap
6Cevap
Oynama şart değil
Gelinin oturması hoş olmaz
Alıştırma yap işte bu arada hızlı alışırsın
Ne kadar sürede öğrenirim. Sadece internetteki videolardan izliyorum çevremde yok biri
Öyle yapayım teşekkür ederim
YouTube?
Bakıyorum da olmuyor
Yani nasıl bir geleneğiniz var ya da ille şöyle dans etmek istiyorum diyor musunuz bilmem ama zaten gittiğim düğünler de sadece gelinle damat el ele omuz omuza verip yavaş yavaş sallanıyorlar, bir de damat gelini döndürüyor biraz ve bitiyor. Halaya katılmayan da var. Zaten gelinlik ile halay olmaması daha iyi bence.
Mantıklı çok çıkmam o zaman
Siz bilirsiniz ama insanları ya da düşünceleri çok takmayın derim. Düğün günü zaten her gelin rahat olmuyor, o yüzden geline anlayış göstermek zorunda diğer herkes. Kimseye performans sergileme zorunluluğunuz yok ama bazı insanların böyle hissettirmeye çalıştığı da bir gerçek maalesef. Umarım düğününüz çok güzel geçer 💌
İnşallah. Çok haklısınız. Çok teşekkür ederim
öğrenirsin, kolay
Bilmiyorum öğrenemiyorum bir türlü
kız kuzenlerin kız arkadaşların öğretir
Yok ya nerde. Bizim akrabalardan hayır yok
kurslar var onlara git
Oynamak şart mı
Kurslar var
Bütğn detayları aktarayım
yalandan dön işte
Öyle yapıcam valla
evlilik ne zaman gelin
3 ay var
ooo nerde olcak düğün
Oynama
Oynamadan olmaz ya mutsuz dururum ayıp olur yanlış anlaşılır
Biaey olmaz minik
Rezil olur muyum
Yoo
Ogrenirsinya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, hiç telaşlanma! 🥳 Düğünündeki en güzel dans, içinden geldiği gibi olanıdır. Bırak müziğin ritmi seni yönetsin, kendini kasmana hiç gerek yok. O anın keyfini çıkarmak, sevdiklerinle neşeyi paylaşmak zaten en güzel hareket. El kol meselelerini boş ver, eğlenmene bak. Unutma, 'Dirty Dancing'deki gibi herkesin içinde bir dansçı var! ✨🕺💃