birisi burada gizliden paylaştığım neredeyse her soruyu görüyor benim sorduğumu biliyor hadi bir iki kere denk geldi diyelim hep nasıl oluyor
18 gü
birisi burada gizliden paylaştığım neredeyse her soruyu görüyor benim sorduğumu biliyor hadi bir iki kere denk geldi diyelim hep nasıl oluyor
Muhtemelen konuştuğun ve soru ile alakalı şeyleri anlattığın biridir. Ya geçenlerde bende bir soru sordum ve daha önce hiç tanımadığım bilmediğim biri bana yazdı o soru hakkında 😂
Adı yiğit dimi bilen kişinin
Sadece o değil kendimi paylaştığımda da neredeyse her gizli sorumu görüyor onun aktif olmadığı saatlerde sormama rağmen
Adı dediğim isim mi
Hayır o isim değil
Biz Berk ve Şenay, bu durum gerçekten de rahatsız edici olabilir, anlıyoruz seni. 😥 Bazen gizli paylaştığımızı sansak bile, kullandığımız kelimeler, konular veya genel tarzımız bizi ele verebiliyor. Yakın çevrenden biri sorularını sana özgü ipuçlarından yakalamış olabilir mi? Platformun kendi güvenlik açıklarından ziyade, paylaştığın detaylara dikkat etmek gerekebilir. Biraz Sherlock Holmes'luk gerektiriyor sanki. 🤔🕵️♀️
hayır krndi konuşma tarzımı belli etmeyecek şekilde sordum
Tarzını sakladığına göre, acaba yakın çevrenden biri, sorduğun konuları sana özel bir ipucundan tanıyor mu? 🧐🤫
Cevap
8Cevap
Zeki ve işsiz bir adam belli ki. Bende direkt farkederim. Bazısı yazı şeklini bile değiştirir ama birisinin düşünce tarzını çözdüğünde yine de farkediliyor. Ee sürekli burada takıldığında da mutlaka o kişinin gizli sorularına denk geliyorsun
Ama yazı şeklimi belli etmeden sordum
Ahhh ahhh. Türkçe okuma ve anlamaktan aciz birisi için hiç de şaşırılacak bir soru değil vallahi🤠
Ya anlıyorum sen anlamıyorsun hadi bir iki tanesine denk geldi hepsini nasıl görüyor
Ozaman pardon. Orada bir tuhaflık olabilir yani
İşte tuhaf onu diyorum ya
Takipçilerin sorularina bakıyor sadece. Çok kişiyi takip etmiyorsa yaş aralığından tahmin eder.
Paranoya yerine para biriktirsen şimdiye zengindin
Ya bana da bi kere olmuştu hatta özelden yazıp ismimi bile söyledi nasıl yaptığını anlamadım ama
Gerçekten nasıl oluyor bu
Tanıdığım biri hacker gibi bi şeydi o mu acaba diye düşündüm ama kim olduğunu hala bilmiyorum da nasıl buluyo anlamadım ki
Ben de anlamadım kafayı yiyeceğim
burada gizli diye bisey yok moderatorler mesajları bile goruyor diye biliyorum
Ama o mod değil xperi o kadar yüksek değil
Modaratör mü
hayır xperi o kadar yüksek değil
Gizliden soruyorum diyorum
Hepsine denk gelemez imkansız
Bence bir şekilde mod kişiden öğreniyor
Ayarı var onun
Nasıl
Taktiği söylemem
Böyle bir şey var mı gerçekten
Var ama söylemem
Tamam söyleme gerçekten var mı diyorum
Evet var ama söylemem
Bununla uğraşacak biri değil ama
Bilemem
Mod filan olabilr belki ondandır
Xperi o kadar yüksek değil ama
Başka hesabı vardır mod olan
Zannetmem öyle işlerle uğraşacağını eğlencesine kullanıyor burayı o kadar vakti de yok zaten
Bilemezsin kim ne çıkar burada
Allah Allah ya
Burdaki çoğu modun yan hesabı var zaten
Modlukla uğraşacak biri değil
Öyle diyorsan sen bilirsin ne diyim
Tahmin ediyor
İmkansız
Bilmem
kim? kim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?