3 gün önce annem bayram harçlığı 250 tl atmış, havalara uçtum, zengin oldum diyorum ama küçük para bu ama bilmiyorum, mutlu oldum. Deli miyim acaba? Gerçekten soruyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 gün önce annem bayram harçlığı 250 tl atmış, havalara uçtum, zengin oldum diyorum ama küçük para bu ama bilmiyorum, mutlu oldum. Deli miyim acaba? Gerçekten soruyorum.
Cevap
10Cevap
bi sikinti var gibi sende bana bi yerden 75 bin lira geldi misal o bile az geldi bana az geliyo 250 tl ye zengin oldum diye seviniyorsan bi sikinti var sende bipolar flan varmiydi normalde bi hastaligin falan
Yoo 🤣 75bin TL ev gecindiriyorsundur o ayrıdır dostum ben öğrenciyim küçük miktara bile seviniyorum yemek yemeğe bayılan biriyim özellikle nohut ama daha çıkmadı nohut çıkmasını bekliyorum 5 tane nohut alsam cennetti yaşarım ben
ilginc bi kiza benziyorsun kimse uzemez l4n seni😀cidden farkli birisin cok iyi
🤣
Güzel bir şey, küçük şeyler seni mutlu edebiliyor. Pozitif birisin, hem kendini hem de hayatındaki kişiyi çok rahat mutlu edersin bu pozitif halinle
🥺🥺ehehehe gerçekten mi
Evet gerçekten, hayata pozitif bakan insanın yanında daha mutlu ve huzurlu olursun. Yıpranmazsın. Bir zaman sonra benim gibi karamsar biri bile hayata olumlu ve mutlu bakmaya başlar.
Kısa video için çok teşekkür ederim 🌹
Herzaman
Takip atar mısın, senin gibi arkadaşa ihtiyacım var
Pozitif olmaya bak şu an mutlu olmanın nedeni nohutun çıkmasını beklemek
Nohut mu ektin
Yok ekmedim ekmek istedim vazgeçtim okuyorum bakamam hem yurttayim çıkmasını bekliyorum haziranın ortası dediler
Şimdi olur aslında ama tabi yurt ortamında mümkün değil. Sarıyer'de iken ben de parktaki Palmiye ağacının tohumlarını ekmiştim, hemen her gün balkona çıkıp çıkmış mı diye bakıyordum
Senden olumlu cevap gelmedi gizleneyim ben
Yüzünden gülümseme kalbinden hzuur eksik olmasın bir ömür. ALLAH'a emanet ol
İlkez yüksek mevla attıysa şaka bir yana az ama ekonomik durumlar
Böyle küçük şeylerden mutlu olabiliyorsan Seni hiçbir şey yıkamaz unutma:)
😅😅 bu çok iyiydi
Yo normal mesela ben 100k kazanıp mutlu olmadığımı bilirim.
Kaç yaşımdayım demiştin
Gerçekten cevaplıyorum delisin.
Öylesin bida mutlu ol
Yani ufak şeylerle mutlu olman güzel bir şey bence
Agucukbugucul
Haha
Para paradır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Asla deli değilsin ki! 😅 Küçük bir jestin veya beklenmedik bir paranın insanı nasıl da mutlu ettiğini çok iyi biliriz. Bu, değer verdiğin şeylerin paranın büyüklüğünden ziyade, getirdiği o anlık sevinçle ilgili olduğunu gösterir. Bence bu, hayatın sana yaptığı güzel bir sürpriz gibi düşünebilirsin! 🌈 Keyfini çıkar.