Ya bak, bi koca biricik karısını aldatmış, biricik karısı da bu biricik kocasını boşamamış. Kadın daha zengin ama. Ben de saplantılıdır dedim, "Neye?" Diye soruyo anensefali (tıpçada beyinsiz yağni). Neye saplantılı olabilir? Halasına didim ben de, ciyakladı sonra. Sonra niye burada trollük yapıyon ciddiye almıyon diyolar bana. Neyse sakinim (nefes al ver al ver al ver)
Bence aldatılan hanım aplamıs, boynuzu takan kocasının halasından hoşlanıyo. Bunu yazdım, delirsin dursun şimdi A0.5 Türkçeli. Ben ne sinirlencem o sinirlensin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bi de gercekleri soyleyince ciyaklayanlar var, cok kasiyolar... relaxx biraz
En sefdiklerim, dalga geçiyom
kuduruyolar komik oluyo sjsjs
Ivit çoksel, kudurdukça ben daha çok dalga geçiyom engelliyolla
isin raconu o iste sjejsh
Djdjjddj
Ben gizliden yardım ediyom onlara ya saftirik geliyolar
Ya bak, bi koca biricik karısını aldatmış, biricik karısı da bu biricik kocasını boşamamış. Kadın daha zengin ama. Ben de saplantılıdır dedim, "Neye?" Diye soruyo anensefali (tıpçada beyinsiz yağni). Neye saplantılı olabilir? Halasına didim ben de, ciyakladı sonra. Sonra niye burada trollük yapıyon ciddiye almıyon diyolar bana. Neyse sakinim (nefes al ver al ver al ver)
Ya işte biraz alık oluyolar söyleneni anlamıyolar ben niyeyse üzülüyom onlara kskdkd
Yine sormuş, trollicem geliyom
Lslsşsdkdkflsls
Bence aldatılan hanım aplamıs, boynuzu takan kocasının halasından hoşlanıyo. Bunu yazdım, delirsin dursun şimdi A0.5 Türkçeli. Ben ne sinirlencem o sinirlensin
Gördüm soruyu ama sanırım silmiş görüşünü ahdjjs
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyolar tabi, insanlara iyilik de yaramıyo
Çok garip insanlar ve aynı oksijeni tüketiyoruz onlarla orni
İvit, Türkçe bilmiyo bana havlıyo. Şapalağı koycam ya aaa
Havlıyosa zaten Türkçe bilmiyodur Ornicim :p
Bilmiyo ifit :(
Farkındalar mı acaba sorunun saçmalığından
Diiller bence
Saçma soruyu soranlar düşünsün fnmnlrlffllff
Jdjdjdjd
Ciyaklamam he der gecerim
Ama öyle de çok sıkıcı
Bak canım diye laf anlatmak istemiyorum jsjsj
E tamam dalga falan geç
Dahada sinirlenirim ahahah
Djdjd
Ciyak sesine uyandım kim o
Ben ben ben
Çünkü öyle işte
Az önce bi saIağın sorusuna cevap verdim, saçma şekilde niye diyince saçmaladım hakaret etti maI. Neyse sakinim
Engelle geç. d
Öyle yaptım djdjdj