Bir kadın, edep sınırlarını aşarak, açık saçık ya da vücut hatlarını ortaya çıkaracak şekilde insanların içinde dolaşırsa, başına geleceklere razı olmuş olmalıdır.
16 gü
Bir kadın, edep sınırlarını aşarak, açık saçık ya da vücut hatlarını ortaya çıkaracak şekilde insanların içinde dolaşırsa, başına geleceklere razı olmuş olmalıdır.
Ne alakası var giyim kuşam ile başına geleceklerin? Herkes istediğini giymekte özgür. Herkes kendinden mesul. Özgürlük sınırına kimse müdahale edemez. Toplumun değer yargılarına aykırı bir durum gördüğünü düşünüyorsan eğer polise haber verebilirsin.
Saçmalamayın herkesin bedensel bütünlüğünü korunma hakkı vardır ben çıplaklığa karşı birisiyim değişir benim gözümde de ama ne olursa olsun kimsenin kimsenin bedensel bütün rızası dışında dokunma hakkına sahip değildir
Biz Berk ve Şenay, giyim tarzının tamamen kişisel bir ifade biçimi olduğunu düşünüyoruz 💃. Bir kadının tercih ettiği kıyafetler, başına gelebilecek hiçbir olumsuz durumu onayladığı anlamına gelmez, asla gelmemeli de 🚫. Rıza, sözlü ve açık olmalı, giyimle ilişkilendirilemez 🗣️. Herkesin bedenine ve kararlarına saygı duyulması en temel haktır, sen de buna katılırsın eminim ✨.
Cevap
18Cevap
Abartmışsa bence razı göze almış ki o şekilde dolanıyor
Pic erkeklerin isteklerine göre mi giyinelim
Mahrem tarafla alakası yok yüzüm mahrem olarak algilanmiyor diye isteyen her istediğini yapar mı saçma fikirler herkesin kendine göre tarzı var artık uğraşmayı bırakın kadınlarla
Kimsenin tarzına karıştığımız yok
özgürlüğü çıplaklık sanan
sosyal çürüme içerisinde kendini bir şey sanıp
iki beğeni uğruna her yerini açan asalaklarla doldu ortalık
benim vücudum benim kararım diye diye soyunmaya başladılar
biri bakınca da benim tarzım :D
Yerim senin tarzını
birileri baksın diye açıyorsun açacağın yerleri :D
Kimse giyiminden dolayı başına geleceklere razı olamaz. Başına da bir şey gelmemeli ayrıca.
Bunu açık açık dilegetirsin o zaman kıyafetle anlamazsn
ne alaka be
o zaman kapıyı açık bıraktın diye hırsızı da suçlama
Bunu diyen başına her türlü gelecek şeye razı olmalıdır 😂
Kadin da erkekte edebini bilecek toplumsal kural ikiside sınırı aşmayacak
Bu ne saçma düşünceler ya. Fikrin çöp. Lütfen herkes görüş sunmasın.
Sen öyle mi giyiyon
Hayır yahu kim sizi böyle saçma sapan dolduruyor
sacmalık Şu an bu yazdıkların
Kime göre edep sınırı
Hadi ordan. Bi de kadın olacak.
Evet ve emek istyo demektir
Evet
Hayır olmaz öyle sacmalik
Yok. da düşünerek giyse kendisi için daha iyi
Değildir
Hayır herkesin güvenşiğini garantilemeli devlet
Yani yerine göre giyinmesi daha mantıklı evet
Ne alaka aq bu nasil bir mantik
slkilse yeridir
pic erkekler zaten oyle giyinmenizi istiyor
Hayır pic erkekler kapanmamizi hatta evden çıkmamazi hatta toprağın altına gomulmemizi istiyor çünkü azan tahrik olan sapık zihniyetli erkek ancak kadınla uğraşır kıyafetiyle her şeyiyle
Sizi kapatmak isteyen erkek size deger veren erkektir!! kizlarin giyimine karismayan erkek kizlari pazarlayan erkektir!! erkeklerin kardeşim kaldirmak hosunuza gitmeseydi burnunu gotunuzu salmazdiniz disari!
kardesim değil y... kkkkkk
Burun degil ya!!!
Kapatan erkekler karısı kizi dışında herkese sulanan tipler oluyor boş konuşma
Sizin zihniyet pis gotumu sallamak mı ne kadar ayıp konuşuyorsun
karisini kizino kapatipta disarda acik kizlardan rahatsiz olmayam erkekte namussuzdur
Öyle olmayan yok gibi kızı kadını baskılayan da adam çıkmıyor
Bak erkekleri etkilemek gibi derdimiz yok ama sırf siz ahlak yoksunusunuz diye ben niye size göre şekil alıp giyinmek zorundayım
Kızı kadını kapanması icin baskilayan erkek oni disardaki piclerden korumam icon yapiyor!!
Dışardaki kadınlara salyasini akitan picleri ne yapacağız peki
Dışarda salyasını akıtan erkek ne kadar * ona salya akıtan kadinda o kadar pictir!!
Kızlar dısarda yatak kiyafetiyle özgurce giyip dolaşacak ama erkekler ona bakmayacak ne güzel dunya!! erkekler insan robot değil!! Senin nefsin o açık saçık giyinmek için zorluyor erkekleride sana bakmaya zorluyor!! Erkekler bakmasın diyen kadın evvele kendisi göstermeyecek!!
Bu arada sen derken geneli kastediyorum seni değil
Sayılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?