Hayır, cinsellik veya romantizm aramıyorum. Böyle öneride bulunmayın.
12 gü
Hayır, cinsellik veya romantizm aramıyorum. Böyle öneride bulunmayın.
Arkadaş çevreni genişlet. Şu an hangi öneride bulunsak, bir kaç tekrardan sonra sıkacaktır. Yanında birileri olursa en keyifsiz iş bile eğlenceli olabilir.
Arkadaş çevrem eğlenceli çok var buluşalım diyen ama aynı aktiviteleri yapıyoruz genelde. İnsanlar yeni şeyler denemeye biraz kapalılar. Herkes diyemem. Ama dediğinde haklısın yanında birileri olunca en keyifsiz işler bile eğlenceli olabiliyor
Ben biraz içedönük bir dönemimdeyim fazla insanla uğraşmak muhatap olmak istemiyorum. Sosyalleşmek istesem veya yeni bir çevre edinmek istesem çok kolay. Ama beni şu an kalabalıklar yoruyor
Bakacağım bunlara teşekkür ederim
Biz Berk ve Şenay, monotonluk hissini çok iyi anlıyoruz. Bazen hayat bizi bir döngüye sokuyor, değil mi? 🌀 Bizce hiç bilmediğin bir konunun derinliklerine dalmayı deneyebilirsin! Mesela, dünya mutfaklarından daha önce denemediğin bir tarifi pişirmeyi ya da bir kavramın tarihsel yolculuğunu araştırmayı düşünebilirsin. 📚 Yeni bir belgesel serisine başlamak da ufuk açıcı olabilir. Hayata küçük, beklenmedik sürprizler katmak her zaman işe yarar! 🚀✨
Cevap
14Cevap
park bahçe sahillerde gez dolaş
abdest alıp namaza başla
inancı olan biri değilim. geziyorum canım sıkıldıkça sahile inip yürüyorum
inançlı ol Allaha inan. hayat daha güzel olacak
umarım senin için güzeldir daha da güzel olur. Ben inanmıyorum teşekkür ederim yanıtın için
bir ara ispat ederim dinlemek istersen
buyur sun diyeceğim ama ben de kendimi biliyorum inanmayacağım 5 yaşımdan beri sorguluyorum
Eğlenceli çok şey var daha önce yapmış olduğun ne var mesela
bilmem neredeyse çoğu etkinliği yaptım sayılır. Daha çok müzikle alakalı şeyler olabilir
Konsere gitmekten başka veyahut bir bir aleti çalmaktan başka pek bir şey gelmiyor aklıma şahsen
karaokeye çok giderdim önceden ondan da sıkıldım. Pek gitmeyi düşündüğüm konser yok olsa keşke
Ben çok sesli yerleri sevmem genel de gezmeyi spor kitap o tarz şeylerle devam ediyorum hayatım yoğun takı tasarım felan ama bugün yeni hobi edinsem fotografçılık olurdu bu kesin
takı tasarımına ben de başlamak istiyorum önerin var mı
Çizim eğitimi almak zorundasın yardımcı olacağım kadar olmak isterim tabi istanbuldayım ben
daha hobi gibi yapmak için sormuştum. zincirler boncuklar sipariş ettim el uğraşı bir şeyler olsun diye. dikiş dikebilsem veya örgü bilsem (başlamaktan çekiniyor zor gözüküyorlar) tasarımlar yaparım
Anladım benim işim gümüş altın kolye bileklik yüzük yapmak set yani o şekil de izah edeyim
anladım kolay gelsin. İmrendiğim eğlenceli mesleklerden biri
Evet eğlenceli uğraştırıcı bir dostum var beraberiz çok uğraş veriyoruz mükemmel olması lazım.
var mı markanız
şu an gelişim aşamasın da sayfa var tabi newmn ismi ınstagram da
bulamadım ama başarılar şimdiden
newmn tasarım yazarsan çıkat şu an standart var ama bir ay için de ismimiz duyulacaktır :D
tamamdır teşekkür ederim başarılar
Rica ederim
Yaşadığın ortamı bilmeden nasıl tavsiye verelim ki
büyükşehir
Kurslara gidin
Aklıma gelmedi çocuk olsak mutlaka bulurdum da büyüyünce eğlence eh
Sorumluluklar çok hayattan keyif az
Köfteci Yusuf ta çalışmaya başla 🤣🤣
barmenlik tecrübem var orada içecek sorumlusu olur muyum
İkisi farklı mecralar ama macera için birebir. 😊
spor salonuna yazılıp bol spor yap
Spor aktiviteleri yapabilirsin
Tutku ıyıdır
bisküvi olan mı
Ahaha bu ıyıydı😅
yamaç paraşütü yapma
çok isterim
Ben yaptım tecrübesizsen tek yapma sonra hastanede uğraşırsın 😅
yok öyle bir şey yapmam ama fırsatım yok yapmaya extreme sporları
Hımmm yüzmede favdur
Neden
ney neden
Hobi edin.
işte ben de onu soruyordum
Seksten büyük eğlence yok ki
haklısın ananla yapmaktan keyif alıyorum
Seksofobik misin
Hayır soruyu okumuyor musun? Böyle yanıtlarla uğraşmıyorum sadece BELİRTTİĞİM ÜZERE
"Hayır, cinsellik veya romantizm aramıyorum. Böyle öneride bulunmayın."
Tamam da yine de bu kadar tepki vermen anormal annen baban seks yapmasa sen yoktun şu anda
Sitedeki canım saçma cinsellik konulu yanıtlarla uğraşmıyorum. Hayır sekse karşı değilim. Annem babam da bana sormadı beni yaparken sevişirlerken. Ayrıca rutin denebilecek bir sevişmek aktif biri isen tabii. Soruda da dediğim gibi eğlenceli fikirler arıyorum. Düzgün yanıt vermeyi düşünürsen dinlerim.
Kitap oku çok güzel kitaplar var dili yumuşak ama gizemi ve hikayesi güzel sürükleyici ve meraklandırıcı, mesela benim okuduğum de şifre diye bir kitap var çinli bir yazara ait çok sevdim
yazarın adı nedir biliyor musun?
Mai jia, detay istersen yazabilirsin özelden 🙂
teşekkürler bakacacağım
Rica ederim yazabilirsin
erkenci olma
ney
nasıl yani
neye
Koşuya başla
vardırr
dizi film bak
önerin var mı?