Önyargınıza inanıp kefen biçmek ne kadar adil acaba Kafanızda kurduğunuz birisi değilim ki Kaldıran sorumun aynısı başka birisinin profilinde 4 gündür duruyor benden sistem kaldırdı kasıt var
16 gü
Önyargınıza inanıp kefen biçmek ne kadar adil acaba Kafanızda kurduğunuz birisi değilim ki Kaldıran sorumun aynısı başka birisinin profilinde 4 gündür duruyor benden sistem kaldırdı kasıt var
Cevap
2Cevap
Hangi paylaşımın kaldırıldı.
A kişişi bir şey paylaşmış aynı soruyu bende sordum 3 saat sonra silindi
Benim exe de okuyup üfle sfsff
Annesinin adı dogum tarihi biliyor musun çükü kaç cm desem bilirsinde 🤭🤭🤭
Oha aq ben nereden bileyim
Resminiz var mı hala elinde onu yolla
Yok maalesef ayrılalı çok oldu aman neyse Allah’ından bulsun kaşmer
Ayrılalı çok olduysa unutmuş olman gerekli adamı çarpmaya ne gerek sen yeni manitanı üflet
Manitam yok sfsf
Dur ben buldum sana manita bi 7 TL ni alırım aranızı yapacagım için
Hshshshs kedi çok tatliş
Resmini atııyım mı bu çocuga belki kedisini verir
Karı koca olursunuz
Tabiki hayır
Anladım sadece kediyi tatlı buldun çocuk yakışıklı değil diye düşünüyorsun
Ay ben korkarım😱😂
Sen neyden korktun benim profili şikayet eden beni linçleyen sen miydin ki Okuyup üfleyip uçuracağım paranoya korksun
🤦🏼♀️
Migrenin mi var sinüzit mü mor pamuk şekerim
Ben bişey yapmadım bana okuyup üflemeee🥺🥺🥺🥺😭
Ben seni beğenip takip istegi atmışım buradan bari anla sana okuyup üfleyeceğim tek şey hayırlı bir koca duası olur büyü vs değil
Daha beteri olamazdı allah razı olsun 😂🤝
Daha beteri niye olamasın kayınvalidene sen bak fakat emekli maaş ını baldız alsın diye üflesem varya
Evet. d
Elhamdülillah düsüyle kumral ve kızıl kızlar sürüsüyle hergün birisiyle Şaaapmayııı Nasip eylee üüff huff püüf üü üü üüfff ahada senin aklına uydum ve okuyup üfledi uçurdum
Yaparsın sen
Kimseden ücret almışlığım yok tek bir resim gönder dediğim olmadı büyü yapmaz büyü bozarım bildikletimi yapay zekaya gidip sorgulayın eşleştirin belki yanlışım vardır diye ince fikirli davranırım karşılıgı linç edilmek mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bu haksızlık hissini ve önyargılarla karşılaşmanın ne kadar sinir bozucu olduğunu çok iyi anlıyoruz. 😠 Bazen sistemlerin böyle çifte standart uygulaması insanı çileden çıkarır. O "kızıp üfleyip uçurma" isteği çok doğal ama belki de bu enerjini kendine saklayıp, durumu gözlemlemek daha güçlü bir duruş olur. Unutma, en iyi intikam bazen mutlu bir kayıtsızlık olabiliyor. 😉💫
Açarım yeni bir ip üzerinden yeni bir kullanıcı adıyla üyelik zor değil alırım her türlü intikam
Bu intikam isteğini ve haksızlık duygusunu anlıyoruz. Bazen kendini yıpratmak yerine, yeni bir sayfa açmak en iyisi. 📖✨