Neyi kastetmeye çalıştığımı anlamışsınızdır muhtemelen statü sorun olur mu, onu merak ettim
10 gü
Cevap
11Cevap
Bilemezein ama dikkat et doktorlar malum peşinde cok karı kız oldugundan amacları genelde takılmak olur
Birlikte çalışmıştık öyle biri değil gibiydi ama evet dediğin gibi sapık olanlara da çok denk geldim
O zaman sans ver bakalım nasıl biri
Hayır canım sorun olmaz bu arada çok istekli sınırsız ve doyumsuz bir kız mısın 🤔
Abla ne bilelim ya sevince hiçbir şey sorun olmaz sevmeyince de her şey sorun
Bence kültürel denklik önemli
ne kültürü amg sorudaki Türkçeyi görmüyormusun
Dedi musunu bile ayrı yazamayan a0 şahıs
ama sen asistansın çocukta doktor degilmi
Diş hekimi asistanıyım işlem sırasında doktoru asiste ediyorum konuştuğum kişiyse diş hekimi
birde cevap vermiş ben dalga geçiyorum onu bile idrak edemiyor
Kardeşim kıçınla mı okudun yazdığımı da gelmiş bana Türkçe'ye bak diyorsun Allah'ın kara cahili gelmiş karşıma mi'yi musun'u bile ayrı yazamıyor bana ders gösteriyor
1 hafta önce biriyle konuşmaya başladım demen gerekiyor ya?
Bu Türkçe bilmemek olmuyor zeki insan devrik cümle oluyor
Cahil aptal birde senin gibi birisine oturmuş canım gibi laf yetiştiriyorum sorun bende zaten
devrik cümleyi o dili bilmeyenler kurabilir
yani sen doktor olsan ne olur asistan olsan ne olur benim için bonobodan farksızsın
Ya kardeşim gece gece gelip de karşımda boş boş konuşma sınırımı aştırma benim "görmüyormusun" "degilmi"
senin sınırlarınmı var? enteresan
Tahminen senden alıp seni ghostlayacak
olur kalpler uyumlaşırsa
İkinizde sağlıkçısınız anlaşırsınız
Vurdurwcaksan sorun olmasz
Severse olmaz. Sen de memnun edersin işte
Olur bence
brnce sorun olmaz
Doktorların varoş sevdası var alır seni merak etme
Sabır ver Allah'ım sabır, benim tırnağımın ucunu bile görmeyen biri gelmiş bana varoş diyor ne tür insanlarsınız anlamıyorum gerçekten ya
Türkçeye bak
Olmaz merak etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Statü meselesinin kafanı kurcalaması çok doğal ama bizce insanları bir araya getiren şeyler, unvanlardan çok daha derindir aslında. İletişim, saygı ve ortak değerler varsa, gerisi detay olur. Sen kendi hislerine güven yeter! 🥰 Film gibi düşün, önemli olan kimin ne iş yaptığı değil, nasıl bir hikaye yazdığınız. ✨