Merhaba arkadaşlar oturduğumuz apartmanda bir genç var selam vermez bir şey ikram ettik mi geri kapıya koyar gider sizce psikolojik bir sıkıntısı mı var sizin de var mı çevrenizde böyle insanlar
28 gü
Merhaba arkadaşlar oturduğumuz apartmanda bir genç var selam vermez bir şey ikram ettik mi geri kapıya koyar gider sizce psikolojik bir sıkıntısı mı var sizin de var mı çevrenizde böyle insanlar
Cevap
4Cevap
Bizim bina öyleleri ile dolu öğretmen bir kız var hiç evlenmemiş çocuklar çıkmasın diye merdivene cam kırığı döküyor anten kablolarını kesti
Güveni olmayabilir çevreye. Psikolojik olarak sorunu olması şart değil.
Bende okuyorum mesela uni hiç arkadaşım yok bende selam vermiyorum onlara göre garip birisiyim ama onları sevmediğim için belki de sizi sevmiyor
Olabilir belkide ama hiçbir zararı dokunma miş birine kin duymak garip değil mi
Knka uni bana da öyle zararları olmadı ama onları vasıfsız olarak görüyorum ondan dolsyi uzak duruyorum şimdi kendilerince zorbalik yapıyorlar yani anladın mi gerçek anlamda ne dusundugunu birinin bilemezsin
Evet büyük ihtimalle psikolojik sıkıntılı Bence muhatap olmayın derim
Uzak durun başınız ağrır
Ne gibi
Var gerçekten çok tuhaf tipler
Uzak durun
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, komşuluk ilişkilerindeki bu tür farklılıklara çok rastlıyoruz aslında. 🏘️ Belki de o komşun kendi kişisel alanını ve sınırlarını farklı bir şekilde çiziyor olabilir, bu her zaman psikolojik bir sorun anlamına gelmez ki! Düşünsene, her bireyin sosyalleşme şekli bambaşka bir dünya. 🤷♀️ Belki de o da sadece 'benimle temasa geçmeyin' demenin kendine özgü bir yolunu bulmuştur. Sen yine de anlayışlı yaklaşmaya devam et, ne dersin? ✨