Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
19 güYazmamalisin olsaydı başka günlerde olurdunuz
01 Yorumla
Soran19 gü5 gündür ayrıyız
19 güO bana oğlunu bahane edip yazdı. Bir de zeytin yağı gibi üste çıkıp kavga çıkarmaya çalışıyor. 😅😅
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Exle neden ayrıldığına bağlı. Yani kötü bitmişse yazma bence.
038 Yorumla
Soran19 güKötü maalesef birde annemi arayıp rahatsız etmesin demişti
- 19 gü
Hala seviyor musun
Soran19 güMaalesef
- 19 gü
Yaz o zaman
Soran19 güAma olanlar çok karışık
- 19 gü
Yazılacak bir durum yoksa bence iyi düşün. Çünkü ex dediğin şey ciddi bir olay. Ben genelde bitirdiğim ilişkiye asla yazmam etmem.
Soran19 güBiz 100 kere ayıldık hep barıştık ama bu sefer de bana bu çok farklı geldi
Soran19 güHani bitti kesin gibi öyle düşünüyorum ama bi yandan Wp den engellememiş hep engelleyen bir erkek yapısındaydı engellemedi
- 19 gü
Hmmm gözlemleyici ol biraz. Peki neden bu kadar çok ayrılıp barışıyorsunuz yani kavganın fitilini ateşleyen nedir?
Soran19 güGenellikle benim hatam daha çok varmış bende böyle inanmaya başladım herkese o kadar kötülüyor ki beni ben yapmıyorum bu kadar yani
- 19 gü
Hmm biraz düşün bu konuları hani haksızlık psikolojisi insana hata da yaptırır ve empati duygusunu yok eder. O yüzden empati kurarak düşün gerçekten hatan var mı yoksa karşıdaki insanın davranışlarına göre mi sinirleniyorsun ya da karşındaki insan senden dolayi mı bu hale geliyoruz bunları düşünmen gerek
Soran19 güUzak mesafe bizimki böyle garip ne desem elimde kalıyor ne yapsam bilemiyorum şansımı tekrar denemek isterim ben açıkçası ama bu olanlardan sonra yazmaya elim gitmiyor
- 19 gü
Bende 4 sene uzak mesafe ilişkisi bitirdim. Zor cidden.
Soran19 güİnsan her türlü yıpranıyor ha evlenen var mı mutlu olan var mı var çıkıyor ama sayılı
Soran19 güO çok uğraştı çabaladı Allah var ama bende çok uğraştım çabaladım bende üzüldüm yıprandı. m ama kötü olan ben oldum buna üzülüyorum
- 19 gü
Anlaşamıyorsanız olmuyor hiçbir şekilde. Benim eski ilişki çok farklı oldu ya. Büyü yapıldı bunu ikimizde biliyorduk ablası kızı büyücüye götürdü işlem falan yapıldı bunu da bana eski ex söyledi ablam işlem yaptırdı diye. 3. Senemizdi. Sonra hiçbir şey yolunda gitmedi 180 derece değişti. Sonra da ailesinin bulduğu başka biriyle evlendi gitti çocuğu oldu falan filan. Yani Allah başa vermesin musallat durumu da yaşadık bunlar yüzünden. Sizde eğer hani kendi aranızda sorunlar yaşıyorsanız oturun konuşun çözün. Eğer ben çözemiyorum olmuyor diyorsan astrolojik olarak yorumlamak zorunda kalıcaz. Mesela senin burcun yükselenin ay burcun, onun da burcu yükseleni ay burcu doğum haritası bilgileri falan güzel bir şekilde yorumlarım. Belki birbirinizi yeteri kadar iyi tanıyamamışsınızdır. Çünkü insanlar bazen sudan sebep dediğin şeye bile çok tepki gösterebiliyorlar.
Soran19 güAnladım kötü olmuş bende ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok çabalamayınca neden üstüne gitmedim derim diye korkuyorum bitirmeyi kabullenemiyorum bu olaylardan sonra bitmesini istemediğim için bunun tek başına alınabılecek bir karar olduğunu da düşünmüyorum
Soran19 güVicdanını nasıl olsa suçlu o ben ayrılık konuşması yaptım ona tek kelime söz hakkı vermedim diyerek mi avutuyor acaba merak ediyorum rahat uyuyor mu bence çok rahattır
Soran19 güSence
- 19 gü
Yani olay ne tam bilmiyorum da ortaklaşa ayrılmazsanız tamam bitsin demezseniz tek taraflı da bitirmek çok zor. Yani mi kimse bu konuda rahat uyuyamaz ama işte bilmiyorum yani biraz kafanızı dinleyin. Sorun neyse anlatabilirsin.
Soran18 güSence aramalı mıyım onu
Soran18 güİyi veya kötü uzaklaştım bir kaç gün yeter arayıp konuşsam mı bilmiyorum konuşur mu benle ama
Soran18 güSonuçta içimde kalcağına onda kalsın o dert edinsin ben niye ediyorum
Soran18 güSen yaz dersen yazıcam Şu an ama ne yazayım bilmiyorum
Soran18 güEn son rahatsız etme adımı anma vs vs dedi annemi aradı işte rahatsız ediyor dedi bundan dönüş nasıl olur bilemiyorum
- 18 gü
Yazma. Annene kadar ulaşmış rahatsız ediyor diye. Bitir artık kafanda şimdiden. Unutmaya bak.
Soran18 güWhatsaptan aradım açmadı
Soran18 güGörüldü attı
- 18 gü
Tamam bence artık daha yazma arama dur burada. Sınırını bil biraz gururlu ol. Kimsenin egosunu kaldırma. Bir erkrk olarak rica ediyorum.
Soran18 güAnnesinden aradı beni telefonu kapanmış sanırım köydeymiş düzgünce bayramını kutladım sonrasında biraz tartıştık ben haklı çıkmaya çalıştım sinirlendi buna sonra tekrar konuşuruz sanırım öyle algıladım ben onun da kimseyle konuşmamasını söyledim bende kendimi düzelteceğimi söyledim ne kadar inanırsa bilmiyorum en azından içimde kalmadı rahatladım
- 18 gü
Sorun neyse aranızda çözemiyorsanız yüz yüze gelin.
Soran18 güUzak mesafeyiz yakında ameliyatı var kendisinin gitmek çok isterdim ama İzmir Erzurum mesafe engelliyor onun gelmesi de baya vakit alır
- 18 gü
Biriniz doğuda biriniz batıdasınız. İyi de cevap bile vermeyen yazmayan istemeyen adama niye bu kadar peşinden koşuyorsunuz ki yani amaç ne? Adam istemiyor yazmıyor bunu neden kabullenemiyorsun?
Soran18 güHayır arıyor konuşuyoruz bana pişkin diyor istemiyorum diyor ama arıyor yani ne diyecektin söyle diyor sonra gülünce sen çocuksun pişkin gibi gülüyorsun diyor lafları komık ama gülünmicek gibi de değil
- 18 gü
Hmmm saçma bir konudan tartışıyorsunuz ama oda belli ki gülüşünden rahatsız. Deli midir nedir
Soran18 güBatıyormuş ona ciddi ciddi konuşuyor ya ciddi dediğim bana saçma sapan şey yapıyor ben seni hep affettim yine aynıydın sen sen düzelmezsin falan
- 18 gü
Bu kişi oğlak boğa başak burcu olabilir mi
Soran17 güBu kişi balık burcu ben başak burcuyum birde şu an barıştık sayılır
senin de kurban bayramın kutlu olsun öküz yaz asdfgb
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)19 gübayramda büyükbaş kesecektik öküz odluğun için aklıma geldin yaz
010 Yorumla
Soran19 güKeşke yazsam bu polise verir ahkalsd
Cevap sahibi19 güneden böyle tuhaf biri yerine seni yormayan güzel konuşan tatlı dilli bir adamı özlemiyorsun sorunlu erkek seven kızlardan mısın sende
Soran19 güSorunlunun tek o olduğunu düşünmüyorum 3 sene boşuna geçirmedik bilmiyorum bende neyne tutuluyorum
Cevap sahibi19 güne gibi sorunlar bilemediğim için yorum yapmam boş olur kimse sizi tanımıyor burada
Soran19 güŞimdi bu ayrılışımız benim erkek arkadaşını arayıp bunu sormam oldu nerde napıyor diye bunu ögrenmesi de yine benim ağzımı tutamamamdan oldu sonra bunlar aralarında tartışmışlar bilgim Şu an konuşmuyorlarmış Buda bunun ağrına gitmiş daha önce de bir arkadaşıyla böyle bir şey yaşadı onda da ben yazmıştım ama bu sefer o benim sehrimdeyken benim kız arkadaşıma yazıp beni kötülemesinden başladı bende yediremedim yazdım buna ondan mahkemelik oldu çocuğu sıkayet etti bu kdr sonra bu en sonki olayda iyi niyetimle yaklaştım hani bana ilgi vermiyor yeterli değil şu aralar napıyor diye merak ediyordum sağolaun onun arkadaşı söylüyordu ya da bilmiyorsa bilmiyorum diyordu sonra kendimi ele verdim öğrendi bu konuştuğumu hatta çocuk demişki beni rahatsız ediyordu falan arama diyordum arıyordu sanki rahatsızsan engellerdin yani dimi ne saçma işler
Soran19 güEn son da ben bi kız soktum araya 5 gün önce o kız da bundan yana olmuş bununtarafını tuttu hatta biz de kavga ettik kızla sonra bana pazar günü demiş ki ne olduysa ardık cvp falan vermemiştim dedi yok onla aramda bir şey sen arkadaşımdın oda eniştem sayılıyor benim hayatımda biri var dedi
Soran19 güBende yine cevap vermedim engelledim kızı
Soran19 güBu çocuğa da yazmadım malzeme vermiyim belki benim hakkımda kötü konuşuyorlardır diye
Cevap sahibi19 gümalzeme verme sakın
Soran19 güYazmıyım yani demi
Gizli Üye(30-35)19 güayakta yaz bu seferde şansını öyle dene ahhsahaha
09 Yorumla
Soran19 güHep öyle yapıyor
Soran19 güAma Şu an kafam karışık
Cevap sahibi19 gükarışık değil karmakarışık meyve suyu olmuşsun ahahaha
Soran19 güEvet
Soran19 güO sebepten kendimi de küçük düşürmek istemiyorum hem
Cevap sahibi19 gübilemedim yavrum hayat senin hayatın yaşadıklarını sen biliyorsun tanışmış olsak bir şeyler söyleyebilirdim
Soran19 güSence ne yapmalıyım ben küçük düşürüldüm ona yazsam konuşur mu
Cevap sahibi19 güSen akıllanmazsın
Soran19 güOlabilir
19 güNaber şekerim sana şeker olmaya geldim de hahah
03 Yorumla
Soran19 güKız kötü ayrıldık ama öyle yazsam da engeller umursamaz bu 5 gün önce ayrıldık bunla annemi arayıp rahatsız ediyor demiş sahaabzslzöxödç
- 19 gü
Hahaja boş ver yazma beyinsizmiş
Soran19 güAşko boşveremiyorum 3 sene çöpe atamıyorum
Gizli Üye(36-45)19 güYazmamalısın kesinlikle
076 Yorumla
Soran19 güSebep
Cevap sahibi19 güBitmiş o sana yazmıyor sen neden yazasın? Pişman olmak için mi?
Soran19 güZaten anneme bile arayıp rahatsız etmesin demiş
Cevap sahibi19 güBak yaa. O derece. Bu durumda hala düiünmen bile büyük hata. Seviyosun belli ama belli ki o sevgin in gururunu çiğnemişsin. Ah siz kızlar, zehir gibisiniz ama sevünce ap. tala dönüyosunuz. Biraz akıllı hareket edebilseniz peşünizde pervane olurlar.
Soran19 güAma ondan önce de ben aramıştım babasını
Cevap sahibi19 güÖncesüni sonrasını bülemem ama bi erkek bunu demişse sen baya bi üstelemiş ve soğutmuşsun demektir. Aklıma hemen bibkız geldi benzer seyler yasayan. İnan çok güzel bi kızdı ve oğlan sıradan bi tipti. Ama zamanla o kıza bayılan oğlan kız onu sevince kızı ezmeye basladı. Kızda kaybetmemek için herseyi yaptı. Sonunda kaybetti oğlan twrketri. Ağları yalvardı neler neler. Ama oğlan baska sevgili yaptı. Sonra ben konustum bi süre kızla. Bitikti ama aslında bişeyi yoktu bana göre. Sonunda kızın gözü acıldı ve oğlanın bes para etmez oldugunu gördü. Yani kısacası siz kızlar ilişkilerde doğruları yapamıyoaunuz bazen. Bu yüzden karakteri zayıf bi erkekse karsıdaki sizi harcayabiliyor.
Soran19 güAma cidden benim haksız olduğum konu da var ben kabul edip özür dilediğim halde istemedi
Cevap sahibi19 güPeki soruyorum sana; nasıl basladınız bu ilişkiye? Baslarda sana karsı nasıldı sonra nasıl oldu?
Soran19 güBiz internetten tanıştık oyundan yani 3 sene önce tanıştık ben üniversite
Soran19 güHazırlanıyordum tanıştık sevgili olduk her şey güzeldi oda beni sevdi buluştuk falan ilk o açıldı bana aşık olduğunu söyledi
Soran19 güDefalarca buluştuk askere gitti askerde bekledim onu sonra 3 ay sonra yanıma geldi izin aldı askerden hemde varikosel çıkmıştı hem ona baktırmak için hemde yanıma gelebilmek için izin aldı orada aldatılma vs olayları oldu öyle bir şey yapmadım aslında çocukla kanka kanka diye konuşuyorduk benim telefonumu kırdı o da onda travma bıraktı
Cevap sahibi19 güPeki sonra?
Soran19 güYani ben aldatmamıştım ama o öyle sandı
Cevap sahibi19 güAma sevgilin varken kanka muhabbetide doğru değil bozulması normal. Sende onun kıs kankası olsa bosulursun
Soran19 güBaya şey yaşadık ya
Cevap sahibi19 güBu olaydan sonra artık değişti mi diyosun?
Soran19 güEvet evet değişti çok hiçbirşeyi umursama üzülmez oldu duygularını almışım elimden
Cevap sahibi19 güPeki ne kadar oldu ayrılalı?
Soran19 gü5 güm
Cevap sahibi19 gü5 gün olmus daha yeniymiş. Sende düşündükçe özellikle geceleri bi baska özlüyosun
Soran19 güBide bayram da bayram sevinci kalmadı bende depresyon havası hep tatilde bile aklımda ama bu halde allaha hep şükür ediyorum şükür etmeyi bırakmıyorum
Cevap sahibi19 güBu olanlardan sonra olamazsınız bu yüzden kabullen ve önüne bak.
Cevap sahibi19 güBu olanlardan sonra olamazsınız bu yüzden kabullen ve önüne bak. I
Soran19 güNiye sence
Cevap sahibi19 güUnutulmaz seyler olmus yarın rn ufak sorunda basa kakılacak seyler artık sizin düzen tutturmanız saygınıs zor olur. Akıl işi değil zamanla daha kötü olur ve ayrılmakta zor olur ama eninde sonunda biter. Şimdi bitirmek var ya da iyice yara alıp sorunlu biri haline helmek var
Cevap sahibi19 güUnutulmaz seyler olmus yarın rn ufak sorunda basa kakılacak seyler artık sizin düzen tutturmanız saygınıs zor olur. Akıl işi değil zamanla daha kötü olur ve ayrılmakta zor olur ama eninde sonunda biter. Şimdi bitirmek var ya da iyice yara alıp sorunlu biri haline gelmek var
Soran19 güBence hatalardan ders alınabilir unutulmaz ama
Cevap sahibi19 güSen kabullenmek istemiyosun. şu an benle ve baskalarıyla bu konuyu konusmanın sebebide bu. Doğru olanı yapmak şstemiyosun onu şstiyosun ama sen bilirsin
Soran19 güNapacagkm geri döndürmem lazım
Cevap sahibi19 güBu kafayla sen üzüleceksin sonunda
Soran18 güBen bugün yazıcam bi
Soran18 güŞansımı denicem
Cevap sahibi18 güSen bilirsin
Soran18 güİçimde kalmasın onda kalsın daha iyi değilmi bi Wp den engellememişken aramak kötü mü olur yani
Soran18 güBurdamısın
Cevap sahibi18 güOlumsuz olursa napcaksın
Soran18 güDevam edicem yapcak bişi var mı
Cevap sahibi18 güSen bilceksin
Soran18 güTm kötü şeyler oldu okey ama Wp den engellememiş bende bunu Şu an fırsat bilip atmak istedim
Soran18 güAramak istedim yani
Soran18 güEngeller mi açmaz mı bilmiyorum tabi Şu an ya da mesaj mı yazsam hayırlı bayramlar diye
Cevap sahibi18 güİçinden geçeni yaz ben çılıyorum şu an sonra konuşuruz. Her sonuca hazırlıklı ol
Soran18 gütamam bugün bayram değilmi ne işi
Cevap sahibi18 güÇıkıyorum dedim işlerim vardı. Naptın aradın mı
Soran18 güAramadım hayır çekiniyorum hala engeller diye
Cevap sahibi18 güAma ya ara ya da arama arada kalma. Kendinr ediyosun
Soran18 güBiliyorum ama kararız kaldım bu kadar olaydan sonra
Cevap sahibi18 güBiliyo musun çok ciddiye alıyoruz hayatı insanları. Hemen Şu an yaz ona, hatta beraber yazalım güzel bi mesaj. Ondan beklentin olmadan bayramını kutla. Eğer hala değişmezse adım atmazsa sende yoluna bakarsın
Soran18 güMesaj atmak daha mı mantıklı yani aramak yerine
Cevap sahibi18 güE yani. Güzel sakin asil beklentisiz bi mesaj
Soran18 güNe gibi ne yazılır
Soran18 güBen aramak istiyorum açmazsa ararım tekrar mesaj çok etkili olmaz gibi
Cevap sahibi18 güSen bildiğini okucaksın. Brn bu işlerden anlarım güzel bü mesaj daha etkilidir döner döner okur. Eğer olacağı varsa olur. Ama ararsan muhtemrlen acmıcak.
Soran18 güAradım açmadı evet
Soran18 güBelki döner merak edip sen ne yazdıracaksın ki bi mesaj yazsana belki yazarım onu da
Cevap sahibi18 güKeske biraz laf dinlesen
Soran18 güSonuçta bi aradım gösterdim kendimi engellemedi şuanlık ama gördü aradığımı
Cevap sahibi18 güYazmak mısın mesaj
Soran18 güAçmadı ya yazayım bence
Cevap sahibi18 güYaz bakalım
Soran18 güAradı kendi
Cevap sahibi18 güNe konustunuz
Soran18 güBen kendimi haklı çıkarmaya çalıştım ona sinirlendi ilk başta da bayramını kutladım düzgünce sonra o kızla ne konuştu onu sordum birdaha konuşmanı istemiyorum kimseyle dedim bak bende düzeldim sende yapma kin besleme dedim herşeyden konuştuk annemi arayıp anlattıklarını anlattı bende dedim annemi aramışsın bak dedim böyle böyle konuşmuşsunuz oda evet dedi hatta bugun annemi aramış ben engellemiştim annemden o yüzden kutlayamamış akşam konuştururum belki ikisini
Cevap sahibi18 güYani barıstınız
Cevap sahibi18 güYani barıstınızz
Soran18 güBilmiyorum ki konuştuğuna göre barışma imkanımız var gibi ama hala sinirli öfkeli
Soran18 güBirde şu an köydeler ailesiyle annesiyle kendisi kardeşi falan pek musaıt degıldı bi saat konuştuk ben sinirlendim biraz kendimi tutamadım küfür ettim ona değil ama genel ortaya dedim arkamdan iş çevirip intikam alma planınız varsa uzakta yapın böyle birşeye cesaret bile etmeyin dedim
Soran18 güAnnemi cidden aradıysa belki hala umut vardır baksana aradım dediğine göre
Soran18 güSadece olanlar öfkeli bende öyleyim oda
Cevap sahibi18 güArtık bunları konusmaya gerek yok. Barısmak istiyosan kapat o konuları. Kendi yanlışlsrın için özür dile.
Soran18 güDoğru söylüyorsun güvenmediğimden değil kız benden daha çırkın zaten konuşmaz artık sanmıyorum
Soran18 güAramızda mesafe olmasa yanı aynı şehirde olsak çok kolay olurdu her şey
Cevap sahibi18 güOlsun sakğn ol barısmak istiyosan ama olurda barısırsanız ve sacma bi sebeple ciddi kavga ederseniz bil ki sizden olmaz.
Soran18 güZaten annem de girdi ya mevzuya benim taraftan bakarsan anneme söz verirse hallolur bence yani söz dediğim hani ben sinirden sizle o şekilde konuştum desin tamam dedikler doğru da
Soran18 güAnneme demiş ben kızınızla konuşmaktan rahatsız değilim ama bu mevzuları yapıyor rahatsız oluyorum gibi bir şey demiş anlamadım bende
Cevap sahibi18 güSende az değilsin rahat durmuyosun. İkizinde öylesüniz. Değişmesseniz sizden bi halt olmaz
Gizli Üye(25-29)19 güEx ne sevgili mi yoksa ilişki yaşadığını kişi mi
058 Yorumla
Soran19 güSevgilimdi ayrıldık 5 gündür konuşmuyoruz
Cevap sahibi19 güHa erkenmis daha
Soran19 güErken de işte beklemem mi lazım yoksa yazıyım mı en azından aklımda olduğunu anlasın
Cevap sahibi19 güSeven yazar
Soran19 güBir ay yazmak istemiyorum aslında ama sence napayım erkek olarak düşüncen ne bu kadar beni uzaklaştırdı kendinden yazsam da ne dicek kestiremiyorum
Cevap sahibi19 güKim haklı peki sence
Soran19 güİkimizin de haklı yönleri var o daha haklı ama şu en son ki kavgamızda o haklı ama ondan sonra oda gidip kız arkadaşımla bir olmuş dedikodumu yaptılar sanırsam bilmiyorum ne planları var ama ben yazıcam galiba ya içimde çok kuruyorum iyi de değil böyle bilmiyorum
Cevap sahibi19 güO zaman sil gitsin
Soran19 güSeviyorum maleesef ki seviyorum napayım uzak mesafe ben İzmir o Bayburt ama kopamıyorum yapamıyorum aklımdan çıkaramıyorum
Cevap sahibi19 güUzak mesafe mi boş işler
Soran19 güValla çok haklısın işte ama ben de aynısını yaptım oda intikam aldı bence
Soran19 gü3 senelik ama çok kez geldi gelecekti hatta yine gelmeden ayrıldık bu sefer tamamen bitti gibi hissediyorum bu olanlardan sonra
Cevap sahibi19 güİyi de kız arkadaşın ne alaka ikinizi birden mi götürüyor yani
Soran19 güİlk defa annemi aradı falan
Soran19 güKız arkadaş şöyle ben kızı araya soktum dedim bizi barıştırman lazım beni engelledi kız esc çıktı bunun tarafına geçti kızı engelledim ben zaten beni falan suçladı seviyorsan niye bunları yaptın o zaman falan demeye başladı şüphelendim yani
Cevap sahibi19 güİş ciddi demek bilmiyorum
Soran19 güHıc kızla konuşmadım kız bıde açıklama yapıyor aramızda onla bir şey yok olamaz da benim hayatımda biri var falan dedi madem öyle niye çocuğu tutuyosun derler
Cevap sahibi19 güÇok karışık ama saçma geldi
Cevap sahibi19 güÇok karışık ama saçma geldii
Soran19 güSaçma zaten konu aslında ben bunun arkadaşını aramam dı ben konuştum arkadaşıyla ılk bunu sordum hatam oradaydı sonra kendi kendimi yaktım bilerek her şey öğrendi sonra ayrıldı benden beni rezil ettim çevreme aileme dedi
Soran19 güKısacası çok şey oldu ama ben yapamayacağım dedim çevreni kimseyi aramam birdaha dedim anlamadı bi anda engelledi gitt
Cevap sahibi19 güNiye semi gizliyormuydu ailesindenesela o anneni aradi sen onun annesini ariyormusun
Soran19 güYok hepsi biliyor ailesi beni benim ailem onu ama onun ailesi de istemiyor Şu an benim ailem de istemiyor bu olanlardan sonra
Cevap sahibi19 güTamam o zaman unutmana bak sen çünkü soğukluk girmisse araya bitmiştir
Soran19 güSadede arkadaş çevresiyle düşman oldu benim yüzümden o yüzden konuşmuyor haklı haksız sebeplerden konuştum bende gidip flört etme yom arkadaşçaydı hepsi ama en son olan hepsiyle arası açıldı
Cevap sahibi19 güİyide arkadas cevresi niye bozuluyor kötü şeyler mi soyledin sanki
Soran19 güAma yüzümden belli iyi değilim yani ben boş bakıyor dalıyorum surekı
Cevap sahibi19 güGeçici bunlar bizde yaşadık zamanında
Soran19 güKötü şeyler demedim İsmail nerde ulaşamıyorum falan filan bunları sormak için aradım sürekli sonra Buda onla kavga etti benden buldu bana patladı sonra bu araya soktugum kızda bundan taraf oldu ne anlattı bılmıyorum kız belki herşeyi anlattı yalan yanlış aramızı bozmak için keşke ona yazdırmasaydım zaten engelledim kurtuldum birdaha laf alamayacak benimki de konuşmaz artık herhalde onla sonuçta bilerek yazdırıyor ki laf alabılsın diye
Soran19 güNey geçici barışma olur mu sence ben çabalamadıktan sonra bence olmaz gibi artık ama
Cevap sahibi19 güAnladım bahane ariyormus sanki
Soran19 güBelki kız kötü biri mutlu olmamı istemiyor demek ki bu bahaneyle onunda foyası çıktı iyi oldu
Cevap sahibi19 güOlabilir istiyorsan yaz istemiyorsan yazma senin kararin bu ama bilmiyorum
Soran19 güOlayı az çok anladın sen araya aile girdi birde o kız girdi falan böyle karmakarışık bir hal aldı
Cevap sahibi19 güEvet ondan tbai
Soran19 güSence merak ettim düşünceni
Cevap sahibi19 güSoylemedimmj yoksa
Soran19 güBu anlattıklarıma karşı ne yapar yani onu soruyorum
Cevap sahibi19 güZaten kavga çıkarıp ayrilan kendisi değil mi anladığım kadariyla
Soran19 güEvet oydu
Soran19 güKendisi işte dolmuş dolmuş patladı millete
Cevap sahibi19 güBana kalırsa yaptığı biraz çocukluk seven başkasını dinlemez o esc yle bi işler karistirmis herlade
Soran19 güO onu dinlemedi de şöyle bir şey olabilir bu anlatmıştır olayı kız da demiştir bana da şöyle şöyle dedi falan diye yani oda eklemiştir olayın üstüne orspu işte
Soran19 güO daha da kızıştırdı belki
Cevap sahibi19 güSen bu kızı nerden buldun arkadaşlarını nerden buldun yani öyle bi anlatiyorsun ki detayları bilmek lazım belki kendi kendine kuruntu yapmissin dir
Soran19 güŞimdi arkadaşlarının numarası vardı öncelerde askere gitmişti bende almıştım öyle kaldıydı
Soran19 güİşte bu kız da uzaktan tanıdığım hiç yüz yüze gelmedik kızla sosyal medyadan biri guvendım ara dedim engelimi açsın diye bi baktım kız diyor sen madem seviyorsun niye böyle yaptın yok çocuğu 35 yasındakı adamlardan tehdit ettirmişsin bak o seni şikayet edememiş ben ederim bilmem ne falan demeye başladı pazar günü de yazmış onla aramda bir şey yok falan diye
Soran19 güSen arkadasımdın oda eniştem sayılır aramızda bir şey yok olamaz da benim hayatımda biri var dedi lan canım madem var gelip beni niye tehdit ediyosun git ver dedim sen sahip çık o zaman dedim ona gidip veremedi amacı benim ağzımdan küfür çıksın bunlar gidip beni sıkyet etsin
Cevap sahibi19 güPeki
Soran19 güSence düşüncen ne
Cevap sahibi19 güTam ergen muhabeti ya sacma gelmiyor mu sana
Soran19 güEvet evet öyle bende bunu çözmek istiyorum sana ondan diyorum
Cevap sahibi19 güValla, bilmiyorum ya yanlış bişey demek istemiyorum
Soran19 güBende bilmiyorum inan vaktin varsa konuşabilir miyiz
Cevap sahibi19 güTm yaz
Soran19 güİsmin ne
Cevap sahibi19 güAçıyorum istek at kapatcam hemen
Soran19 güAtttımm
Hayır
01 Yorumla
Soran19 güKötü ayrıldık zaten
Bayramla alakası yok ama yaz yanş
012 Yorumla
Soran19 güEminmisin ne yazıcam
Soran19 güAşkım biz 5 gün önceden bunla baya kötü olduk bu annemi arayıp beni rahatsız etmesin demişti bende babasına dedim o ayrı da bilmiyorum direkt engelleyebilir de konuşmadan sence
Soran19 güCanım aileler girdi araya hatta bi kız vardı araya soktum barıştır bizi diye kızda bana kazık attı gitt bunu tuttu belki hala konuşuyorlar bilmiyorum ama fena kalktı götü
Soran19 güKızı engelledim ben ama tepkisi ne olur bilmiyorum malzeme vermek de istemiyorum
Soran19 gü5 gün oldu daha
Soran19 güYüzsüz dicekler bu sefer annesini aradım rahatsız etme dedim gene yazdı demicek mi dicek sonra dedikodumu yapar milletle
Soran19 güAşko araya benim dedikodumu yaparlar diye sinir olurum sonra daha da işler boka Sarar
- Diğer konusunda 9,8b cevap paylaştı.
m 19 güBoş işler ya
00 Yorumla Diğer konusunda 414 cevap paylaştı. Evett
00 YorumlaDiğer konusunda 790 cevap paylaştı. Bence hayır
00 Yorumla
19 güNe alaka bayramla yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)19 güHayır tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)19 güyazma bisi sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)19 güprofil fotonda yazı mı var senin
00 Yorumla- Diğer konusunda 509 cevap paylaştı.
19 güYaz bence
01 Yorumla
Soran19 güEn son annemi arayıp rahatsız etmesin demişti
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, Bayram'da eski defterleri açma fikrini çok iyi anlıyoruz. 💌 Bazen içimizden gelen bir ses olur, değil mi? Ama o sesi dinlemeden önce biraz durup düşünmek lazım. Bayram neşe, huzur demek; eski anılara saplanıp kalmak yerine belki yeni güzelliklere açılmak daha iyi olabilir. Kalbin ne hissediyorsa, en doğru cevap odur unutma! ✨💖