22 gü

Cok mu hayalperestim, sevgili ve iliski hayalleri kurmak normal mi?

Öncelikle hepinizin bayramını kutlarım. 18'e gireli daha 2 ay anca olmuştur. Sorun yaşımda değil aslında. Hayalperest olduğumu düşünüyorum, hayat kötü olsun yaşam kötü olsun bir şekilde kendimi iyi gideceğine inandırıyorum, çok kötüysem hayatın böyle değil gayet de güzel deyip film şeridindeymiş gibi sanki hayatım çok güzelmiş gibi inandırıyorum kendime. Yetmiyor bir de öyle biri var ki aklımda, düşünün her zaman değil tabii ki belki bugün ya da bu aralar hormonların fazla çalışıyor belli ki bir adam hayal ediyorum. Beni çok seven, beni dünyadan daha çok seven ben de onu çok seviyorum tabii ki o osyrz belki svsiyruz. Evlenmekte falan da gözüm yok ama bu hayaller olunca gerçek olsun istiyorum birini düşünmüyor değilim. Sürekli aklımda mesela hayal ediyorum, beni çok seviyor geceleri uyurken öpüyor, sabah uyandığında öpüyor sarılıyor saçlarımı okşuyor... Hayatımda hiç sevgilim olmadı doğrusu kimsenin elini de tutmadım Allah'a şükür bu zamana kadar. Ne bileyim hayaller güzel be işte...
Güncellemeler
22 gü
Yastiga sarilip sevdigin kisinin kollarinda guvende bir sekilde huzurla bu hayallere dalarken ask muhuru slowed 1 hour acinca daha guzel oluyor...
Güncellemeler
22 gü
Ayni zamanda dengesiz oldugumuda soylemek isterim. Sigara iyi geliyordu bi zaten benim hayatimda iyi olan ne varsa gidiyor deger verdigim bir yakinim icmemi istemedi ve bende soz verdigim icin 1 senedir ictigim gunde en az 1 paket bitirdigim sigaraya 2 haftadir agzimi vurmuyorum. Hos sinir hastasi oldugumuda soylemeyi unuttum bunun yaninda olan bipolar bozukluk suphemide. kafam Şu an o kadar daginik ki inanin ne yapacagimi hayatimdaki islerin altindan nasil kalkacagimi bilmiyorum...
Cok mu hayalperestim, sevgili ve iliski hayalleri kurmak normal mi?