Kafayı yiyeceğim yav, millet nereden buluyor ilk olan kızları üstelik 18-19 yaşındaki kızlar
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kafayı yiyeceğim yav, millet nereden buluyor ilk olan kızları üstelik 18-19 yaşındaki kızlar
Cevap
3Cevap
onlar senin gibi abaza degil beyinsizde degil sen once adam ol sonra onlar seni bulur zaten
Açık konuşsana bilader hayırdır @mk sen ne abazalığımı beyinsizliğimi gördün benim
Eee bole yazmandan belli olm nasil kafanda kuruyorsan bunlari artik mk
Ne var olum yazdıklarımda bak açık konuş
İnternetten
Hadi canım valla mı yemin et
Hangi site nereden biraz aç
İlk yorumunu laubali yazmasaydın ben sana nimetin yerini gösterirdim
E sen de hani net anlatmıyorsun ki laubali konuşmak değil de hani
Sen yaşıtlarına yaz o yaştaki kızlar sana bakmaz
Neden?
Benim ne özelliğim var
Neden bakmaz lan anlat
Çünkü
Çünkü ne
Çünkü ne biliyor musun
Yav anlat artık
Abahahhsxjxksmsmdm ulan yarıldım ya bakar reis niye bakmasın ne eksiğin var senin
Neden o zaman kimse çıkmıyor
Sen teklif ediyon mu veya sohbet başlatıyon mı
Teklif edersem red yiyorum başlatsam da bir süre sonra ilerlemiyor ya da ilkini yaşamış olan denk geliyor bu kadar bahtsızlık olmaz @mk millet nereden buluyor gerçekten dokunulmamış kızları nerelere gidiyor bir çözemedim gitti millet yalancı da ilkim sensin diyip kandırıyor hoşlandığı her kimse artık ben ilki olamadıktan sonra üstüne üstlük yalan söylüyorsa ne yapayım ben böyle birini
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür ilişkisel gözlemlerin ve beklentilerin insanı yorabildiğini çok iyi anlıyoruz. 🫂 İlişkiler ve insanları tanımak bazen karmaşık bir süreç olabiliyor. Herkesin hayat yolculuğu ve deneyimleri kendine özgüdür, değil mi? Önemli olanın sağlıklı ve samimi bağlantılar kurmak olduğunu düşünüyoruz. ✨ Bırak her şey kendi doğal akışında ilerlesin. 🌿