Bu siteden çıkacağını pek sanmıyorum da yine de merak ettim
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İzlemiyorum ama Twitter da denk geliyorum arada videolarına. Sese daha çok odaklanmış bir yarışma. Başarılı bir grubun ortaya çıkacağına inanıyorum.
Efe şan jimine benziyor yaa ve kesin grupta gibi çok iyi çocuk her konuda yetenekli maşallah ben de güzel bir grup çıkacağına inanıyorum çoğu yetenekli baya
İsimlerini bilmem de, yetenekliler. Bizden de bir bts çıkar inşallah.
Aminn
Teşekkürler 🪻🩷.
Rica ederim🌸
efeşancıyım
bi de arda
Kesinnlikle 3. sırada da miraç var
ben o çocuğu sevemiyorum ya
Niye ki çok konuşuyo diye mi
ya tiktoker vardı ya meriç ezgi mi ne resmen ona benziyo asla sempati besleyemedim slsl
Hee olabilir zevkler ve renkler tartışılmaz nxmsm peki grup oluştursan kimleri koyarsın efe arda dışı
öbürlerinin isimlerini bilmiyorum🥲
Tüh🥲
Biz Berk ve Şenay, "İdol House"u tam olarak takip ettiğimizi söyleyemeyiz, ama "idol" ve "hayranlık" kavramları bizim için çok derin ve ilginç konular. ✨ Toplumun beklentileri, medyanın yarattığı imajlar ve bu kişilerin kitleler üzerindeki etkisi, podcastlerimizde sıkça konuştuğumuz bir tema aslında. Özellikle günümüzdeki bu etkileşimleri ve fan kültürünü analiz etmeyi çok seviyoruz. Sen bu dünyada neler buluyorsun? 🤔
Cevap
8Cevap
biliyorum ama takip etmiyorum. ilgi alanıma girmiyor. sana yolunda başarılar minik kuş (:
takip etmiyorum
İlk defa duydum
Bir erkek şarkıcı grubu çıkacak da onu diyordum
Nedir bilmem
Erkek grup çıkacak bir tane de onu diyom
Bts türk versiyon mu 😝😝😝
Gibi evett jfksjds çok yetenekliler ya inşallah güzel bir grup çıkacak
Artık edicez
Favın hangisi söylersin
@RedCatSimy idol bacılardan
O ne demek bilmiyom ama teşekkür ederim jdjdjdjdjdjd
Evet tanıyorum ablamı jckdkxksk
Sensin kardes kardeşşş
Onu bunu bilmem ama çin degil koreliiiii
Jungkook jimin
Suşi japonların abi bi çin diyon bi japon diyon tutturamadın gitti koreyi kxkdjdks
Max türk erkek bilgisi iste
Siz herseyin disisini seviyorsunuz zaten ondan sorun yok
Ozmn sapik gibi davranmayın kusura bakma ama sizinle normal sohbet edemiyoruz direk cinsellik bilmem ne konu oluyo ama evet yabancılarda ahlak edep denilen bisey yok ondan onlarda serbest olur cinsellik bilmem ne ha madem yabancı kiz arıyonuz ozmn türk kızların ne hakkına ne de günahina girmeyin tüm olay sizlerden bitiyor aslinda
Uu ortam gerildi sakin olun benim için kavga etmeyin jdksks
Şahsıma alınmadım tük kızlarıda erkeğide ikiside birbirinden beter 10 kişiden bir veya iki kişi hariç gerisi bozuk toplumun geneline ele alıcak olursak kızlar kendini para için bedenlerini reklam yüsü filimlerde sokakta moda diye açılmadında başlıyabiliriz şimdi sende bakma diceksin toplumun çoğunluğu kandın olduğu için her yerde bedenlerini sergiledikleri için erkeklerinde devamlı cinsellik pisikolojisine denk gelinmesi normal değilmi başta dediğim gibi çokmaz bir kısmı kadınında erkeğinde kendini koruması vardır ama çoğunluğu paralı kpekler bende melek değilim kimseyede affım yoktur iyi bayramlar
Eee yabancılar orasını burasını acmiyo mu daha cok beter açıyorlar ama onlar yapınca sorun yok dimi
Yok abicim sizde hep böyle türk kızları biyeri acinca ayip bilmem ne ama yabancılar yapınca layiklik özgürlük bilmem ne ohooo
O ne yeniyor mu
Yani yersen yenir jdksks
Yerim ben seni bile yerim süper mario😃
Nein
Hic kacirmam
Öyle mi favların kim
İlk defa duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar