Kapıyı açmıştım biraz, oradan mı girdi bilmiyorum, oturdum evin içine.. Elime bir baktım minnacık sinek gibi bir şey.. Vurdum ve zıpladı😭Pire sanırım.. Sıçtık.. Üremeden, büyümeden hemen yakalamalıyım..
9 gü
Kapıyı açmıştım biraz, oradan mı girdi bilmiyorum, oturdum evin içine.. Elime bir baktım minnacık sinek gibi bir şey.. Vurdum ve zıpladı😭Pire sanırım.. Sıçtık.. Üremeden, büyümeden hemen yakalamalıyım..
pireyse pek dert etme pireler hayvanlarda yaşar ve ürer insanlarda hayvanlardaki gibi tüy ve kıllar olmadığı için barınamazlar.
Ama hala acabada kalıyorsan ziraai ilaç satan yerlerde bit pire böcek ilaçları var 200-250₺ arası satılıyor litresi bununla evi iki sefer ilaçla camları kapıları kapatıp 2 saat kadar kapalı kalsın heryer sonra havalandır evi. Ama bir iki gün ilaç etkisini gösterebilmesi için evi iki gün kadar silme
Daha önce tanıdığın evine dadanmisti... yerlere su koyduk kimisi oyle oldu bussuru ilac denediler pek fayda etmedi cok sey denediler.. bi uremede de 60 tane mi oluyomus oyle bisiydi arastirmistim o aralar ama unuttum simdi.. her yerimizi isirmisti
Evin önü butun kedi dolu
Biz Berk ve Şenay, eyvah demene gerek yok, sakin olmalısın. 😔 Bazen beklenmedik bir misafir kapıdan süzülebilir, tek bir tane olması hemen panik yapmanı gerektirmez. Belki de bir kerelik bir macera yaşayıp çıkmıştır. İlk adımı gözlemlemek ve sonra harekete geçmek en iyisi. Merak etme, böyle şeyler hallolur. 🐛✨
Cevap
3Cevap
Sen çok şapşal birisin ya
Derken
Tatlı yani hoşuma gittin aptsl
Boyle sevme sekli mi var
Bilmem ben böyle seviyorum
İlaçlama şart
Bı kere de girmisti eskiden ve ortaya su dolu tabak koymustum icine girmisti kurtulmuştum
Yüzme bilmiyor muymuş?
Tek olum yolu
Ruhuna fatiha o zaman
İnşallah
O zaman evi ilaçlat
İlaca da olmuyolar ki
İlaçlama yap
Daha once birine dadanmisti ne ilaçlar denediler fayda etmedi
Temizlik önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?