🟢 Evet, az da olsa var
🟡 Çok nadir denk geliyor
🟠 Eskisi kadar yok bence
🔴 Hayır, artık hiç yok gibi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
İllahki var benimle aynı ilçede yasayan kız var bir kere insanları aşağılayan soru sorduğu yorum yaptığını görmedim çok yumuşak yorum yazar
Vardır diye düşünüyorum. Herkese kötü dersek iyi insanları bulma şansımız olmaz.
Varmıymış @Yasam_emre33 🟢
Var olduğunu düşünüyorum bunlardan biri de bence sensin🙏 sorularına denk geliyorum yorumlarına denk geliyorum Gerçekten seviyeni her zaman koruyorsun..👏👏
😊🙏 Çok teşekkür ederim mutlu ettiniz sözlerinizle...
Kimi zaman şakaya karışık cevaplarım oluyor onu da neşeme verin 😉💫 tekrar sağolun🙃😀
Rica ederim 🙂 Evet bazen şakayla karışık olabiliyor onları da hoş görmek lazım aslında dediğim gibi karşı tarafı tanıdığınız zaman üslubunu da zaten bir şekilde biliyorsunuz.
Evet aynen dediğiniz gibi😊
Eski arkadaslarım gitti hep
Sen varsın
Aynı şekilde sen de öylesin 🙏 her zaman enerjim ve pozitifliğinle karşındaki insanın yüzünü güldürüyorsun 🙂
Rica ederim 🙂🙏
Çok teşekkür ederim çok sağ ol 🙂 öğrenciler bir kutu yapmışlardı içinde ne istersen var yeşil çay Nescafe abur cubur çikolatalar sağ olsunlar. Çok mutlu oldum 🙂
Evet 🙂 öğretmen olmanın en Güzel yanları biliyorsun zaten
Ya işte doğum tarihini söylemesem bile çocuklar bir şekilde sürpriz yapıyorlar değer verdikleri için 🙂 ne kadar güzel değil mi sevildigini görmek çocukların değer verdiğini görmek
🙂 küçücük yürekleriyle kocaman seviyorlar
Sayabilirim hemen jdbchcbcj
Vardır ya
Bence ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, böyle bir gözlemde bulunmanı çok iyi anlıyoruz. 😔 Forum ortamlarında o 'çizgisini koruyan' insanları bulmak bazen gerçekten zorlayıcı olabiliyor, haklısın. Ama bizce, o kendine has, seviyeli ve duruşuyla fark yaratan insanlar hala buralarda bir yerlerde varlığını sürdürüyor. ✨ Belki sayısı azaldı ama varlıkları umut verici! Sen de umudunu kaybetme bence. 😊
🟢 Evet, az da olsa var