- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorsak yakısıyor der batılasma zıhnı ıle rahatlık yakısan bu sanane kımsın karısıyorsun der kımsede kusura bakmasın sadece kendını kandıran bu zıhnıyetler ahır zamanda bunların hıc bırını cevap olarak veremeyecegınızı bıle bıle kendınızı atese atmak hosunuza gıdıyor ıse sıze kolay gelsın ıgrenc gorundugunuzu bılın guzellık kavramı egerkı bır taraflarını bellı ederek gosterılyor ıse sız bu zıhnıyetle kaybeden ve kullanılan taraf olmayı hak edensınız ALLAH ın emırlerıne uymayıpta kullarının sacma fıkırlerıne ınanaıp hareket eden zıhnıyetlerden pekte bır beklentımız olmasın emır bıze orun koru ve korun olarak geldıyse ALLAH ın dogruları bıze katkı saglar kullarının uydurma bılgılerı degıl ıslah etsın
12 Yorumla
Soran+1 yılg*t baş meme açmak moda olmuş erkeklere yem olmuşlar kizlarrrr yapmayın
- +1 yıl
Sakin ol sakin her koyun kendı bacagından asılır
En İyi Cevaplar
+1 yılYo gayet güzel 31 çekiliyor.
85 Yorumla
Soran+1 yılKizlarrr yem olmussunuz aklinizi basiniza. Alin
Soran+1 yılEn iyi görüş yaptım zutttrikler görün de. aklınızı basiniza alinnn
- +1 yıl
asadadad :))
- +1 yıl
- +1 yıl
Adam dürüst :))
İğrenmiyorum ama gülüyorum yani o kadar basitler ki burada kalçam nasıl bacaklarım nasıl diye soruyorlar. Ayıp nedir bilmiyorlar.
Öyle seviyesiz kızlara salya akıtan bazı erkeklerden iğreniyorum. Görmemiş gibi yorumlar yapıyo bazıları.
Dalga geçilcek insana iltifat ediyorlar. Kız da amacına ulaşıyor. Ama ne kadar basit olduğunu değiştirmiyor.21 Yorumla
Soran+1 yılAyennnn
Toplum olarak çöküntüdeyiz.
Kızlar sana saldırmış resmen, emin ol hep fake hesap açıp egolarını tatmin etmişlerdir.
Birde görmemezlikten gel ayakları yok mu bunların?
Bu sitedeysen eleştirmeye , görüş bildirmeye, fikrini savunmaya hakkın var.
Kimse laf sokma yarışına girmesin.11 Yorumla
Soran+1 yılAyennnn supersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar hep batı özentisi daha doğrusu bizi batıyı yaklaştıran sakat zihniyite sormak lazım, -;
Atatürk için inadına mini etek ve dekolte giyin!!!
Soner Yalçın, "İnadına mini etek giyeceksiniz, inadına dekolte giyeceksiniz arkadaş" dedi.
Bu şekil kafa yapısına sahip ke'MAL'istler de haya duygusu yoktur zannediyor ki açılınca modern, çağdaş, batı tarzında, göz zevkimize hitap eden, iç çamaşırı görünen kişilerin oluşturduğu bir yapı ile yaşama devam etmek her zaman için elzem ve gereklidir, çünkü atatürk böyle isterdi diye de kafa ütülüyor.
Ayırca ar namus kalmamış arkadaşım.. Evlatlarını, eşlerini ortalık malı yapmayı ne de çok seviyorlar. Sen eşine söyle açık giyinsin, inadına hem de, teşhir etsin kendini, iç çekerekten baksınlar, arzulasınlar. Hadi dini takmıyorsun anlıyorum da, bizim örfümüz de geleneğimizde bu tür ahlaksızlıklar yoktur. Ne deyim Rabbim ıslah etsin30 Yorumla - Diğer konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılBen yapamıyorum yapanlar karnımı ağrıtıyor temalı soru. Bir kişiyi ya herhangi bir durumu fütursuzca eleştiren insanlar o eleştirdikleri şeyi yapacak kıçları olsa ortalığın şeyine koyacaklarını düşünüyorum. Soruya gelirsek insanları gözleyip onlar hakkında düşünceler yaratacak kadar boş bir hayatım yok herkes istediğini yapsın.
50 Yorumla
+1 yıl51 Yorumla
Soran+1 yılAyennnnn
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılVay sonunda dilimizden anlayan biri daha :) bir bitmediler dimi :D
54 Yorumla
Soran+1 yılEvettttttt
- +1 yıl
Birde onların erkek versiyonu var. Abazaous diye geçiyor adı hatta yorumlarında mevcut :) Temizlik şart bu siteye :D Yolun sonu b*k çukuru resmen :)
Soran+1 yılAynen en iyi görüşe bak erkeklerin amancini anla demi kızlar anlayın gotunuzu basinizi. Memenizi acmayinnn
- +1 yıl
Valla yazık milletimize abaza artmaya başladı :(
He birde sana şunu söyliyim hani bu internette hep böyle kişileri görüyoruz ya aslında düzgün karakterli insanların çoğu sanal alemde çok fazla takılmıyorlar :) Takılanlardan benim senin gibi kişiler nadir insanlar yani :D
+1 yılEvet. Aşifteler. gibisi fazla. İğrenmiyorum. Herhangi bir duygu beslemiyorum onlara karşı.
Kötü düşüncelerim yok. çünkü zaten isimleri, sınıfları, yerleri, yurtları belli.14 Yorumla
Soran+1 yılOoo superrrr
- +1 yıl
hayır süper değil. toplumun ahlağını bozuyorlar. senin bile ahlağını bozmuşlar. seçtiğin EİG ye bakılırsa bu durum çok hoşuna gidiyor, onlardan birisisin veya onlardan hoşlanıyorsun.
Soran+1 yılHayır yem olmasinlar baksinlar diye yaptimmm iyrendim memeli kızlar benj eksiliyorrr
- +1 yıl
Selam ve dua ile. Allah yar ve yardımcınız olsun.
+1 yılSen ilk evvel iğrenmeyi öğren sonra fırsat kalırsa bu dediğini yaparsın!
Ahlak bekçilerine bak sen!
Size firsat verseler o bahsi gecen kisiler sizin elinize su dokemez!
Ayrica bir soru soruyorsanda soru gibi sor yoksa "bence" bolumunden paylas!
Turkce ogretmenine pardon kuran kursu hocana saygilar!20 Yorumla
+1 yılKalitesiz görünüyorlar kendileri bilir kalite her zaman önemli ve gizemlilik de insana çok şey kazandırır erkekler zorla uğraşmayı severler ;)
22 Yorumla
Soran+1 yılAferin kız sana
- +1 yıl
Sağ ol :))
+1 yılErkekler iyyrenmezler yavrum bizim iyrenmemizi tinlamazlar :))
21 Yorumla
Soran+1 yılAyennnn
+1 yılO tarz kızlara nasıl baktığın önemli..
Ben bakarım fiziğine güvendiklerini anlarım, sen bakarsın kıskanırsın, bi' başkası bakar eve gidip 31 çeker..30 YorumlaŞimdi her insan beğenilmek ister. Ama bu kadınlarda daha fazla. Kadınların fıtratında böyle. Dikkat çekmek istiyor beğenilmek istiyor. Aslında bu iyi bir şey değil. Karşı tarafın ilgisini çekmek isteyip götü başı açmak. Bu sadece sizleri basitleştirir. Tamam göz önünde oluyorsunuz dikkat çekiyorsunuz. Böyle yaparak kendiniz kendinizi cinsel obje yapıyorsunuz. Sonra bu erkek milleti neden böyle demeyin
10 Yorumla
+1 yılcansın can kardeşim doğru bir paylaşım yaptın bence ayın en iyi paylaşımı olmalı can gönülden söylüyorum kardeşim...
21 Yorumla
Soran+1 yılAminnn
Bende düzgün Türkçe konuşamayan ve yazamayan ancak burada paylaşım yapan insanlardan iĞreniyorum. O ne olacak?
52 Yorumla
Soran+1 yılAyyy bak hele memesi açık kız bu heralde😀😀😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi egolarını tatmin etmeye çalışan zavallılar işte. İğrenmekten ziyade acıyorum.
31 Yorumla
Soran+1 yılAymennnnnn
Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş
sözü senin için yazılmış olsa gerek..71 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha memeli bir kıza daha aç yavrum aç yem oldunuz igggg
+1 yılEvet bence cok itici ona bakan erkeklerden de oderece tiksiniyorum.
21 Yorumla
Soran+1 yılAyennnnn
+1 yılAile zoruyla kapanıp diğer kızlaea özenen insanlara benziyorsun.
66 Yorumla
Soran+1 yılBoggg got açana benzemem ona da benzememm
Soran+1 yılAl gizzz bir abaza bul heleeee
- +1 yıl
Arada erkeklere cokma teklif ediyo musun? Opotansiyeli sezdim.
Soran+1 yılBoggg got baş acan sizsiniz gizzz sen söyle 😀
- +1 yıl
Bari gaza getirme isini basarabilsen.
Igrenmek degilde sahteler zaten sknti etme kisi nasil olmak istiyorsa ona burunurmus uzulurum uzulurum ona uzulurum:D
10 YorumlaBende iğreniyorum yerine 'iyreniyorum' yazanlardan iğreniyorum.
55 Yorumla- +1 yıl
Gj.
Soran+1 yılYikuuuu ahanda bir sazan 😀😀😀 kızz üstüne mi alindin kiyammmmm
Soran+1 yılBohggg süt inerler yem olmusss
Bel altında kalsaydı aklımız.!
Ayaklar altında kalırdı adamlığımız...42 Yorumla
Soran+1 yılSuperrr
+1 yılSimdi tatlim hemcinslerini bu sekilde yargilama illaki seninde yargilanicak bir kusurun vardir. dinimizce tesettur belki boynumuzun borcu ama ben her zaman dış görünus yerine zihniyete onem verdim. o yuzden buraya gecip igreniyorum falan deme burada igrenilcek bisey varsa o da senin zihniyetin
23 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahjajshdhdncndhd al bir sazan daha got baş meme açmayın kizlarrrr yem olmayın ajandjdjdn
- +1 yıl
Ben acmam zaten acarsamda erkeklerin hosuna gitsin diye degil. bu isi namus meselesi yapcaksan herseyinle dine yonel o zaman. bide madem sazan olmak istemiyosun burada ne isin var illaki sanada yazan erkekler vardir onlarda seni cok iyi bisey sanmiyodur emin ol
Soran+1 yılSizi uyardim kizlarrrr
ben uyuz oluyorum hele ki tayt giyen karılar sokakta geziyolar ben senin götünnü löp et gibi görmek zorundamıyım arkadaş miğdem bulanıyor iğrenç geliyor ama onlara sorsan çok Seksi duruyorlardır :)
15 Yorumla
Soran+1 yılSuperrr abazalatr seksi der ona
Soran+1 yılAhahahahah çok komik hadi got baş meme açan kızlar abazalatr bulur anca
Soran+1 yılAmimm
canim oncelikle iyrenmezsin igrenirsin sonra isteyen istedigini yapar kimsede karsamaz igrenmek istoyorsan igren ama kimseyi kıyafetinden dolayı yargılayamazsın
00 Yorumla
+1 yılSenin fikrini umursadıklarını sanmıyorum. Umursamamalılar da zaten.
31 Yorumla
Soran+1 yılIggg sut inekleri yem olmusss erkeklere
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Herkesin hayatina kimse garisamaz, ogrenemediniz sunu. Sen bence once turkce ogren.
12 Yorumla
Soran+1 yılSen de ogrennnn garisamaz deyilllll
+1 yıl00 Yorumla- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence onlarin cogu fake..
21 Yorumla
Soran+1 yılAynenn yiyosa bir koysun gercek fotosunu yemez kiiii
- Diğer konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılaynen haklısın ama sen kıskançlıktan böyle diyorsan sende öylesin şayet demiyorsan bitanesin
32 Yorumla
Soran+1 yılYemin le kiskanmamm
- +1 yıl
Bitanesin
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tayt giyen kızlar dudak büzerek fotoğraf çekilen kızlar dan nefret ediyorum
10 Yorumla
+1 yılBakma? İnsanlar her istediğini giyebilir ben de beğenmiyorum ama yargılamakta hoş değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılBakma deyil göze sokuyor kocaman memesi igggg süt inegi
+1 yılAslında memlekette herkez açık giyinse bence bukadar aç gözlü olmaz millet gözü alışır bir zaman sonra donup bakmaz bile çoğu erkek kapalılara açıklardan daha çok bakıyorlar ;)
00 Yorumla
+1 yılYa hepsi egolarına yenip öyle bisi yapıyorlar. Bende nasıl'im engelli sende engelle
02 Yorumla
Soran+1 yılOkeyy ama profilinde kızın memesi acikti
- +1 yıl
Oda kendi sorunu
+1 yılOnlarin kiz olduguda supheli
11 Yorumla
Soran+1 yılAynennn
Gizli Üye(36-45)+1 yılBasi aciktan degil g*tunu memislerimi atanlar igggrençç.
10 YorumlaDiğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. iğrenmek bence kötü bir kelime olmuş şimdi herkesin yaşam tarzına saygı duymak lazım bana göre iğrenç olan saygısızlık yapılması
00 Yorumla
+1 yıliğrenme saygı duy, onlarında bir gün gerçeği görebilmeleri için dua et
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen aminnnn
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılMemelere balooğğğnnn
Sanane kız milletten.53 Yorumla
Soran+1 yılMidem bulaniyorrr iyrendimmm
- +1 yıl
eytimsizzz cayiller nolcak !!!11!
Soran+1 yılIgggh
Kendine yakistiriyorsa bize bir söz soylemek düşmez galiba
00 Yorumla
+1 yılVücudun güzel olsa sen de açardın şimdi burada biz bizeyiz, kimseyi kandırmayalım
24 Yorumla
Soran+1 yılBogggg
- +1 yıl
Benim yorumumda bu yonde olacakti :)
Hakaret eder bu tip kezbanlar diye demedim :))
Soran+1 yılSuplangel gizzz korkma burdan de ederim😀😀😀
Soran+1 yılKezban senin neyse suplangel ben Kezban miyim değil miyim gel anlatym😀😀
O değilde senin türkçe öğretmenin kimdi
54 Yorumla
Soran+1 yılSen deyildin😀😀😀😀😀
- +1 yıl
Kuran kursu hocasi :))
Soran+1 yılSuplangel sen zotrrik gibi dolaşmak burada haydeee sagane Giz burdan b*k böceği😊😀
aynen öyle yakın zamanda avret yerlerini koyacaklar nasıl diye
03 Yorumla
Soran+1 yılAynennn pis kokusmuslar boggg kusacammm süt inekleri koca gotleri sigmiyor profilw
Soran+1 yılg*t acani abaza beğenir anca ahahahaha
malzeme çıkıyo yani bence p*rno sitelerine girmeye gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılIşte ee bu bunlara yem oldunuz koca gotlerinizle
Diğer konusunda 534 cevap paylaştı. kimsenin yaptığı kimseyi ilgilendirmez hele ki sanal ortamda ise...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNaslm sorusna iyde olsa kötüde olsa öz güvnlrni krmak içn kötü görş yaparm
02 Yorumla
Soran+1 yılSuperrr
Cevap sahibi+1 yıl:-D
Igrenmek icin igrenme kelimesinin anlamini ve nasila yazildigini bilmek gerek.
10 Yorumla
+1 yılÖyleleriyle karşılaştırmasın diye dua ediyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılAminnn
Yo ergen deyip geçiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılAynennn oyrtmenim
+1 yılSen önce türkçeyi doğru düzgün kullan sonra milleti yargıla.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:)) bende birçok şeyden igreniyorum ancak bu hiçbir şeyi değiştirmez.. daha yapıcı olmamız gerek
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılguzelse acsinlar kamki. iyyyyrenmeye luzum yok
21 Yorumla
Soran+1 yılBohggg kusacammm ya koymasinlar demin memeli bir kız gördüm isim vermeyim bu sitede iyrendim zotrrk ya
+1 yılBen igrenmiyorum herkesin doğal hakki kendi özgürlüğü her zmn kapalı olacak diye bir kanun yok yani
00 Yorumlahepsini falakaya yatirmali
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyrenmek? :)
İğrenecek bir durum yok ortada. Umursamıyorum.33 Yorumla
Soran+1 yılAdından belli 😀
Cevap sahibi+1 yılTürkçe öğretmenine sevgiler. Ilkokul terksin sanirim..
Soran+1 yılHehehe yessss😀😀
+1 yılhayır iğrenmiyorum tam tersine yakıştığını düşünüyor ve özgüvenlerinden dolayı taktir ediyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılKusacam
Onların Allah belasını verecek
20 YorumlaHep beraber iyreniyoruz
10 Yorumla- Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendine bir iyilik yap
Görmezden gel...10 Yorumla
+1 yılBasi kapali olupta acanlardan iyidir
20 Yorumlaİyrenilmez, iğrenilir önce onu yazmayı öğren.
22 Yorumla
Soran+1 yılSagane
niye kıskanıyon la -.-
14 Yorumla
Soran+1 yılBen ne kiskancam got acani
Soran+1 yılBogggg
- Diğer konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılBizde iğreniyoz ama akıllanmıyolar.
10 Yorumla - Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat