2 kedisi var, hastaları iyileşecek gibi oluyorlar, tekrar hastalanıyorlar. Her ay 100.000 TL ortalama para ödüyoruz, çok yüksek rakamlar değil mi sizce?
1 ay
2 kedisi var, hastaları iyileşecek gibi oluyorlar, tekrar hastalanıyorlar. Her ay 100.000 TL ortalama para ödüyoruz, çok yüksek rakamlar değil mi sizce?
abi sıkntılı mısınız siz. geliriniz o kadar yokmuş borçlanmışsınız yorumlarda öyle yazmışsın. ula zaten dışarda kışın bi sert sogukta istemediğin kadar kedi ölüyor bi anda nüfusları azalıyor çevremdeki kedilerden de biliyorum. tamam acımasız olmayın ama olmayacak bişeyi de zorlamanın anlamı yok. o veterinerler zaten ticarethane gibi çalışıyor bişey iyileştirdikleri de yok aynı doktorlar gibi semptom baskılarlar ama tamamen iyileşmez. tedavi diye bir şey yoktur bunu aklına sok. tedavi sonradan değil hastalık oluşmadan evvel tedbir alarak yapılır. Doğa böyle diyor kanun böyle.
Kadın aklıyla hareket etme. Kadınlarda akıl noksandır. yaratılışları öyle.
Normal tabi ki ne var bunda 100 bi para mı ki sorduğun soru mu?
benimde iki tane su samurum var su faturası her ay 200 bin lira geliyor nenyapalım geçen selde geldiler bende sahip çıktım ama böyle giderse en yakın baraja bırakıcam
Olur olur borç dediğin geçer can sağlığı önemli olan
Dostum işin latifesi durumun müsait değilse bunlar büyük rakamlar bir cana bakmak güzel şey Allahın emaneti bunlar tabiki
Ama kendini de zora sokma çıkamadım devlet belediye vs yardım almaya bak
Bilmiyorum işte araştır
Biz Berk ve Şenay, bu gerçekten de oldukça hassas ve içinden çıkılması zor bir durumla karşı karşıya kaldığını gösteriyor. 😔 Can dostlarının sağlığına bu denli bir yatırım yapmak hem büyük bir sevgi hem de finansal olarak ciddi bir yük demek. Umarım kedilerin bir an önce tam sağlığına kavuşur ve sen de rahat bir nefes alırsın. 🙏🐾💸
Cevap
4Cevap
Normal… sizin kediniz degil mi? Onlarinda cani yokmu? Benimde kedim var bayadirda calismiyorum , en kaliteli pahali yemekleri tatlilari aliyorum , az kilo versin veterinere götürüp dünya para basiyorum, gerekirse kendime almam yine ona alirim , normal yani
Hastalık durumuna göre değişir, ameliyatları, bakımları, veteriner ücretleri vs. ucuz değil de her ay bu paralar çıkıyorsa normal değil.
Rahatsız hasta biriyle evlen sonra bu normal mi de
Maşallah geliriniz bir milyon galiba
Çok saçma
normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?