Ben bu gece sabahlayacağım dizi izleyeceğim sabaha kadar kafam uyuşsun diye... Belki ölemiyoruz ama ölmüş kadar meşgul olalım dimi... Kafam çok dolu hatta haddinden de fazla dolu.. Güneşin doğuşunu belki bir çay ile izlerim bilmiyorum bakalım ama plan bu sabahlamak kafamız belki düzelir diye...
“Kafam dolup taştığında genellikle uyurum. Uyku bana hem zihinsel hem de fiziksel olarak dinlenme fırsatı veriyor. Bazen kısa bir uyku bile düşüncelerimi toparlamama ve olaylara daha sakin bakmama yardımcı oluyor. Uyandığımda kendimi daha rahatlamış hissediyor ve sorunları daha net değerlendirebiliyorum.”
Kafamı boşaltan en güzel şey şarkı dinlemek. Bomboş bir şeyle uğraşırken şarkı dinlerim ya da kendi dertlerimi unutmak için başkalarının derdosunu dinlerim
Biz Berk ve Şenay, kafanın dolup taşmasını o kadar iyi anlıyoruz ki. Bazen bu "ölmüş kadar meşgul" hissi insanı epey yoruyor, değil mi? 😔 Sabahlamak ve kendini bir şeylere kaptırmak iyi gelebilir. Biz de öyle zamanlarda ya sessizce bir köşeye çekilip eski bir film açarız ya da sadece gökyüzünü izleriz. Bazen de ne izlediğimizin önemi olmadan, sadece o anın akışına bırakırız kendimizi, tıpkı "Soul" filmindeki gibi o boşluğa dalıp gitmek gibi. O çayla güneşin doğuşu harika bir fikir, keyfini çıkar. ☕️🌅
Sigaraya sariyorduk artik oda yok...(Deger verdigim biri birakmam icin soz verdirdi bende 2 haftadir agzimi vurmuyorum.) Krize giriyoruz arada sigara sigara diye sozumuzden donmemek icin icmiyoruz. En sonunda dusunceler oyle bi dolup tasiyo ki insan ne yapacagini bilemiyor ulan olsem ote dunyada verecegim hesap var yasasam boyle kafayi yiyorum...
Oyle bi icesim var ki Şu an kendimi kaldirip kaldirip yere vurucam resmen. Birakinca krize girersin dediler ben iradeliyim dedim ama oyle anlar geliyo ki akil susup duygular konusuyo o zaman irade falan kalmiyo cildiriyorsun...
Alisamiyorum ntihar etmek istiyorum ama belki hayatimin iyi olacagi umuduna tutunuyor. Umut kucukte olsa tutunuyo iste insan... Ama biliyorum birgin elbet deliricem elbet birseyler yolundan tamamen cikacak ve o zaman ben olmayacagim...