Diğer 28 gü Kızlar, Yatak odasinin duvarlari cok ince bilincli mi yapiyorlar acaba? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gece sesler duyulsun diye siz hiç ses duyuyor musunuz Güncellemeler28 gü Ve sana yapılmasını hayal ediyorsun Kızlar, Yatak odasinin duvarlari cok ince bilincli mi yapiyorlar acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 28 gü Sadece yatak odası duvarları mı ince 1 94 Yorumla Soran 28 gü Tüm duvarlar ama yatak odası sessiz olduğu için ses daha net geliyor Yorumla Soran 28 gü Sen hic duymuyormusun Yorumla Cevap sahibi 28 gü Duymuyorum Yorumla Soran 28 gü Yanında Yatak odası yok o zaman Yorumla Cevap sahibi 28 gü Yani kardeşimin odası var Yorumla Soran 28 gü Oradan anca mastürbasyon sesi duyarsin Yorumla Cevap sahibi 28 gü Hiç duymadım Yorumla Soran 28 gü Senin sesin çıkmıyor mu Yorumla Cevap sahibi 28 gü Çıkmıyor ben bizim duvarların ince olduğunu sanmıyorum Yorumla Soran 28 gü Ya senin sesini duyuyorlarsa Yorumla Cevap sahibi 28 gü Duymazlar Yorumla Soran 28 gü Neden Yorumla Cevap sahibi 28 gü Gürültü yapan birisi değilim bir de yazdığım gibi bizim duvarların ince olduğunu sanmıyorum Yorumla Soran 28 gü Orgazm olurken hic farkına varmazsjn ki Yorumla Cevap sahibi 28 gü Gitmez sesim Yorumla Soran 28 gü Düşünsene duyduklarini Yorumla Cevap sahibi 28 gü Utanırım Yorumla Soran 28 gü Ama biliyorlar mastürbasyon yaptığını Yorumla Cevap sahibi 28 gü Bilmezler de tahmin ederler Yorumla Soran 28 gü Biliyorlar derken günün saatini bilmezler de ama mastürbasyon yaptığını biliyorlar Yorumla Cevap sahibi 28 gü Bu benim onlara söylediğim ya da onların gördüğü bir bilgi değil ki ancak haliyle tahmin ederler Yorumla Soran 28 gü Gel konusalim istersen Yorumla Cevap sahibi 28 gü Ne konuşacağız Yorumla Soran 28 gü her şey meselâ bu tür şeyler Yorumla Cevap sahibi 28 gü Böyle iyi Yorumla Soran 28 gü Hiç yakalandinmi Yorumla Cevap sahibi 28 gü Yakalanmadım Yorumla Soran 28 gü Ben yakalanmistim bir kez Yorumla Cevap sahibi 28 gü Kapıyı kilitlemek lazım Yorumla Soran 28 gü Kimse yoktu ki evde Yorumla Cevap sahibi 28 gü Kimse yoktu da nasıl yakalandın Yorumla Soran 28 gü Tam yaparken kapıyı açtı ablam içeri girmiş ben odadaydim dış kapıyı açtığımi duymadım Yorumla Cevap sahibi 28 gü Anladım kaç yıl önce oldu bu unutulmuştur artık Yorumla Soran 28 gü Unutuldu şimdiye 15 yılı geçti Yorumla Soran 28 gü Hiç kimseyi gordunmu Yorumla Cevap sahibi 28 gü Görmedim Yorumla Cevap sahibi 28 gü Yaş kaç sizin Yorumla Soran 28 gü 40 sizin Yorumla Cevap sahibi 28 gü 22 Yorumla Soran 28 gü Soruyu begenirmisin Yorumla Cevap sahibi 28 gü Burası iyi Yorumla Soran 28 gü Peki nasıl mastürbasyon yapıyorsun flim mi hayal mi Yorumla Cevap sahibi 28 gü Hayal Yorumla Soran 28 gü Bende öyle ama daha önce buradan tanıştığım kişi ile seksting yapardik Yorumla Cevap sahibi 28 gü Evli değilsiniz sanırım Yorumla Soran 28 gü Evet evli değilim Yorumla Cevap sahibi 28 gü Hiç mi evlenmediniz Yorumla Soran 28 gü Bosandim 5 yıl oldu Yorumla Cevap sahibi 28 gü Çocuk var mı Yorumla Soran 28 gü İki tane annesindeler Yorumla Soran 28 gü Sen hiç evlendin mi Yorumla Cevap sahibi 28 gü Hayır Yorumla Soran 28 gü İstersen düzenli bir şekilde seninle yaparız Yorumla Soran 28 gü İkimizde bekariz hem daha eğlenceli olur Yorumla Cevap sahibi 28 gü Sevgilim var ihtiyacım yok Yorumla Soran 28 gü Hmmm ama farklı olur Yorumla Cevap sahibi 28 gü Farklılık aramıyorum Yorumla Soran 28 gü En son ne zaman yaptin Yorumla Cevap sahibi 28 gü Dün Yorumla Soran 28 gü Bende bırazdan yapacam yerinde durmuyor benim ki Yorumla Cevap sahibi 28 gü Bu sefer yakalanmayın Yorumla Soran 28 gü Evde tek kalıyorum gel Sen yakala beni Yorumla Cevap sahibi 28 gü Hayatınızda kimse yok mu neden birini istemiyorsunuz Yorumla Soran 28 gü şu an yok kimse belki zamanla olur Yorumla Cevap sahibi 28 gü Umarım olur belli ki ihtiyacınız var Yorumla Soran 28 gü Her insanın ihtiyaci var Yorumla Soran 28 gü Gel arkadaş olalım Yorumla Cevap sahibi 28 gü Böyle iyiyim Yorumla Soran 28 gü Hangi sehirdesin Yorumla Cevap sahibi 28 gü İstanbul Yorumla Soran 28 gü Ben Gaziantep Yorumla Soran 28 gü Bugün seni düşünüp yapacağım bilgin olsun Yorumla Cevap sahibi 28 gü Görünüşüme vs dair hiçbir bilgi olmadan yapabiliyorsanız enteresan Yorumla Soran 28 gü Az çok tahmin edebiliyorum seni Yorumla Cevap sahibi 28 gü Tahmin ile kalsın Yorumla Soran 28 gü Söyleyeyim istersen Yorumla Cevap sahibi 28 gü Söylemeyin sonra evet hayır istersiniz kendimi tarif etmek istemiyorum Yorumla Soran 28 gü Tarif etmene gerek yok sen oral yapmayı seviyorsun Yorumla Soran 28 gü Ve sana yapılmasını Yorumla Soran 28 gü Hep hayalin de var değil mi Yorumla Cevap sahibi 28 gü Ne hayalimde var Yorumla Soran 28 gü Oral yapmak ve sana yapılması Yorumla Cevap sahibi 28 gü Zaten sevgilim var Yorumla Soran 28 gü Hiç yaptın mı Yorumla Cevap sahibi 28 gü Yaptım Yorumla Soran 28 gü Nasıl di orgazm oldun mu Yorumla Cevap sahibi 28 gü Evet Yorumla Soran 28 gü Birde ben yapayım Yorumla Cevap sahibi 28 gü Hayırr Yorumla Soran 28 gü Evetttt gel hadi Yorumla Soran 28 gü Gel hadiiii Yorumla Soran 28 gü Buradamisin Yorumla Soran 28 gü Neden sustun Yorumla Soran 28 gü Günaydın Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Sadece yatak odası duvarları mı ince
Tüm duvarlar ama yatak odası sessiz olduğu için ses daha net geliyor
Sen hic duymuyormusun
Duymuyorum
Yanında Yatak odası yok o zaman
Yani kardeşimin odası var
Oradan anca mastürbasyon sesi duyarsin
Hiç duymadım
Senin sesin çıkmıyor mu
Çıkmıyor ben bizim duvarların ince olduğunu sanmıyorum
Ya senin sesini duyuyorlarsa
Duymazlar
Neden
Gürültü yapan birisi değilim bir de yazdığım gibi bizim duvarların ince olduğunu sanmıyorum
Orgazm olurken hic farkına varmazsjn ki
Gitmez sesim
Düşünsene duyduklarini
Utanırım
Ama biliyorlar mastürbasyon yaptığını
Bilmezler de tahmin ederler
Biliyorlar derken günün saatini bilmezler de ama mastürbasyon yaptığını biliyorlar
Bu benim onlara söylediğim ya da onların gördüğü bir bilgi değil ki ancak haliyle tahmin ederler
Gel konusalim istersen
Ne konuşacağız
her şey meselâ bu tür şeyler
Böyle iyi
Hiç yakalandinmi
Yakalanmadım
Ben yakalanmistim bir kez
Kapıyı kilitlemek lazım
Kimse yoktu ki evde
Kimse yoktu da nasıl yakalandın
Tam yaparken kapıyı açtı ablam içeri girmiş ben odadaydim dış kapıyı açtığımi duymadım
Anladım kaç yıl önce oldu bu unutulmuştur artık
Unutuldu şimdiye 15 yılı geçti
Hiç kimseyi gordunmu
Görmedim
Yaş kaç sizin
40 sizin
22
Soruyu begenirmisin
Burası iyi
Peki nasıl mastürbasyon yapıyorsun flim mi hayal mi
Hayal
Bende öyle ama daha önce buradan tanıştığım kişi ile seksting yapardik