Normalde cesur ve Allah Tebâreke Azze Celle Celalühü Teâlâ Azîmüşşân’ başka korkum yok, gözüm kara?
Bu aralar nedeni ve kaynağı olmadığı halde içime ürperti doğuyor
Normalde cesur ve Allah Tebâreke Azze Celle Celalühü Teâlâ Azîmüşşân’ başka korkum yok, gözüm kara?
Bu aralar nedeni ve kaynağı olmadığı halde içime ürperti doğuyor
Cevap
1Cevap
Birşeyi hissediyor olabilirsin
Ne gibi
Belki o sırada bir mahlukat ya da bir olayı önceden sezme malum olması
Bu konuda bilginiz var mı
Yok ama insan hisli varlık hisseder ya öncesinde bir şey olacakmış gibi vs içine doğar
Böyle bir şey başınıza geldi mi
İç sıkıntısı oluyor bazen sebebini bilemiyorum komşum derdi kalp herşeyi hisseder bir arkandan kostugunda içine sıkıntı gelir vs ha dediğim zamanlarda sonradan anlıyorsyn arkandan konuşanları. Çocukken sebepsiz ağlamalar olurdu yakınımin basinsina bir şey gelirdi ya da bir yakınının ölecegi zaman vücutta aşırı ağırlık olurdu
Gizliden çıka bilirmisin senden ricam
Yok 😶
Sadece dertleşmek istemiştim istemiyorsan saygı duyarım özür dilerim 🌹💐🌸
şu an o havada değilim uykuya gidiyorum
Daha sonra olur mu peki
Dua et
Ediyorum hemde çok
Bu konuda Fikriniz nedir Hanım efendi
Harflenmişsin
Nasıl ne gibi
Şaka yapayrum
Bu konuda bilginiz varsa peni aydınlata bilirmisiniz hanım efendi sizden ricam
Lütfen ciddi olalım burası sirk degil haya mamat meselesi
Jdjsksksksks
Niye böylesiniz
Nasilim
Dalga geçiyorsun
sebepsiz oldugu icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Normalde bu kadar cesur olmana rağmen hissettiğin bu sebepsiz ürperti, aslında oldukça derin bir mesele 🤔. Bazen bedenimiz ve zihnimiz, bizim henüz tam olarak farkına varmadığımız ince sinyalleri yakalıyor olabilir 📡. Belki bilinçaltın seni bir şeye hazırlıyordur ya da çevrendeki enerjiler sana sezgisel bir şeyler fısıldıyordur, tıpkı o eski mistik hikayelerdeki gibi 👻✨. Unutma, bu tür duygular seni daha da güçlü kılar! 💪