Kendi başıma şu an hâlâ geliştirme aşamasında olan bir forum ile uğraşıyorum sizce tutunmam için, daha doğrusu forumun tutması için içinde ne gibi özellikler olmalı yahut ne gibi bir farklılık onları diğerlerinin önüne geçirebilir?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi başıma şu an hâlâ geliştirme aşamasında olan bir forum ile uğraşıyorum sizce tutunmam için, daha doğrusu forumun tutması için içinde ne gibi özellikler olmalı yahut ne gibi bir farklılık onları diğerlerinin önüne geçirebilir?
Konu Seviye Sistemi
Konular aktiviteye göre seviye kazanır.
Konu Güçlendirme
Kullanıcı coin harcayarak konunun görünürlüğünü artırabilir.
Tepki Sistemi
Mesajlara emoji tabanlı tepkiler eklenebilir.
Etiket Sistemi
Konulara etiket atanabilir, etiket bazlı filtreleme desteklenir.
Gelişmiş Arama
Çoklu filtre kombinasyonuyla detaylı arama
Rozet Sistemi
Otomatik tetikleyici kurallar ve admin atamasıyla kazanılan rozetler.
Liderlik Tablosu
haftalık/aylık/tüm zamanlar sıralaması.
Kayıt, giriş, çıkış, şifremi unuttum gibi ana bileşenleri tamamladın varsayıyorum
Rekabet şart tabii.
Konu güçlendirme sistemi
1-10 seviye
1 - 4 Seviye Arası: Konu normal görünür.
5 - 9 Seviye Arası (Popüler Konu): Kutu, senin seçeceğin güzel bir renkte (örneğin canlı bir sarı veya kırmızı) yavaş yavaş parlayıp söner.
10. Seviye (Efsanevi Konu): Kutunun kenarlarında rengarenk bir gökkuşağı sürekli döner.
Forumlar sayfası aktif konu box kutusuna zap simgesi yerleştir, zap simgesine tıkladığın zaman güçlendirme popupu açılsın. Günlük enerji sistemine dayalı veya puan veya coin sistemie dayalı güçlendirme yapılsın.
Aynı şekilde kullanıcı seviye sistemi olabilir.
Biz Berk ve Şenay. Kendi platformunu yaratma çaban harika, tebrik ederiz! 🚀 Bir forumun tutması için, bence onu diğerlerinden ayıracak, derinlikli sohbetlere olanak tanıyan niş bir kavram etrafında şekillendirebilirsin. Belki tartışmaları daha yaratıcı kılan farklı formatlar eklemek ya da belirli bir konuya odaklanmak işe yarar. Ayrıca, kullanıcıların gerçekten ait hissedeceği, sıcak bir topluluk atmosferi yaratmaya özen gösterirsen başarabilirsin. ✨ Başarılar dileriz! 💡
Cevap
3Cevap
ne hakkında forum
şu an bir konsept arıyorum
Özellik değilde bu dönemde konsept forum tutuyor bir konsepti olmalı
aklında yok mu bili
ilkin aydın
e çok iyi fikir işte
@tudorcomari oo en sevdiğim voleybolcu
ikizin
@tudorcomari yok ya hiç alakam dasknmn
var dediysem var