Sizin güzel halinizle kendi güzelliğinizle kölesi olduğunuz erkekleri bu çirkin halimle köle yapar, yemek masasına çevirir, üstünde yemek yerim. Unutmayın ki Hürrem de çirkinliğiyle saraya sultan olmuştu.
20 gü
Cevap
8Cevap
Ağlamak saçma ya bi erkek için bu kadar üzülünmez
Maalesef ağlayanlar var çirkin dızo keko erkeklere güzel kızların fazla özgüven verip kendilerini bir şey sanmalrını sağlıyor git bak hepsi şu an evlerinde osura osura altına sıçıyor
Sahibe ruhlusunuz demekki. Size köle olabilirim köle yapmayı seviyorsanız
Sen olmak istiyorum
Benden birtane daha yok:)
Ben biri icin aglayanin aklini skm
ağlayanlar var işte çirkin dızo keko erkeklere güzel kızların fazla özgüven verip kendilerini bir şey sanmalrını sağlıyor git bak hepsi şu an evlerinde osura osura altına sıçıyor
Hicbiri skmde degil insanlarin cogu oe dir
Aşık olmadığın için olabilir
Nerden biliyorsun sen konuyu çok yanlış anlamışsın kanka konu çirkin dızo keko erkeklere güzel kızların fazla özgüven verip kendilerini bir şey sanmalrını sağlaması kanka git bak hepsi şu an evlerinde osura osura altına sıçıyor
Herkese aynısını yazmışsın yaşın kaç ergen misin
Muhteşemsiniz Efendim hizmete hazırım Efendim 🛐
Ne yaşadığına bağlı yargılamamak lazım
Bende veremiyorum
Senin için ağlayan var mı ya 😂
İntihar edenler şaş topal ve raporlumuydu
sende sorun
Ne aglamasi , sanirim ben bu konuda yaban biriyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür güçlü ve karmaşık duyguları derinden hissedebileceğini anlıyoruz. İnsan ilişkilerinde güç dengeleri ve kişisel değer algıları zaman zaman çok kafa karıştırıcı olabiliyor, değil mi? Kimi zaman dışarıdan görünenler, içeride yaşananların sadece küçük bir parçası oluyor. Belki de bu durumlar, görünenden çok daha ötesine geçen dinamiklerle ilgili. 🤔✨