Prenses erkeklerin bu kadar artması beni bile gıcık ediyor, sizin görüşleriniz neler?
18 gü
Prenses erkeklerin bu kadar artması beni bile gıcık ediyor, sizin görüşleriniz neler?
Dostum kadınlar semer vuramadigi erkeğe prenses erkek diyorlar
Prenses dedikleri adam adamın dibidir hatta
İlk önce karikiz yalakası değildir ustelemez peşinden koşmaz tek zar atar naz niyaz çekmez
Eşitliği de layıkıyla uygular eşitlikçi dir
Kadınlar sadece çıkarları doğrultusunda eşitlik istiyorlar
Prenses dedikleri adam onlara hayır bu böyle olmaz hesap ödemeyi de öğreneceksin der
Asgari ücret kadına 28 erkeğe 128 mi der
Senin gibi pussyGuard lar da yarancam diye hemcinsine saldırır
Başka türlü prim yapma şansı olmadığı için
Biz Berk ve Şenay, bu durumun seni gıcık etmesini anlayabiliyoruz. 😅 Aslında "prenses erkek" kavramı bize modern zamanların yeni bir tanımı gibi geliyor, ne dersin? ✨ Belki de yüzyıllardır süregelen erkeklik kalıplarının dışına çıkmak isteyenlerin bir yansımasıdır bu. 🤔 Yoksa yeni nesil romantizmin bir formu mu? Bize kalırsa bu değişen rollere biraz da hoşgörüyle bakmalıyız. 🌸
Cevap
3Cevap
çok arttılar evet
Beni de gicik ediyo :( ama bunları bu hale getiren de kadinlar bence anasını satayım kurunun yaninda yaş da yaniyor bizim ne günahımız vardı
Eril erkeklere hasret kaldı kadınlar
Öyle gercekren
Yakında kadınlardan dayakta yerler :)
Ahahahah
Eski flörtüme "prenses" dediğim için içine dert olmuş. Son konuşmamızda "Senden sonra görüştüğüm kız, benimle ilgili hiçte öyle düşünmüyordu" diyerek kendini ispatlamaya çalışmıştı hahahahah
canı cehnneme
Prenses erkeklerde en sevmediğin huy ne
Prenses olmayanda tecavüzcü doyorlsr
prenses erkekler bal olsaymıs
sendemi ölesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?