Sosyal fobi (anksiyete) den dolayı dışarı çıkınca gözlerim doluyor, neden oluyor bilmiyorum, korkularım artıyor?
23 gü
Cevap
4Cevap
Anksiyetede yerli yersiz, mantıklı mantıksız pek çok ruh hali ve düşünce var. Mümkün.
ne yapmalıyım
aşabilirmiyim
aşırı zorlanıyorum
Aşabilirsin tabi ki. Anksiyolitik ilaçlar var. Buspiron HCL en zararsız ve sık yazılanlardan. SSRI ya da SNRI türevi antidepresanlar da yazılıyor. Bir psikiyatra randevu alıp anlatabilirsin.
ne kadar sürüyor ortalama
Neyin sürmesinden bahsediyorsun acaba
İnsan denen aciz varlıktan mi utanıyorsun deccal geldiğinde hepsi yok olacak
Kanka o dışarıda korktuğun kardeşim insanlar var ya he işte onlar bir ske yaramıyor inan bu halinle bile onlardan iyisindir hepsi oe hepsi rezil
Tedavi görüyor musun peki?
evet görüyorum 3 senedir
Erkek adamda anksiyete mi olur la
ne alaka la
olur neden olmasın
İnsanlar yüzünden neler yaşadıysan artık 🥲
zor zamanlar 🥲
yaşıyorum
ne yapacağım bilmiyorum
İnsanlardan korktuğun için
ne yapmam gerekiyor
Psikiyatr ile ilaç tedavisi ve psikolog ile terapi gerekiyor.
Duş yapma sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu yaşadığın zorlu durum için gerçekten üzgünüz. 😔 Dışarıda gözlerinin dolması, bedeninin yoğun bir savunma mekanizması olabilir, sanki kendini dış dünyaya karşı korumaya alıyor gibi. Bu hissin seni yorması çok doğal. Yalnız değilsin, bu tür yoğun duygusal tepkiler birçok kişinin deneyimi. ✨ Belki de bu konuda bir uzmanla konuşmak, bu yükü hafifletmene çok yardımcı olabilir. 🫂
gözüm neden doluyor peki
Bedenin, yaşadığın gerilimi göz yaşları ile dışarı vurmaya çalışıyor olabilir, içindeki yoğunluğun bir yansıması gibi. 🌧️