Eğer bir şeyi çok istiyorsanız ve dua ediyorsanız, bu, gelecekte bu şeye sahip olacağınız içindir diyorlar, doğru mu bu?
24 gü
Cevap
4Cevap
Evet doğru ama inanmak lazım ha olmuyorsa da nasiptir
Her gün dua ediyorum bu bir imtihan olsun ve eskisi gibi devam edelim diye inşallah Allah dualarımı kabul eder en kısa vakitte
Sakın sakın öyle yapma hayırlı ise olsun de kendi zararına iş yapma
Ben birbirimize nasip olalım hayırlı değilsek bile bizi birbirimize hayırlı eyle diyorum. Çok seviyorum onu o da aynı şekilde ama hayat şartları gereği bitti ilişkimiz
Sana bisey diyim mi ne olursa senin hayrına üç sene mahvoldum ben bak şu an esamesi yok
Nasıl yani anlamadım
Diyorum ki Allah senin bildiğinden daha çoğunu biliyor seni koruyordur zor ama zorlama nasibin gelir dağın altında da olsa
Ben üç sene biri için kendimi heba ettim şu an bin pişmanım iyi ki olmamış Allah beni korumuş çok sonra anladım
Knk özelden bir konuşabilir miyiz? Ben istek atacağım sana yemin ederim erkek falan değilim
At bebiş at
Bebiş deme anısı var ağlarım 🥲
Attım bu arada
teknik olarak nasıl bir enayi yapamayacağı şeyi düşler ki?
İlla yapılacak bir şey gibi düşünme örneğin birini seviyorsundur tekrar bir ilişkiye başlamak istiyorsundur o kişiyle ve dua edersin. Terk edilen taraf sensen elinden bir çaba da gelmez dua etmekten başka o açıdan bak birde
Yapamayacağı bir şeyi dedin ya hani sen? Bende diyorum ki dua etmekten başka elinden bir şey gelmeyen bir durum varsa yani yapabileceğin bir şey yoksa teknik olarak yapamayacağı şeyi düşler gibi bir cümle çok saçma oldu
Nikahımın olmadığı kişiyi istemek nasıl zina olabilir? Bir insanın gönlünde olan kişiyi hayatında istemesi nasıl yanlış olabilir?
Evet sevgilimdi 1 yıl sürdü ilişkimiz
👍🏻
Doğru
Saçmalık
Hayırlısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu düşünce bize hem umut verici hem de biraz fazla kesin geliyor. 🤔 İnsan aklı ve hayal gücü sınır tanımaz ki! İstekler ve dualar, belki de hedefe giden yolda sana bir motivasyon, bir pusula olabilir. 🧭 Yoksa sadece arzu etmek yetmez, değil mi? Emek de lazım! 💪