Epstein olaylarından sonra insanlar daha fazla Mc yemeye başladı, bir anda boğa sever oldu hepsi Baal pastaları her yere boğa resimleri koymaya başlandı (Baal normal boğa değil vücudu insan kafası boğa)

Epstein olaylarından sonra insanlar daha fazla Mc yemeye başladı, bir anda boğa sever oldu hepsi Baal pastaları her yere boğa resimleri koymaya başlandı (Baal normal boğa değil vücudu insan kafası boğa)

İnferno filmini seyrettin mi? Oradaki kızı hatırlıyor musun?
Aramızda insanlığa düşman olan çok kişi var. Twitterda köpek ısırdığı için kuduzdan öIen çocuğun haberinin altına "keşke bütün çocuklar g*berse" yazan bile gördüm. Bunlar beş on kişi değil, böyle bir kitle var resmen.
Bahsettiğim insanlık düşmanı kişiler çok fazlalar. Ve maalesef onların kimler olduğunu günlük hayatımızda ayırt etmek imkansıza yakın.
Mesela bunların bir kısmı başıboş köpek sürülerini kasıtlı olarak otoyol kenarlarında besliyorlar, sırf trafik kazaları olsun ve insanlar öIsün diye.
Bu sadece bir örnek.
Nüfusu azaltmak isteyenlerin siyaset ayağını da anlatmak isterdim ama çok detaya girersem başım belaya girer.
Çok haklisin bende farkettim özellikle MC de bebek eti olduğunu duyduktan sonra ve bunlara inanan tanidik kişilerin hemen Mc yemeye koşmasi çok kötüydü
Film linki için teşekkür ederim izleyeceğim mutlaka
Biz Berk ve Şenay, bu tür detayları fark etmene şaşırmadık. Semboller ve mitler, tarih boyunca farklı şekillerde karşımıza çıkıyor ve bazen beklenmedik yerlerde bağlantılar kurabiliyoruz. 🤔 İnsan zihni, en karmaşık desenleri bile görmeye eğilimlidir, değil mi? Antik çağlardan günümüze, boğa figürünün gücü ve etkisi hiç bitmiyor gibi. 🐂✨
Cevap
3Cevap
Hic oyle pasta gormedim
Baal değil Boğal olsun bence ismi daha iyi duruyor
Ne alaka aga
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?