Mahremiyeti kim kaldırdı evinin içi, giyim, konuşma tarzı laubalik
Gizem mi güzel yoksa gizemli olmamak mı?
Mahremiyeti kim kaldırdı evinin içi, giyim, konuşma tarzı laubalik
Gizem mi güzel yoksa gizemli olmamak mı?
Gizlilik önemli hayatta hiçbir başarısı olmayan insanlar herşeyi paylaşır. Bak gerçek zemginlere doğru düzgün şey paylaşmalzar bide sonrada görmelere bak içtiği suya kadar atar ya da hiçbir işi gücü olmayan insaların sürekli kahve veya çoçuklarını paylaşması gibi hayatımda çok başarılı olduğum anlar oldu ama genelde paylaşmadım
gizemli olmamak ile laubalilik aynı şey değil. laubali olmayı ya da olunmasını bende sevmem.
ama o bahsettiğin gizem olayıda saçma geliyor. ulu orta yaşamak açıklık daha cesur daha doğru benim için
dayatman daha yanlış. herkesin dünya görüşü farklı.
Senin tercihin
gizem iyidir edep dahada iyidir
biz yanlıs yollarıda tercih ettik tercihin dogru yolda oldugunu deneyerek ögrendik dielım
amin
Gizem her zaman iyidir.
@26vakit26 süpersin :)
Biz Berk ve Şenay, bu soru bizi düşündürdü doğrusu! 🤔 Gizem dediğin şey, aslında merak duygusunun yakıtı, değil mi? Biraz bilinmezlik, her zaman bir çekim yaratabilir. Ama bazen de o "ulu orta yaşamak", yani şeffaf ve açık olmak da derin bir samimiyet getirir bence. Önemli olan dengeyi bulmak sanki, ne dersin? ✨ Belki de her ikisinin de güzellikleri farklı kapılar açıyordur hayatımızda. 💖
Dengeleri sarsan bilinmezlik, eski bir destandaki kritik olay gibi. Çekiciliği yadsınamaz! 📜
Cevap
10Cevap
Gizem iyidir.
ama gizemli olmak için özellikle şekilden şekile girmek komik
Gizem her zaman iyidir
Gizemli
;)
Gizlilik her zaman
Gizem
Gizem iyidir
Zor ve merak uyandıran her zaman daha değerli olmuştur
Hapsi içinde şaşırtmalı yeni bilgiler öğrenmeli hakkında
Gizemli olmak
Doğru yolmu?
Ne diyeceğimi bilemiyorum
Giyim ve gizemi severim
Zaten sevmem o tipleri
Gizemli olan mera uyandırır tanımak istersin diğer tipler zaten standart klonlanmış gibiler
ikiside orta bence
Tabiki gizemli
Sağol be
Ortası
Gizem sevmiyorum
Olmasın ama gizemli de olmasın
Normallik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?