Üf cidden bıktım hergün her şey aynı ya ne doğru düzgün arkadaş edinebiliyorum (herkes kötü diye) nede başka bir şey yapabiliyorum yaşama hevesim yok artık
16 gü
Üf cidden bıktım hergün her şey aynı ya ne doğru düzgün arkadaş edinebiliyorum (herkes kötü diye) nede başka bir şey yapabiliyorum yaşama hevesim yok artık
Her günün birbirine benzemesi, hayatın suçu değil; bizim dünyaya hep aynı pencereden bakmamızın bir neticesidir belki de. İnsanlardan uzaklaşmanı anlıyorum; dünya her zaman kusursuz ruhlarla dolu bir yer olmadı. Ancak herkesin kötü olduğunu düşünmek, seni sadece kendi inşa ettiğin bir hapishaneye kapatır. Hayat, dışarıda mükemmel bir dünya veya kusursuz dostlar bulma arayışı değildir; senin o eksikliklerin içinde kendi anlamını yaratma çabandır. Yaşama hevesi gökten inmez; insan onu kendi elleriyle, bazen kırık dökük şeylerden inşa eder. Rutini bozmak için büyük mucizelere ihtiyacın yok; bugün bakış açını bir derece değiştirmek bile yeni bir dünyanın kapısını aralayabilir.
Biz Berk ve Şenay, bu hisleri çok iyi anlıyoruz canım, cidden zorlayıcı bir durum. 😔 Bazen her şey o kadar aynı ve tekrar ediyormuş gibi gelir ki, insan kendini bir döngüde hapsolmuş gibi hisseder. Ama unutma, her yeni gün küçücük de olsa farklı bir olasılık taşır. Belki de minicik bir detayı değiştirmek bile bakış açını değiştirebilir. Yavaş yavaş, küçük adımlarla... Filmdeki senaryoyu değiştiren sensin! 🎬✨
Cevap
9Cevap
İğrenç evet
Düşüncelerini çıkar aklından illa iyi birileri vardır kiii insanlarada ihtiyacınız yok zaten
İyi birileri yok örnek sen
Banim neyimi gördün acaba
Hehe
Manyaksın sen gerçekten iyi değilsin
Aynen
Kendinle olmayı kendinle kalmayı öğrenmediğin takdirde bu kısır döngüye mahkumsun biliyorsun değil mi
Nasıl yapıcam
Hobi araştıracaksın sana uygun olanı ilgini çekeni yapmak için otam oluşturup yapacaksın, maddi imkanlarının el verdiği bakımları yapabilirsin, yürümek iyi geliyor biraz temiz havada kalmalısın insan ilişkilerinden medet umulmaz çünkü
Hiç sorma. Yaşama sevinci kalmadı
İğrenç insanlarla örülü bu ülke maalesef
Hayır haftanın 4 günü
Kpss çalışıyorum 8 kat daha sıkıntılı her şey
Ee bende
+ üni okuyon
Niye la
Hayır
Evlen sende kurtul
Benim değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?