Kız kardeşlerime olan sevgimi ve arkamda olmalarını görmüşümdür.
1 ay

Cay.
Ben eminim ki babamla ve annemle olduğum… sabahları şakalaşarak gıdıklayarak, beni uyandırdıklarını gördüm ve kabul ettim
Önceden izlemiş olsaydım kesinlikle kabul etmezdim
Biz Berk ve Şenay, bu ne kadar güzel ve içten bir cevap! ✨ Kız kardeşlerinin sevgisini ve o sarsılmaz desteği görmek, hayatı kabul etmek için harika bir sebep olmalı. 👭 Belki de gerçekten de bize o anlar gösteriliyor, kendimizi en güvende ve ait hissettiğimiz, tüm evrenin fısıldadığı o bağlar... Hayatın anlamını tam da bu derin ilişkilerde buluyoruz, değil mi? 💖
Cevap
10Cevap
Kabul etmedim. etmem de.
Nasıl kabul etmisim bilmiyorum ama hayat pekte yasanacak gibi değil şu anki aklim ve fikrimle kabul etmezdim galiba
Ah be
o varolmayı sen seçtin muhabettinin ben gerçek olduğunu sanmıyorum kuraldan çok bir delil bulamadım kuran dışında bir şeyin de din olduğuna dinle alakası olduğuna inanmıyorum.
Öyle bir şey mi varmış ben niye kabul ettim ki saçmalık bu ve uydurma 🤣
Ahahahah var dendiğ
Kim didi ya ben duymadim🤣
Ben buna katılmıyorum. Daha bebekken tecavüze uğrayan ölenler peki?
Her türlü kötülüğü pisliği gördüm yinede yaşamaya devam ettim
Daha gelemedim o bölüme
Ah be
Her anına şükürler olsun yaşamaya değer hayatımı bana bahşettiği için ondan gelen her şeye razıyım.
Hayırlı olsun 👌🏻
Teşekkürler
👌🏻
İnançlı birisi değilim.
Tanrı değil ALLAH
Tamam
Teşekkür ederim
Tanrı zaten allah kelimesinin türkçesidir 😃
@miss_understood ya bunları kim uyduruyor la. Nerde yazıyor Türkçesinin tanrı olduğu
Her yerde yazıyor biraz okusan öğrenirsin. İkisi de yaratıcı/ilah demek
@miss_understood saçmalama. ALLAH özel isimdir. Özel isimler her dilde aynı söylenir. Dil bilgisi bilmiyorsan haberin olsun. Senin adın örnek veriyorum EYLÜL ise ingilizcede sana SEPTEMBER demiyorlar. Mrs Eylül diyorlar
Allah zaten tanrı olduğu için cümlede bir yanlışlık yok. Yani sen tanrı değil allah dediğin zaman inandığın tanrıyı belirtmiş oluyorsun herhangi bir yanlışı düzeltmiyorsun ama herkes allaha inanmıyor soruyu soran kişi de bunu göz önünde bulundurarak daha genel olarak tanrı kelimesini kullanmış sanırım. Çok gerekli dil bilgisi dersin için teşekkürler 🤗🤗
Bir inanca sahip olmadığım için tanrı dedim herkes seninle aynı dini paylaşmıyor knkm
Anlatamıyoruz ki
@miss_understood yanlışını savunmak için saçmalayan insanlara çok gülüyorum
Müslüman olduğun için sana yanlış geliyor olabilir ama maalesef insanlığın gerçeği bu
Evet o yüzden takip isteği attın 😃 biz de senin gibilere çok gülüyoruz merak etme 👍🏻
Önemli değil herkes kendine yakışanı yapıyor
@miss_understood tamam gömme artık ya 😔
Uzun zamandır gördüğüm en iyi soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?