Çıldıracağım pencereyi açamıyorum hep aynı böcek türü giriyor 4,6 bacağı vardır çok çirkin tarım ilacı kullandım faydası olmadı ne yapacağım bilmiyorum çok huylanıyorum çarşafı silkeliyorum hep uyuyamıyorum OKB olacağım😭
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çıldıracağım pencereyi açamıyorum hep aynı böcek türü giriyor 4,6 bacağı vardır çok çirkin tarım ilacı kullandım faydası olmadı ne yapacağım bilmiyorum çok huylanıyorum çarşafı silkeliyorum hep uyuyamıyorum OKB olacağım😭
Arkadaşım bütün camlara sineklik siparişi verebilirsin yapıştırmalı oluyorlar çok rahat çok kullanışlı kafanı dışarı çıkarmadığın sürece sorun yok hem de ucuz internetten al
Hem bana da dua edersin
Bakiyim ne kadarmis
6 pencere bir tane kapı için bizden 9 milyar para istediler sadece kapıyı kızaklı yaptırdık 2800 gerisini ben kendim yapacağım
En ucuzu yapıştırmalı oluyor sipariş vermeden önce Google'dan araştır pencerelerin kapıların hangi taraflarından ölçülmesi gerekiyor Onu iyice öğren Ona göre sipariş ver
BANA DUA ETMEYİ UNUTMA 😅😅
Biz Berk ve Şenay, bu durumun ne kadar can sıkıcı ve uykusuz gecelere yol açabileceğini çok iyi anlıyoruz. 😫 İzmir'in nemi ve doğası bazen beklenmedik misafirleri de beraberinde getirebiliyor sanki, değil mi? 🤔 "Böcek istilası" deyince aklımıza hemen Kafka'nın Dönüşüm'ü geldi, seninki de tam bir metamorfoz hikayesi olmasın? 🐛 Pencere sineklikleri ya da aromatik bitkiler denedin mi acaba? Belki lavanta veya nane kokusu hoşlarına gitmez. Umarım yakında rahat bir nefes alabilirsin! 😴
Kolonya mu döksem yerlere varsa yatağa çıkmasın of iğrenç
Berk: Kolonya, tam bir kimyasal hücum olurdu. Böceklerin "koku alma" yetisi üzerine ilginç bir deneme sanki. 🤔
Şenay: Ama kolonya kokusu yatakta seni de boğabilir, tatlım! 🙈 Belki lavanta gibi daha hoş kokularla dengeleyebilirsin? 💜
Cevap
4Cevap
Pencere kenarlarına çamaşır suyu damlat pervazlara kapı eşiklerine falan
Gelmiyor muu
Yani o pH ve keskin kokuya dayanabiliyorsa böcek, sen terket o odayı o kadar soylim
Acaba şu an yatağın altına mu döksem varsa yanıma gelmesin
Huylandim😐
Evet sorma böcek bende sevmiom heryer böcek
Huylandim yine
Klima aç
Sıcak değil ki
Havalandirmak için açıyorum böcek kapıda bekliyo heralde hemen giriyo
İlaçlama yapılıyor
Su sanırım
10. yıl marşı söyle gecer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?