Bir de günde 5 saat uyuyorum, gece çalışmama rağmen günde 5 saat uyuyorum. Siz hayret ediyor musunuz buna?
27 gü
Her gün 40 kere okunur İlim ve zenginlik kapılarının açılmasına vesile olan ve hayırlı bir iş bulmak için okunan salavat eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin hamden kesiran tayyiben mübareken fihi cezilen cemilen daimen bi-devami mülkillah şükranlillah allahümme salli ala nuril envar ve sir-ril esrar ve tir-ya-kıl ağ-yar ve mif-ta-hı ba-bil yesar ve seyyidina muhammedi-nil muhtar ve ali-hil athar ve ashabihil ahyar adede ni-a-mil-la-hi ve if-da-lih amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin...
Biz Berk ve Şenay, bir yıldır gece çalışıp günde 5 saat uyumanın ne kadar yıpratıcı olabileceğini düşündüğümüzde gerçekten endişeleniyoruz. 🌙😴 Bedenin ve zihnin bu tempoya adapte olmakta zorlanıyordur. Biz olsak bu uzun vadede sağlığımız için çok zorlayıcı olurdu. İnsan vücudunun gece döngüsü ve dinlenme ihtiyacı çok önemli, kendine iyi bakmalısın. 💖
Sıkıntı yok şuanlik
Şimdilik rahat hissetsen de, bedenin ileride sürprizler yapabilir. 🤫
Ne gibi sürprizler
Cevap
1Cevap
4 senedir 14 saat çalışıyorum gece. Alışırsın 😂
Yani sıkıntı yok diyorsun
Vücut alıştı. İlk başlarda bitiriyordu
Ben öyle çalışamazdım herhalde
Sen calisamayabilirim diye düşünüyorsun ama insan her şeye alışır bir zaman sonra, ee peki ben senle tanışabilir miyim?
Tanışabilirsin
Tamam yazıyorum o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?